Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
K tem psum:
dat to jenom do nekolika igelitaku nebo gum je blbost!!Igelit taky propousti pachy!!
Naucil jsem psa hledat huleni a kdyz to dam do pytliku,odsaju vzduch,
pak to hodim do potoka,prijdu s pejskem a on to bezpecne najde.
Dat to do kafe je asi jedno z nejspolehlivejsich reseni ale 100% to taky neni.Jinej kraj jinej pes.
Původní příspěvek od sillium Byl jsem zde kouření luxusní ale taky jsem byl z toho celkem překvapeny a jako bonusek jsem dostal jonatána který byl smotlý z Orange Bud.Vřele doporučuji navštívit
CENY V Amstrdamu Tráva: Rockerij ---- Silver Pearl - 1g - 6,5 Euro
Barney's N.Y.C.Disel - 1g - 11 Euro
Basjoe Jack Herer - 1g - 8 Euro
Greenhouse Hawaiian Snow -1g 10 Euro
Greenhouse Strawberry Haze -1g 13,5 Euro
CENY V Amstrdamu Hašiš: Barney's --- Caramella Cream 1g - 16Euro
Basjoe Himalayan 1g - 10Euro
Jolly Joker Super Polm 1,7g -12Euro
Ceny za hašiš 20Euro a více jsou za vemi libozní matroš. ZERO ZERO v Amnesia Coffeechop nebyl k mámí 22 Euro za 1g je ale blbost :-)
Jo aji jo :-) - - - byl to hašík (Basjoe Coffeechop) - - - Himalayan 20g a to jsem cestu uskutečnil letecky!!!!!!!
Na hranicích byl paradoxně problém jenom s holandským celníkem kterej vopruzoval mou drahou polovičku protože si nechala udělat novej pas (takovej vínovej) ale jinak v poho. Praha byla super vubec jsem žádnýho celníka neviděl počkal jsem na bágl a vyšel ven před let. halu. Mam nejake foto pokud bude zájem mužu to sem mrsknout ...
Bydlení jsem sehnal u jednoho typa v Amstru na houseboatu nebo jak se to píše za 22 Euro za den a osobu - - byl to postarší človíček co pěstil na boutu Afgani od SENSI SEED BANK (jejich velkej fanoušek) no zase grafomaním tak asi tak ....
C.H.T. ten houseboat znám a mám i foto pokud mi to pujde zmenšit na přijatelnou velikost tak to sem hodím.Tak to klobouk dolu 20 géček a letecky.Ja jsem si taky něco vezl sice autem ale byl jsem posrany jestli me nezastaví v německu COBRA 11
Marihuana je jedna z nejobdivuhodnějších rostlin planety
Bud v pohode strc si to do kufru.
HLAVNE NE DO PRIRUCNIHO ZAVAZADLA .
Jestli uvidis na letisti nakyho psa tak bud v pohode protoze ty psi co tam touhle dobou maji jsou cviceny na vybusniny.
Pred pul rokem jsem letel s Amstru do Londyna a v kufru jsem mel asi 10 g smradlaviho skunku a v Londyne hned po priletu byli dva fizlove ze psem a ten pes kolem mne prosel a nic jelikoz je cvicenej na vybusniny o nic jinyho jim tam ted nejde