Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Receptář » Jak na spravné klíčení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 21 22 23 24 25 »
Autor
Téma 
svico
Nový Člen

Karma uživatele svico - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 353

Ja som 4 semena [noname] dal hned do substratu tie mi uz vyklicili po 4 dnoch uz mam aj male rastlinky a potom som dal dalsie 4 klicit na obal od dvd nato vrsty toaletaku polial a prikril jednou vrstvou dal do igelitoveho sacku a do tmy a vyklicili mi vsetky.

svicko

Old Post 07-09-2008 v 13:15 PM
svico je offline   Profil uživatele svico   Find more posts by svico   Foto galerie člena svico   Click here to Send svico a Private Message   Add svico to your buddy list     Navštiv homepage uživatele svico! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sw3ap
Stálý Člen

Karma uživatele sw3ap - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 354

já když je dal to toaletaku tak mě zplesnively..takže upřednostnuji tamponky...

Old Post 07-09-2008 v 19:25 PM
sw3ap je offline   Profil uživatele sw3ap   Find more posts by sw3ap   Foto galerie člena sw3ap   Click here to Send sw3ap a Private Message   Add sw3ap to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ganjala
Nový Člen

Karma uživatele ganjala - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 355

hele meproda mi nekdo par seminek prosim pište na ganjala@seznam.czdik

Old Post 15-09-2008 v 18:13 PM
ganjala je offline   Profil uživatele ganjala   Find more posts by ganjala   Foto galerie člena ganjala   Click here to Send ganjala a Private Message   Add ganjala to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 356

dobrý den zase bych se chtěl zeptat prosím vás když si objednám semena z hollandu přejde to pres hranice?

Old Post 01-10-2008 v 16:14 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 357

cannabisman: ano, prejde, jak si asi myslis, ze objednavaji ostatni.

Old Post 01-10-2008 v 16:27 PM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dawe666
Nový Člen

Karma uživatele dawe666 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 358

Ten nápad s tím mikrotenovým pytlíkem se mi zamlouvá,ale můj zdravý selský rozum by to nenapadlo při první možnosti to vyzkouším dík za radu.

Come let's smile in Jamaica come on and smile in jamaica yo

Old Post 06-11-2008 v 16:30 PM
dawe666 je offline   Profil uživatele dawe666   Find more posts by dawe666   Foto galerie člena dawe666   Click here to Send dawe666 a Private Message   Add dawe666 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele dawe666! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gUan0_
Stálý Člen

Karma uživatele gUan0_ - 99% PěstitelskáKarma uživatele gUan0_ - 99% PěstitelskáKarma uživatele gUan0_ - 99% PěstitelskáKarma uživatele gUan0_ - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 359

No tak já to dělám 2 způsoby.....

1.Vezmu obyčejný písek , dám ho do trouby na 200 stupnů na 40-45 min a potom nechám trošku vychladnout.Pak zaliju vodou a dám semena , vezmu sáček obalím tu misku kde mám a dám na místo kde se teplota pohybuje okolo 25 - 30 stupni ceslia....

NEBO

2.Vezmu si vatičku (osobně používám ty kolečka co používaj ženský na odličování) dám do víčka od zavařovačky zaliju teplou vodou , opět sáček a opět dám na místo kde se teplota pohybuje mezi 25-30 stupni celsia.......

Old Post 07-11-2008 v 23:34 PM
gUan0_ je offline   Profil uživatele gUan0_   Find more posts by gUan0_   Foto galerie člena gUan0_   Click here to Send gUan0_ a Private Message   Add gUan0_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gUan0_
Stálý Člen

Karma uživatele gUan0_ - 99% PěstitelskáKarma uživatele gUan0_ - 99% PěstitelskáKarma uživatele gUan0_ - 99% PěstitelskáKarma uživatele gUan0_ - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 360

omlouvám se za překlepy , čárky atd.......ale mám zlomenou ručku a ono se špatně píše s levačkou

Old Post 07-11-2008 v 23:36 PM
gUan0_ je offline   Profil uživatele gUan0_   Find more posts by gUan0_   Foto galerie člena gUan0_   Click here to Send gUan0_ a Private Message   Add gUan0_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
medulda
Stálý Člen

Karma uživatele medulda - 80% PěstitelskáKarma uživatele medulda - 80% PěstitelskáKarma uživatele medulda - 80% PěstitelskáKarma uživatele medulda - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 361

citace:
Původní příspěvek od gUan0_
omlouvám se za překlepy , čárky atd.......ale mám zlomenou ručku a ono se špatně píše s levačkou

Pod příspěvkem máš ikonku edit/delete a tím to můžeš snadno opravit místo omlouvání se. :c)

PS: čásky ve větách se píšou takhle: Věta první, ta druhá.

