Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Výlet s marihuanou přes hranice / pašování
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 22 23 24 25 26 »
Byli jste někdy pašeráci?
Už sem si vezl, žádný problém.
Nepotřebuji to k tomu, abych riskoval.
Ne, bojím se.
Vezl, chytli mě, špatná zkušenost.
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
zlo3lec
Stálý Člen

Karma uživatele zlo3lec - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 369

fotil to jeden grower takže na tom asi něco pravdy bude...

Amerika zkažená, bude na kolena sražená

kalkulačka spotřeby el.energie

SoUtH MoRaViA HoMeBoY

Old Post 26-07-2006 v 11:44 AM
zlo3lec je offline   Profil uživatele zlo3lec   Find more posts by zlo3lec   Foto galerie člena zlo3lec   Click here to Send zlo3lec a Private Message   Add zlo3lec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 370

Panove nehadejte se :-))))) příští pátek přijedu a povím jak jdou ceny :-()

Old Post 27-07-2006 v 11:27 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sillium
Stálý Člen

Karma uživatele sillium - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 371

ganja 6-15 Euro za gram
a hašiš jsem pod 20 euro nevidel a nesehnal

Old Post 27-07-2006 v 13:01 PM
sillium je offline   Profil uživatele sillium   Find more posts by sillium   Foto galerie člena sillium   Click here to Send sillium a Private Message   Add sillium to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zlo3lec
Stálý Člen

Příspěvek č. 372

to je ňáká blbost 1g hase za 600kc to je skoro stejně drahé jako zlato..pro srovnání:ceny ve švédsku 1jejich koruna=3,50kč
http://img55.imageshack.us/img55/3541/hash2st0.jpg

SoUtH MoRaViA HoMeBoY

Old Post 27-07-2006 v 14:37 PM
zlo3lec je offline   Profil uživatele zlo3lec   Find more posts by zlo3lec   Foto galerie člena zlo3lec   Click here to Send zlo3lec a Private Message   Add zlo3lec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sillium
Stálý Člen

Příspěvek č. 373

byl jsem tam nedávno a člověk nesmí zapomínat na že je sezoma čili hromada lidi v amstru a proto je to tak vysoké

Old Post 27-07-2006 v 20:13 PM
sillium je offline   Profil uživatele sillium   Find more posts by sillium   Foto galerie člena sillium   Click here to Send sillium a Private Message   Add sillium to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Darkken
Stálý Člen

Karma uživatele Darkken - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 374

K tem psum:
dat to jenom do nekolika igelitaku nebo gum je blbost!!Igelit taky propousti pachy!!
Naucil jsem psa hledat huleni a kdyz to dam do pytliku,odsaju vzduch,
pak to hodim do potoka,prijdu s pejskem a on to bezpecne najde.

Dat to do kafe je asi jedno z nejspolehlivejsich reseni ale 100% to taky neni.Jinej kraj jinej pes.

Old Post 04-08-2006 v 13:09 PM
Darkken je offline   Profil uživatele Darkken   Find more posts by Darkken   Foto galerie člena Darkken   Click here to Send Darkken a Private Message   Add Darkken to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Darkken! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 375

citace:
Původní příspěvek od sillium
Byl jsem zde kouření luxusní ale taky jsem byl z toho celkem překvapeny a jako bonusek jsem dostal jonatána který byl smotlý z Orange Bud.Vřele doporučuji navštívit

Amnesia Coffeshops
Herengracht 133
1015 BG Amsterdam
Phone: 020-427 7874

...jeden z nejlepsich kofiku ve meste...muzu jedine doporucit...ceny sice trochu vyssi, ale jejich Amnesia Haze je bezkonkurencni...

Old Post 04-08-2006 v 13:41 PM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Koumles
Stálý Člen

Karma uživatele Koumles - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 376

cus lidi,nemate nekdo skusenosti z pasovanim do Polska???Slysel jsem ze polaci su na tohle kur....

Old Post 04-08-2006 v 14:25 PM
Koumles je offline   Profil uživatele Koumles   Find more posts by Koumles   Foto galerie člena Koumles   Click here to Send Koumles a Private Message   Add Koumles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 377

CENY V Amstrdamu Tráva: Rockerij ---- Silver Pearl - 1g - 6,5 Euro
Barney's N.Y.C.Disel - 1g - 11 Euro
Basjoe Jack Herer - 1g - 8 Euro
Greenhouse Hawaiian Snow -1g 10 Euro
Greenhouse Strawberry Haze -1g 13,5 Euro

CENY V Amstrdamu Hašiš: Barney's --- Caramella Cream 1g - 16Euro
Basjoe Himalayan 1g - 10Euro
Jolly Joker Super Polm 1,7g -12Euro
Ceny za hašiš 20Euro a více jsou za vemi libozní matroš. ZERO ZERO v Amnesia Coffeechop nebyl k mámí 22 Euro za 1g je ale blbost :-)

Old Post 05-08-2006 v 11:20 AM
zlo3lec
Stálý Člen

Příspěvek č. 378

aji si něco vezl domů??

