Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
podla mna je fantasticke napriklad pustit si nejaku dobru pomalu hudbicku(downtempo, triphop, ambient), strcit hlavu medzi repraky, zhasnut svetlo, zavret oci a nacuvat hudbe.
ivory:mno to mas pravdu aj tje hudobne styli sedia az na to strcit hlavu medzi repraky a zaspatthak kebyze ma niekto uvidi thak to tyzdna som na protidrogovom
angelo: mozno si ma troska zle pochopil ja som to myslel skor tak, ze balancovat medzi spankom a normalom, proste sa ponorit do tej hudby, lebo tu hudbu potom vnimam uplne inak
ivory: jasne hudba po tom je super....clovek v nej najde to co inokedy nie....proste sa inak vnimaale ja sa tesim bo zajtra idem na kalbu a som nehulil asi 3 tyzdne.....thak som zvedavydnb pocuvas???
Co bylo asi nejlepsi bylo kdyzsme s 2 kamosema jeli prvni jizdu na sjezdovce v rakouskych alpach (tusim dachstain), stavali sem sice kolem 5 mam dojem a pak hned v kabince zahulili a pote krasne upravene sjezdovce valit dolu, to byste si musili skusit doporucuju. Bohuzel sem to skusili az posledni den ale letos... Jo jinak je parada nekam vylist nebo jen tak sedet v parku pod stromem a poslouchat hudbu ci kecat s kamosema a pri zapadu slunce.... Nerad parim je to strasny zasek...
zdarce. ja kdyz se poradne spapnu a nemusi to byt joint, tak nejradsi poslouchám DnB ( konkrétně London elektricity,Black sun empire,chase and status ....):=))
Zdar,nejvíc je,když je stará v práci,ja si můžu dát první ranní brko v klidu u televize,jenom se válet a furt něco žrát.Hlavně jsem po brčku dost nenažranej,jako asi každej..
po jointu resp. celkovo po zhule je najlepsie vypadnut z betonovej jungle do tej ozajstnej a nehat pracovat vsetky zmysli...v spolocnosti priatelov je ale neuveritelna sranda hra fackana ked je vas 5-6 vybere sa 6 kariet...(je jedno ake ale jedna musi byt najnizsia a druha najvyssia) taha sa nahodne kazdy jednu kartu a najnizsia dostava facku a najvyssia dava facku...nie nejake extra preplesky, najprv ked som videl chalanov hrat to myslel som ze su trocha prepnuty, ale potom som sa zapojil a smial som sa este hodinu nato...ked vam musi dat dobry kamos facku, a potom uz len cakate ked mu date vy proste vystraseno-vychechtane pohlady a rozne plasenia ked ste na rade fakt ulet...ale z mierou lebo raz sme V RAMCI SRANDY nejako zvysili level a take facaky sme si davali ze jeden chalan mal na lici modrinu
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
Po hulení, popíjat pivko, počuvať hudbu, balit zenské alebo si s nich robit jebu... a potom hulit, počuvat hudbu, balit zenské alebo si s nich robit jebuPROSTE ZABAVAT sa ako to len ide.........