Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
poprve v patnácti letech v na začátku prváku. Ale o ganja mě táhla už od základky, ale nikdy jsem se k ní nedostal. Zbytek prváku jsem prohulil tak semo-tamo, spíš jsem hodně chlastal. Masivně jsem začal hulit až tak od pulky druhýho ročníku....
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
ja sem mel prvniho jointa ve 12 ubalineho do normalniho papiru ze sešitu..uz si to poradne nepamatuju jestli nas to skourilo..ale byla to jenom čutka prvni skank sem mel az v 15 a to sem byl taky poprvi poradne na kaši
Zdravím
Ja som si prvý krát potiahol keď som mal (asi) 14.
Nemal som takmer žiaden stav lebo som sa po prvom prásku skoro zadusil
Pravidelne som začal huliť v 16-ich.
2Dracula: ber to z tej lepšej stránky>mladý sa aspoň pokúsil vypestovať si sám
za mesic to bude 10 let, ve 14 sme s kámošem našly (po dlouhém hledání) ňáké bratrovy modely, přesně v den poutě sme se pěkně vykouřily, pamatuju na to dodnes, šli sme po ulici tahaly ze šlukny a jen se tlemily