Old Post 08-11-2008 v 10:23 AM
medulda je offline   Profil uživatele medulda   Find more posts by medulda   Foto galerie člena medulda   Click here to Send medulda a Private Message   Add medulda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kunta Kinte
Nový Člen

Karma uživatele Kunta Kinte - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 362

to vidim teda prvně,že rockwool,je kyselej.nechápu jak sem nikdo může napsat takovou kravinu.jo a na klíčení a počáteční růst je lepší,když je zálivka mírně kyselá a né zásaditá.takže všechno přesně obráceně.)

Old Post 06-12-2008 v 11:21 AM
Kunta Kinte je offline   Profil uživatele Kunta Kinte   Find more posts by Kunta Kinte   Foto galerie člena Kunta Kinte   Click here to Send Kunta Kinte a Private Message   Add Kunta Kinte to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tanita
Stálý Člen

Karma uživatele Tanita - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 363

Kunta Kinte no ono je obecně známo že rockwool nemá idealní PH.....Proto je nejlepší jej namočit do roztoku s idealním PH minimálně tak na 24h dopředu

Old Post 06-12-2008 v 14:53 PM
Tanita je offline   Profil uživatele Tanita   Find more posts by Tanita   Foto galerie člena Tanita   Click here to Send Tanita a Private Message   Add Tanita to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tundik
Nový Člen

Karma uživatele tundik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 364

Potřeboval bych poradit pls. Jak je to vlastně ze světlem při klíčení? Kolik by měly mít světla?

TUNa

Old Post 07-12-2008 v 13:42 PM
tundik je offline   Profil uživatele tundik   Find more posts by tundik   Foto galerie člena tundik   Click here to Send tundik a Private Message   Add tundik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skáčkař
Stálý Člen

Karma uživatele Skáčkař - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 365

Semena klíčí ve tmě voe... takže je naprosto zbytečný (možná i škodlivý, to nevim) na ně svítit...

Old Post 07-12-2008 v 16:55 PM
Skáčkař je offline   Profil uživatele Skáčkař   Find more posts by Skáčkař   Foto galerie člena Skáčkař   Click here to Send Skáčkař a Private Message   Add Skáčkař to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Skáčkař! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
21g
Nový Člen

Karma uživatele 21g - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 366

Zdary lidi, nikdy jsem predtim nepestoval a tak vás zádám o radu, kde sezenu semínka nejakýho modelu kterej je relativne jednoduchej na pestování, odolnej vuci nemocem a taky aby to byla nejaká dobrá odruda ?
děkuji za cokoliv, stací treba jen odkaz na nejaký osvetsený holadský stránky ze kterejch si nekdo treba semínka obednáváte

Old Post 15-12-2008 v 20:25 PM
21g je offline   Profil uživatele 21g   Find more posts by 21g   Foto galerie člena 21g   Click here to Send 21g a Private Message   Add 21g to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Beethoven
Stálý Člen

Karma uživatele Beethoven - 80% PěstitelskáKarma uživatele Beethoven - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 367

Zdravim,
Chcel by som sa Vas spytat ci by bolo dobre klicit tak ze navlhcim vreckovku a do nej dam seeds a potom to cele obalim mikrotenovym sackom?
Videl som to myslim na youtube ale nie som si isty.Dik
Je mozne aby to vyklicilo ?

Čím viac grower študujeme tým viac sa stávame neschopnými ho poznať.

٩(●̮̮̃•̃ )۶ ٩(͡๏̯͡๏ )۶

Old Post 04-01-2009 v 14:30 PM
Beethoven je offline   Profil uživatele Beethoven   Find more posts by Beethoven   Foto galerie člena Beethoven   Click here to Send Beethoven a Private Message   Add Beethoven to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lyft
Stálý Člen

Karma uživatele lyft - 45% PěstitelskáKarma uživatele lyft - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 368

Beethoven:Proč by to nešlo?Semena na vyklíčení potřebujou vlhko a vyšší teplota urychluje klíčení.Já osobně dávám semena hned do hlíny(1,5-2cm)špičatějším koncem dolu(zde vyleze klíček) a dám je do pařníčku na teplejší místo.Obvykle mi to vyleze do 3-5 dnů.

Old Post 04-01-2009 v 14:59 PM
lyft je offline   Profil uživatele lyft   Find more posts by lyft   Foto galerie člena lyft   Click here to Send lyft a Private Message   Add lyft to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:16 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 21 22 23 24 25 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás