Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Světla LED a jiné druhy LED světel parametry LED diod pro pestovani II.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 21 22 23 24 25 »

Jaký typ osvětlení používáš?
This poll is closed.
HPS 55 60.44%
LED 29 31.87%
CFL 7 7.69%
Total: 91 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
alesh
Stálý Člen

Karma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 353

citace:
Původní příspěvek od zbynek666

Srry ale toto USA asi nebude
http://www.bestleddriver.com/contact

Address :

69#,Dongxin Road, Binjiang District, Hangzhou, Zhejiang,China

Factory Address :

69#,Dongxin Road, Binjiang District, Hangzhou, Zhejiang,China

To samozřejmě ne. Tvůj příspěvek byl ale bez citace pod příspěvkem o Digikey.

a.

Old Post 19-02-2015 v 21:41 PM
alesh je offline   Profil uživatele alesh   Find more posts by alesh   Foto galerie člena alesh   Click here to Send alesh a Private Message   Add alesh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zbynek666
Nový Člen

Karma uživatele zbynek666 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 354

citace:
Původní příspěvek od alesh

To samozřejmě ne. Tvůj příspěvek byl ale bez citace pod příspěvkem o Digikey.

a.

Jj měl jsem napsat na co jsem reagova
Nakonec jsem se rozhod ze vemu spinanej zdroj pro diody na každou zvlášť , vic + jak -, cenovje je ok

Old Post 20-02-2015 v 08:41 AM
zbynek666 je offline   Profil uživatele zbynek666   Find more posts by zbynek666   Foto galerie člena zbynek666   Click here to Send zbynek666 a Private Message   Add zbynek666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zbynek666
Nový Člen

Příspěvek č. 355

citace:
Původní příspěvek od Igelitka
Zdar. Az bude niekto objednavat s http://www.digikey.com tak pisnete mi PM. Taktiez nieco chcem objednat.

Určíte budu zatím čekám jestli se neozve bratranec co zije v usa pravděpodobně by to bylo bez cla jen za poštovné ktere rozhodně nebude takova garda jak chtějí oni když máš za miň nez 200 $, když neco posílám tam tak to neni rozhodne tolik vzhledem hmotnosti balíčku je 60 $ přemístěna cena.
Kolik nebo za kolik chceš objednávat?

Old Post 20-02-2015 v 09:26 AM
zbynek666 je offline   Profil uživatele zbynek666   Find more posts by zbynek666   Foto galerie člena zbynek666   Click here to Send zbynek666 a Private Message   Add zbynek666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zbynek666
Nový Člen

Příspěvek č. 356

citace:
Původní příspěvek od IronMED
Ahoj, připravuju objednávku na Digikey. Je tu někdo kdo by se přidal abychom dosáhli na dopravu zdarma? Jsem v tom za 100$ a další stovečka je potřeba na free dopravu. Ideálně když to bude někdo z Prahy či okolí...

Zdar co jsem četl tak by tu byli dva co by se přidali, psal jsem ti sz ale neodepsal si ještě je to aktuální a jak moc rychle to potřebuješ objednat?
Co jsem se dival tak momentalně nejsou skladem.

Old Post 20-02-2015 v 09:39 AM
Igelitka
Nový Člen

Karma uživatele Igelitka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 357

citace:

Určíte budu zatím čekám jestli se neozve bratranec co zije v usa pravděpodobně by to bylo bez cla jen za poštovné ktere rozhodně nebude takova garda jak chtějí oni když máš za miň nez 200 $, když neco posílám tam tak to neni rozhodne tolik vzhledem hmotnosti balíčku je 60 $ přemístěna cena.
Kolik nebo za kolik chceš objednávat?

Tak ja som to nakoniec objednal solo... chcem to mat cim skor. Ale neviem ake maju pravidla, kedze som objednal 2x vero29 + konektory... no s uctu mi stiahlo iba 53e teda oprava 56e co mi pride ako keby nezapocitali postovne... ci oni to stahujuna 2x? alebo to automaticky pocestuje na clo? nevie niekto?

Old Post 20-02-2015 v 18:51 PM
Igelitka je offline   Profil uživatele Igelitka   Find more posts by Igelitka   Foto galerie člena Igelitka   Click here to Send Igelitka a Private Message   Add Igelitka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zbynek666
Nový Člen

Příspěvek č. 358

citace:
Původní příspěvek od Igelitka

Tak ja som to nakoniec objednal solo... chcem to mat cim skor. Ale neviem ake maju pravidla, kedze som objednal 2x vero29 + konektory... no s uctu mi stiahlo iba 53e teda oprava 56e co mi pride ako keby nezapocitali postovne... ci oni to stahujuna 2x? alebo to automaticky pocestuje na clo? nevie niekto?

Kámoš objednával s B@itikem měli objednávku nad 200 $ ale uz nevim co přesně tam bylo započítáno Clo+500kč nevím za co.

Old Post 21-02-2015 v 08:50 AM
alesh
Stálý Člen

Karma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 359

citace:

Kámoš objednával s B@itikem měli objednávku nad 200 $ ale uz nevim co přesně tam bylo započítáno Clo+500kč nevím za co.

500Kč přepravci (DHL?) za vyřízení cla.

