Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím lidi,
poradil by mi někdo kdo tomu nějak rozumí co je tohle za pohlaví? Samca i samicu poznám, ale tohle je nějaký nestandard. Z 10 kytek mi vyrostli 2 takové 4 samice a 4 samci.
Za odpovědi díky
zdar, nebudu otevírat nové téma, mám krásnou úrodu všichni jsou hermáči :-D takže jsem si nechal tři kytky a zbíral ,kdy zjistím že jsou palice olýlené?
diky
dzony :
Ked 90% palice budu tvorit semiacka. Proste same semiacko na semiacku vytrases ich a ostane ti len taky pahyl zo sisky :/
DE_LA_Mancha : Hermáč
Nie do takej dialky ako samec, nakolko nema taky pocet pelovych kalichov ale urcite moze opelit aj ostatne samice.
(samec pri priaznivych poveternostnych podmienkach dokaze oplodnit samicu na vzdialenost az 2km)