Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo to doufam
Jinak uz mam dalsi seminka CBD se skoro nulovym THC s CBD kolem 20% .
Takze hned rozjizdim dalsi kolo v boxu.
Bohuzel tech 5 ks CBD auto , jak ted jedu ve skleniku a na balkone tak toho bude opravdu hodne malo , to uz vidim tedka , takze musim jet kvuli te lecbe oci , jinou CBD odrudu , takovou kde bude mnohem vetsi vytezek a uz rozhodne ne autoflower.
Foto 9.ticipeho listu na balkone , na dennim svetle bez blesku.
Prispevek vyse se mi zapnul bohuzel automaticky blesk na mobilu tak to trochu zkreslilo tu barvu.
Barva dobra! Pri dalsi aktualizaci dej i blizsi foto paldy z vrchniho pohledu, at je videt mnozstvi pryskyrice na listech...na te prvni fotce z 25 dne to neni videt.
Myslim ze na foceni detailu paldicek je jeste brzy ale tady to teda mas
Jsou malinke.
Trichomy na listech moc videt zatim nejsou ,nekvalitni fotak na detaily v mobilu a tresou se mi ruce starim. Musel by sis tu fotku zvetsit na plose.
Ale , pohled do boxu je uz mnohem veselejsi nez po prvnim tydnu kvetu.
Pozitiva odlisteni zatim tedy nepozoruju , nejak explozivni rust sisticek , jak je to na tech fotkach na netu , po 4 dnech. Uvidime jak to bude dal.
Zda se ze Bourek je opravdu daleko pred nami , mels pravdu , ve stejnem dni kvetu .
Zalezi to ale na mnoha faktorech...hlavne odrude , sile svetla , podminkach v boxu , hnojkach organika VS Mineralni a umu growera atd.
Se slabym svetlem 242 W , moc parady neudelam ( oproti tvejm 600w )
Naposledy upravil Madical-Strains 16-08-2019 v 07:40 AM
Podle instrukci kamaráda , mám za povinnost zalévat a hnojit jeho kvítka obden , měla jsem se tu zaregistrovat a vkládat fotografie , pod svou přezdívkou , do jeho vlákna ale vzhledem k tomu že registrace po mě vyžadovala mé skutečné telefonní číslo , kvůli zasláni kódu , což jsem nebyla ochotna akceptovat , tak jsem se raději nezaregistrovala.
Naštěstí jsem konečně našla v jeho pc heslo , tak snad se nebude , ani on ani nikdo jiný zlobit , že to vkládám raději z jeho účtu . Ale ani s heslem nebylo jednoduché se přihlásit.
Ohledně kamaráda ...sestry mě k němu na jipku nepustily , tak nevím jak na tom zdravotně je , informace podávají jen přímým příbuzným. Telefon má nedostupný , asi už vybitou baterii , tak se ho nemohu ani zeptat na radu , kdybych nutně potřebovala. Už jsem stejně skoro vše zapomněla .
Mám z toho hlavu v pejru , tolik instrukcí co jsem během pár minut od něj ten první den dostala .
Hromada věcí a já už si nepamatuji z jeho velkého počtu instrukcí zhola nic.
Nikdy bych si byla nepomyslela že vypěstovat pár rostlin je tak náročné .
Tak nevím jestli to vše zvládnu k jeho spokojenosti i ke spokojenosti těch rostlinek.
Mám teda docela dost velké obavy.
Dostanu se sem jen 2x v týdnu a to ještě ne pokaždé , mám to přes celé město , tak doufám že nic nezanedbám.
Pevně doufám že do sklizně bude snad doma , to nevím jak bych to jinak zvládla.
Po přihlášení se na mě vyvalila hromada zprav , tak mu je nafotím a pošlu mu je na mobil , snad si mobil konečně nabije a snad i odpoví.
V prvni rade drzime Madimu pesti at je vse vporadku a kdyz budes potrebovat nejakou radu a Madi nebude moct komunikovat,tak tady jiste poradime.a neboj urcite to zvladnes.
Na mobilu jsem viděla že si psal něco o proplachu , asi to bude důležité , tak jsem ještě dnes přijela odpovědět abych něco nepropásla , když jsem byla poblíž v práci.
Ano o proplachování mě říkal ale o to se prý vůbec nemám starat že do té doby bude už dávno doma , prý se nechá určitě do proplachování propustit na revers.
Jen mě trochu udivuje fakt , že se ještě sám neozval , běžně mě bombarduje zprávami nejméně 3 x za den.
I kdyby neměl nabíječku , tak může někoho požádat o zavolání nebo o sms.
Ale znám ho dobře , je dost spolehlivý .
Snad vysvětlení které se nabízí , se nakonec doufejme nepotvrdí.
Může mít rozbitý mobil , nebo mohl o něj přijít a číslo si nepamatuje.
No , pročítala jsem jeho starý pěst superskunku ( tam se mám podívat , kdyby náhodou něco ) a začal proplachovat někdy ve 45 dnu ale říkal že tento pěst prodlouží o týden , tak asi přestat hnojit někdy mezi 49 až 55 dnem květu.
Prý se dívá na trichomy mikroskopem ale ten nemůžu nikde za živého boha najít ale stejně bych to asi nepoznala ani tím mikroskopem.
Ty kvítka vypadají nějaká malinkatá , vůbec mě nepřipadá že by přibývaly na objemu , jak mě říkal , že přímo před očima , když je neuvidím každý den ...když to srovnám s květem co má můj soused na chatě na zahradě , 2 m. keře , tak nic moc teda. Ale zase je soused nemá tak krásně zelené , stále má nějaké škůdce na zahradě , či co.
Dívám se tady na výměnu manželek , tak ještě mohu na chvilku odpovídat , pak až pozítří až přijdu zalévat.