Old Post 21-02-2015 v 09:10 AM
alesh je offline   Profil uživatele alesh   Find more posts by alesh   Foto galerie člena alesh   Click here to Send alesh a Private Message   Add alesh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
B@JTík
Stálý Člen

Karma uživatele B@JTík - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 360

citace:

Jj, byli jsme na to 4, tak jsme to měli skoro za 300. Clo žádný vyměřený nebylo, jen DPH a 490Kč "Záruka DHL v celním řízení" :-(

Old Post 21-02-2015 v 20:22 PM
B@JTík je offline   Profil uživatele B@JTík   Find more posts by B@JTík   Foto galerie člena B@JTík   Click here to Send B@JTík a Private Message   Add B@JTík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lolo
Stálý Člen

Karma uživatele lolo - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 361

Zdar, chcel by som sa opýtať, či správne chápem zapojenie LED-iek a vlastne hlavne potenciometra. Na obrázku je, ako to vidím ja, ak to niekto kto tomu rozumie vidí inak, bude rád, ak napíše ako. Ďakujem

Old Post 21-02-2015 v 21:12 PM
lolo je offline   Profil uživatele lolo   Find more posts by lolo   Foto galerie člena lolo   Click here to Send lolo a Private Message   Add lolo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alesh
Stálý Člen

Příspěvek č. 362

Jo, máš to správně.

a.

Old Post 21-02-2015 v 22:24 PM
IronMED
Nový Člen

Karma uživatele IronMED - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 363

Omlouvám se pánové, už jsem objednal. Jsem na fóru nový a prohlížeč mi blokoval okno s informacemi o doručené zprávě. Až budou k dispozici ty nové čipy se zvýšenou efektivitou, přidám se.

Old Post 23-02-2015 v 08:04 AM
IronMED je offline   Profil uživatele IronMED   Find more posts by IronMED   Foto galerie člena IronMED   Click here to Send IronMED a Private Message   Add IronMED to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ok meen
Stálý Člen

Karma uživatele Ok meen - 84% PěstitelskáKarma uživatele Ok meen - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 364

Zdar lidi chtěl bych se zeptat jakej máte názor na LED reflektory? Řekl bych že by to mohla být dobrá alternativa zářivek pro období růstu, někde sem četl že se u toho používá stejnej luminofor jako u zářivek, tzn. že dioda svítí v UV spektru a luminofor to mění na "bílé" světlo, světelná účinnost je kolem 100 lm/w ... životnost až 50 000 hodin a cena 30w panelu je 400 - 500kč což je oproti barevným ledkám o dost méně ... osobně bych to viděl jako kombinaci LED reflektou a barevných výkonových LEDek... 50w komplet by šel pod osum stováků... co myslíte? zkoušel to někdo?

Dík Ok

Vyměnim všechno co vim,za půlku toho co nevim

v jednoduchosti je síla

Old Post 23-02-2015 v 19:49 PM
Ok meen je offline   Profil uživatele Ok meen   Find more posts by Ok meen   Foto galerie člena Ok meen   Click here to Send Ok meen a Private Message   Add Ok meen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alesh
Stálý Člen

Příspěvek č. 365

Funguje to tak, že dole svítí modrá dioda někde okolo 450nm a je překrytá vrstvičkou fosforu, který to konvertuje do celýho spektra.
Studená bílá (cool white - někde 5-7000K) je opravdu vhodný světlo na růst a navíc je to technologicky nejméně náročná výroba, takže tady si klidně vystačíš i s levnější čínou.

Přesto by tě vyšel DIY panel líp.

a.

Old Post 23-02-2015 v 22:15 PM
IronMED
Nový Člen

Příspěvek č. 366

Ahoj, mohu poprosit zkušené zde jestli by mi poradili zda je můj návrh světla OK?

Jde mi hlavně o to, jestli nevadí to umístění zdrojů na hliníkové desce - nebude se tam přenášet teplo ze světel? Ty větráčky jsou tam spíše na parádu a pro bezpečnost, možná to uchladí jeden, možná i žádný když je tam tak velké množství hliníku, ale to se uvidí až to začnu testovat, raději jsem to takhle předimenzoval.

http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=614247850791

Old Post 24-02-2015 v 14:07 PM
IronMED je offline   Profil uživatele IronMED   Find more posts by IronMED   Foto galerie člena IronMED   Click here to Send IronMED a Private Message   Add IronMED to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alesh
Stálý Člen

Příspěvek č. 367

Nepřijde mi jako dobrý nápad cpát mezi chladič a diody tu hliníkovou destičku.

Nejsou na tom obrázku dole jinak orientovaný žebra než nahoře?

A ten chladič, dá se někde koupit? Odhaduju to na 2500-3000cm^2 povrchu a to rozhodně není dostatečný chlazení na 2xV29 se spotřebou někde okolo 220W - rozhodně ne pasivně a spíš ani s těma větráčkama ne.

a.

Old Post 24-02-2015 v 17:03 PM
IronMED
Nový Člen

Příspěvek č. 368

Tyjo, to jsem nečekal... jsou to 4 kg hliníku 25x30 cm. Jasně, že to není celý žebrovaný, ale i tak jsem myslel, že to v klidu uchladí. Já to teda chci mít puštěný tak na 160W, ale těch 220W bych samozřejmě taky rád vyzkoušel a tam jsem myslel, že teprve roztočím na plno větráčky.
Proč by vadila ta centimetr tlustá deska hliníku? Myslel jsem, že je to taky chladič a prostě odvede teplo. Připastoval bych k němu ten chladič... no je to čára přes rozpočet.
Doporučil bys mi něco? Našel jsem jen pár řešení a většinou jim to primárně chladí jen obyč CPU větráček, tak prostě nechápu proč by dva čipy neuchladil kus hliníku s třema 92mm větráčkama.

edit: je to tenhle chladič

Old Post 24-02-2015 v 20:20 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:28 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 21 22 23 24 25 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
21-11-2023 - Světla LED a jiné druhy LED světel parametry LED diod pro pestovani IV. - 648 odpovědí
17-02-2018 - Světla LED a jiné druhy LED světel parametry LED diod pro pestovani III. - 1011 odpovědí
21-04-2014 - Světla LED a jiné druhy LED světel parametry LED diod pro pestovani I. - 1016 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás