Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kamoš byl fakt high zduněnej a sedí si zasekle na lavičce a jen dělal něco z rukama,.Štouchnu doněj a ptam se:Co je vole? On:Ty pííčo ja si připadám jak v nějaky videohře:-D V tu chvíly sem se smal snad 10minut:-D
heh, to já sem byl s kámošema venku a s jedním pořád kecal o různých pičovinách, ostatní nás moc neposlouchali, taky se o nečem bavili a pak najednou všichni přestali mluvit a já zrovna řekl: "Ale my nejsme mimozemšťani." a všichni se začali smát . Ani už nevím jak jsme se k těm mimozemšťanům dostali, ale oba jsme zrovna byli v úuplně jiné dimenzi
To jsme takhle sedeli jednou opravdu dlouho zasekly doma u telky a nemuzem z ni spustit oci a znate to kdyz clovek zkameni v pohovce, tak to proste nejde se pohnout, natoz zvednout...
A: "Hele, dej tam jinej kanal, dyt je to uplna pitchovina ne ?."
B: "Zbytecny"... (chvilka odmlky)
A: "Jak zbytecny ???"
B: "Jako elektricky rychlonavijak na hajzlpapir.."
V tu chvili samozrejme konec programu na 5 az 10 minut :-)
nebo sem se bavil jednou s kamosem o obtiznosti nemciny:
A: "...a ted si vem, kdybysis chtel dat jointa nekde tam v Nemecku!!"
B: "No to bych asi rekl: Speken Sie Deutsch ?"
otvorim taku krabicku a poviem si...hmmm...daka natierka...mnam...rozkrojim zemlu a zacnem natierat a v tom brat s udivenym pohladom mi vravy...to nepatri na chleba...to je KREM
alebo raz som si skoro umyval zuby indulonou... xD
ked maju take podobne obali indulona a zubna pasta...no nepomyl si ich xD
Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú
Taky sme takhle byli s kamosem vypaleni jak hovada sedime si v klidu na lavicce v autobusove zastavce cumime na lidi jak na nas cumi. A najednou se kamos zvedne a zacne do me kerovat že proč mu nadavam že jeho matka neumi plavat do kopce(nerekl sem mu ani slovo). Pak nasledoval tradicni zachvat smichu...