Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vecer dam nejaky fotecky at mi muzete vice poradit.dnes dokoupim jeste nejaky veci a uvidim jak to s tou teplotou bude vypadat.jinak se mi to drzi okolo tech 30 °C.vic se zatim teplota nestoupa
Jinak moc diky za radu s hnojivama.zacal jsem davat grow na rust o neco min nez je v tabulce a vypada to,ze to holkam nejako nevadi,tak se uvidi.urcite dam vedet jak to s nima vypada a nejakou tu fotecku
fotečka se nějak nepřipojila
pořádnej odtah pryč z té místnosti, jinak to nestáhneš! jak radil františek...
a k těm hnojkám... to musíš poznat z kytek, když začnou strádat (neporostou, budou blednout), přihnojit...jinak, jestli ti to nevykazuje známky přehnojení, pokračuj...
Ať se zelení
teplotu se mi stale nedari stahnout.odtah jsem vyvedl z okna ven a neustale vetram,ale kdyz je venku teplo,tak mi stejne pres pritah do skrine proudi teplej vzduch.vubec nevim jak to mam udelat,jsem nejakej ztracenej.porad se snazim neco vymyslet,ale moc moznosti nemam.premyslim ze koupit ten cooltube.co jsem byl naposledy v growshopu,tak mi bylo receno,ze to je dobrej napad pres leta,tak bych byl rad za kazdej vas nazor
dle mého názoru se dá pěstovat do 33°C s vynikajícími výsledky... samozřejmě ale musíš mít dobré ostatní podmínky... jen o teplotě to rozhodně není... jinak jak už sem psal dříve, tak cooltube je jednoduché a docela i levné řešení a s minimální prací a starostma kolem...
takze si myslis,ze by mi mohl cootube pres leto vyresit teplotu ? treba nad lampu mam nejakych 29-30 °C,ale pod lampu u kytek to vystoupa az na nejaky tech 33°C
Původní příspěvek od Mr.Sordo to konan1:
Používej "edit",tady nejsme na chatu.
citace:
Původní příspěvek od konan1 jeste jsem se chtel zeptat.7 dni svitim 18/4 a kytky jsou docela maly.je videt ze rostou,ale pomalu.po jaky dobe to mam prepnout na 12/12 ?
Původní příspěvek od konan1 takze si myslis,ze by mi mohl cootube pres leto vyresit teplotu ? treba nad lampu mam nejakych 29-30 °C,ale pod lampu u kytek to vystoupa az na nejaky tech 33°C
cooltube ti teplotu srazí minimálně o 5°C... hodně záleží, jak to tam nainstaluješ... jinak já jedu sice teprve 4 grow a s teplotou sem se potýkal u každé... stabilně přes zimu přes svit cca 26-30°C a přes léto přes svit cca 29-34°C... já si pomáhám aktivním přítahem ze sklepa, ofukem lampy a samozřejmostí je odtah... stejně se mi ale ta teplota drží tak nějak stejně... prostě ta skříň se během chvilky tak vytopí, že s tím nejde nic dělat...řešením je akorát ta cooltube a nebo svinskej odtah, kterej je ale o dost dražší, než ta tuba :-) a nebo ještě klimatizace, ale to sme ještě v úplně jiných finančních sférách :-D
mno a jinak i přes tak vysoké teploty sem vždy vypěstoval hodně slušné kouře s docela dobrým výnosem...
nejsem zastánce cooltube, ale rozhodně by pomohla...jestě 1 možnost, ten odtah ven odizolovat (udělat to tak,aby odtah vedl ven, ale okno bylo zavřené) a přivádět vzduch z vedlejší místnosti...protože mám takovej pocit, že to, co ty vyvedeš tím otevřeným oknem ven, ti zas fukne zpět do pokoje...nebo okno otevřené, před ním udělat falešnou předstěnu s dírou na odtah. rouru + nějaký "revizní otvor"...už to tu někdo dělal ze sádroše