Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » KDY SKLIDIT - Pište pouze SEM a nezakládejte nové téma!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 21 22 23 24 25 »
Autor
Téma 
DaviTekk
Stálý Člen

Karma uživatele DaviTekk - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 353

tak druhé foto,zajímalo by mě kdy sklidit,mam to pod usporkou 125W Red....

Old Post 22-11-2009 v 19:35 PM
DaviTekk je offline   Profil uživatele DaviTekk   Find more posts by DaviTekk   Foto galerie člena DaviTekk   Click here to Send DaviTekk a Private Message   Add DaviTekk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 354

citace:
Původní příspěvek od DaviTekk
tak druhé foto,zajímalo by mě kdy sklidit,mam to pod usporkou 125W Red....

Klidně už sklízej

Old Post 24-11-2009 v 20:17 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DaviTekk
Stálý Člen

Karma uživatele DaviTekk - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 355

oukej,už je sklizeno díky

Old Post 25-11-2009 v 05:53 AM
DaviTekk je offline   Profil uživatele DaviTekk   Find more posts by DaviTekk   Foto galerie člena DaviTekk   Click here to Send DaviTekk a Private Message   Add DaviTekk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 356

Caute taky mam dotaz ohledene sklizne, mam 12 kyti, 3ks mazar, 3ks misty, 3ks white widow, 3ks white rhino. Kytky jsem chtel sklidit na 2x, nejpreve mistyny a mazary a pak vdovy a nosorozce( za 14dni po prvni sklizni). Docetl jsem se ze mazary a misty kvetou 6-8 tydnu, ja jsem v 7 tydnu, mikroskop nemam, a kdyz to pozoruju dle chloupku tak spise nosorozci a vdovy maji vice rezavych a hnedych chloupku nez ty prvni a to maji kvest 8-10 tydnu, nektere mistyny maji skoro vsechny bile chloupky, chci se zeptat jetli mam prekrocit tu doporucenou delku nebo to posekat ten 56 den kvetu jak doporucuji seedbanky a celkove encyklopedie? Docela me to trapi, nechci sklidit predcasne ani to nechat prezrat. Diky vsem za rady

Old Post 07-02-2010 v 19:15 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 357

Zdravím growery toto je spodní palička (malinká) ale zajímal by mě názor kolik tomu ještě dát ? já jsem chtěl přestat hnojit 14.2. a dát ještě týden-10 dní flushing.

http://grower.cz/home/potw.php?action=show&photoid=353136
http://grower.cz/home/potw.php?action=show&photoid=353137

EDIT: je to cross northern light x cindarella 99 od nectar seeds. melo by to byt 50%indica 50% sativa k dnešnímu dni je to 63 dní od přepnutí na květ dle stranky je kveteni 8-9 tydnu.

Naposledy upravil 14-02-2010 v 17:47 PM

Old Post 12-02-2010 v 13:42 PM
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 358

citace:
Původní příspěvek od Napoleon
Zdravím growery toto je spodní palička (malinká) ale zajímal by mě názor kolik tomu ještě dát ? já jsem chtěl přestat hnojit 14.2. a dát ještě týden-10 dní flushing.

http://grower.cz/home/potw.php?action=show&photoid=353136
http://grower.cz/home/potw.php?action=show&photoid=353137

Co to je za genetiku a kolikátej den květu to je?

Podle fotek bych už sklízel, ti ten flush trochu utek, ale je škoda nepropláchnout.

Old Post 14-02-2010 v 13:58 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ween
Stálý Člen

Karma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 359

zdravim vsechny pritomne odborniky. a zadam o radu - ty moje kvetiny v posledni fazi kvetu si kvetou znacne chaoticky. prevazna vetsina pestiku hneda, avsak zaroven rostou na kvetech nove kvety s novymi krasne bilymi pestiky.

- jack herer / matka sensi seeds / hlina 250 W
- cca 50tý den kvetu
- trichomy se zdají stále bílé
- subjektivní hodnocení: velikost palic ok, ale hustota a
kompaktnost se jeste nezda idealni..

Old Post 17-02-2010 v 21:17 PM
ween je offline   Profil uživatele ween   Find more posts by ween   Foto galerie člena ween   Click here to Send ween a Private Message   Add ween to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ween
Stálý Člen

Karma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% Pěstitelská

Dotaz kdy sklidit?! Příspěvek č. 360

dalsi photo blizsi...

Old Post 17-02-2010 v 21:22 PM
ween je offline   Profil uživatele ween   Find more posts by ween   Foto galerie člena ween   Click here to Send ween a Private Message   Add ween to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ween
Stálý Člen

Dotaz kdy sklidit?! Příspěvek č. 361

a jeste blizsi...

Old Post 17-02-2010 v 21:24 PM
ween
Stálý Člen

kdy sklizet?! Příspěvek č. 362

nejblizsi pokus II...

Old Post 17-02-2010 v 21:28 PM
Host
Host

Příspěvek č. 363

Ween:no tak vemu v potaz co máš za odrůdu,její dobu květu a podle toho někde mezi to seknu.Ale trichomy vypadaj všechny mléčný,takže zatím bych to nechal.

Old Post 17-02-2010 v 21:46 PM
aminem
Stálý Člen

Karma uživatele aminem - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 364

mam taku mensiu otazku trochu OT ale najviac sa mi hodila sem a to : kedy by som mal opelit (pri Outdoore) ?

Old Post 22-02-2010 v 16:33 PM
aminem je offline   Profil uživatele aminem   Find more posts by aminem   Foto galerie člena aminem   Click here to Send aminem a Private Message   Add aminem to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ween
Stálý Člen

divné pestíky... Příspěvek č. 365

Zdravím komunitu.
Něco podivného mi vyrostlo v palicích (sem tam, na třech kytkách z deseti). Pestík to evidentně není. Setkal se někdo z Vás s něčím podobným? díky

Old Post 22-02-2010 v 18:24 PM
ween
Stálý Člen

divné pestíky... Příspěvek č. 366

a ještě jedna...

Old Post 22-02-2010 v 18:26 PM
michaw
Nový Člen

Karma uživatele michaw - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 367

ween: ze by vetrelec?

Old Post 22-02-2010 v 18:56 PM
michaw je offline   Profil uživatele michaw   Find more posts by michaw   Foto galerie člena michaw   Click here to Send michaw a Private Message   Add michaw to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ween
Stálý Člen

Příspěvek č. 368

michaw - jeví se mi tak .. otázka zní, zda vetřelec bude zhulovat

Old Post 22-02-2010 v 18:58 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:05 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 21 22 23 24 25 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
21-11-2023 - KDY SKLIDIT II. Pište pouze SEM a nezakládejte nové téma - 699 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás