Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja som 4 semena [noname] dal hned do substratu tie mi uz vyklicili po 4 dnoch uz mam aj male rastlinky a potom som dal dalsie 4 klicit na obal od dvd nato vrsty toaletaku polial a prikril jednou vrstvou dal do igelitoveho sacku a do tmy a vyklicili mi vsetky.
1.Vezmu obyčejný písek , dám ho do trouby na 200 stupnů na 40-45 min a potom nechám trošku vychladnout.Pak zaliju vodou a dám semena , vezmu sáček obalím tu misku kde mám a dám na místo kde se teplota pohybuje okolo 25 - 30 stupni ceslia....
NEBO
2.Vezmu si vatičku (osobně používám ty kolečka co používaj ženský na odličování) dám do víčka od zavařovačky zaliju teplou vodou , opět sáček a opět dám na místo kde se teplota pohybuje mezi 25-30 stupni celsia.......
to vidim teda prvně,že rockwool,je kyselej.nechápu jak sem nikdo může napsat takovou kravinu.jo a na klíčení a počáteční růst je lepší,když je zálivka mírně kyselá a né zásaditá.takže všechno přesně obráceně.)
Zdary lidi, nikdy jsem predtim nepestoval a tak vás zádám o radu, kde sezenu semínka nejakýho modelu kterej je relativne jednoduchej na pestování, odolnej vuci nemocem a taky aby to byla nejaká dobrá odruda ?
děkuji za cokoliv, stací treba jen odkaz na nejaký osvetsený holadský stránky ze kterejch si nekdo treba semínka obednáváte
Zdravim,
Chcel by som sa Vas spytat ci by bolo dobre klicit tak ze navlhcim vreckovku a do nej dam seeds a potom to cele obalim mikrotenovym sackom?
Videl som to myslim na youtube ale nie som si isty.Dik
Je mozne aby to vyklicilo ?
Čím viac grower študujeme tým viac sa stávame neschopnými ho poznať.
Beethoven:Proč by to nešlo?Semena na vyklíčení potřebujou vlhko a vyšší teplota urychluje klíčení.Já osobně dávám semena hned do hlíny(1,5-2cm)špičatějším koncem dolu(zde vyleze klíček) a dám je do pařníčku na teplejší místo.Obvykle mi to vyleze do 3-5 dnů.