SoUtH MoRaViA HoMeBoY

Old Post 05-08-2006 v 11:46 AM
Host
Host

Příspěvek č. 379

Jo aji jo :-) - - - byl to hašík (Basjoe Coffeechop) - - - Himalayan 20g a to jsem cestu uskutečnil letecky!!!!!!!
Na hranicích byl paradoxně problém jenom s holandským celníkem kterej vopruzoval mou drahou polovičku protože si nechala udělat novej pas (takovej vínovej) ale jinak v poho. Praha byla super vubec jsem žádnýho celníka neviděl počkal jsem na bágl a vyšel ven před let. halu. Mam nejake foto pokud bude zájem mužu to sem mrsknout ...
Bydlení jsem sehnal u jednoho typa v Amstru na houseboatu nebo jak se to píše za 22 Euro za den a osobu - - byl to postarší človíček co pěstil na boutu Afgani od SENSI SEED BANK (jejich velkej fanoušek) no zase grafomaním tak asi tak ....

Old Post 08-08-2006 v 16:07 PM
sillium
Stálý Člen

Příspěvek č. 380

C.H.T. ten houseboat znám a mám i foto pokud mi to pujde zmenšit na přijatelnou velikost tak to sem hodím.Tak to klobouk dolu 20 géček a letecky.Ja jsem si taky něco vezl sice autem ale byl jsem posrany jestli me nezastaví v německu COBRA 11

Marihuana je jedna z nejobdivuhodnějších rostlin planety

Old Post 14-08-2006 v 14:46 PM
Host
Host

Příspěvek č. 381

Já byl posranej ne že ne ale ten hašiš je prostě chuťovka a tak jsem neodolal :-) Hoď sem ten bout chci ho vokouknout .
Dík!

Naposledy upravil 21-08-2006 v 13:06 PM

Old Post 15-08-2006 v 11:06 AM
sillium
Stálý Člen

Příspěvek č. 382

C.H.T.
sorry hodim te bout dnes večer sem trošku nestíham ale dnes to tu budeš mit

Marihuana je jedna z nejobdivuhodnějších rostlin planety

Old Post 18-08-2006 v 12:51 PM
Pampalini
Slavny Lovec

Karma uživatele Pampalini - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 383

Bud v pohode strc si to do kufru.
HLAVNE NE DO PRIRUCNIHO ZAVAZADLA .
Jestli uvidis na letisti nakyho psa tak bud v pohode protoze ty psi co tam touhle dobou maji jsou cviceny na vybusniny.
Pred pul rokem jsem letel s Amstru do Londyna a v kufru jsem mel asi 10 g smradlaviho skunku a v Londyne hned po priletu byli dva fizlove ze psem a ten pes kolem mne prosel a nic jelikoz je cvicenej na vybusniny o nic jinyho jim tam ted nejde

Muj prvni indoor v Thajsku, Chronic

Pampalini in Scotland,G13xHP,BD,Thai ganja

Scotish Winter Grow ,Super Silver Haze,Jack Herer,Shark Shock,AK-47
Mostly Sativa grow 12/12 from Seeds

Old Post 21-08-2006 v 00:46 AM
Pampalini je offline   Profil uživatele Pampalini   Find more posts by Pampalini   Foto galerie člena Pampalini   Click here to Send Pampalini a Private Message   Add Pampalini to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pampalini
Slavny Lovec

Karma uživatele Pampalini - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 384

Ale vlastne nechapu co resis jelikoz si muzes koupit hasis v Turecku a to za sollidni cenu

Muj prvni indoor v Thajsku, Chronic

Pampalini in Scotland,G13xHP,BD,Thai ganja

Scotish Winter Grow ,Super Silver Haze,Jack Herer,Shark Shock,AK-47
Mostly Sativa grow 12/12 from Seeds

Old Post 21-08-2006 v 00:48 AM
Pampalini je offline   Profil uživatele Pampalini   Find more posts by Pampalini   Foto galerie člena Pampalini   Click here to Send Pampalini a Private Message   Add Pampalini to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:33 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 22 23 24 25 26 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás