Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od rodney ahooojte pls možte mi poradit.. toto sa mi este nestalo rastlinka ma cca tyzden a pol max 2 je dost vysoka lenze problem je v tom ze som jeje uz dnes nasiel nvm ako sa to odborne vola tie dva pipisteky s coho rastu prve blizny xD sry za vyjadrovanie fakt... no lenže mi to nejde dako dl hlavy ked ja tak mlada že by už ukazala pohlavie.... mozte mi poradit ci je to bezne alebo co to vlastne je? udajne by to mala byt ww ale moc by som tomu este neveril lebo to mam len tak od kamarata... a je to na slnku od rana do vecera... dakujem
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
takže je to normalne že je to tam tak skoro hej? lebo na prvej rastline co som to mal tak sa to objavilo az asi po mesiaci a pol a s toho nakoniec vyrasili blizny tak rpeto sa pytam .) diki fakt
Původní příspěvek od Fiklipos Jestli mě nešálí smysly, tak samec jak vyšitej což? ...
Ma koule, tak je to samec =(
"Všechny vlády sveta jsou voleny lidmi a jejich moc musí být rízená temi, kterí je zvolili. Dojde-li k tomu, že se nekterá vláda stane destruktivní, mají lidé svrchované právo ji zmenit, nebo prímo zrušit..." Thomas Jefferson
Čau, zase já, ze začátku jsem myslel, že to jsou všechno samci, ale teď jsem na vážkách... Koukněte do mojí galerie kdyžtak na poslední fotky, diky všem.
hej zni to jako blbost,ale zastipni to...jednou se mi stalo,ze jsem kluka zastipl a abraka dabra a holka vylezla....ale stalo se mi to jen jednou(naposled) a prinejhorsim si udelas mliko
tak to ses dobrej carodej.delal jsem ted selekci odrudy Original Flo.z 10 semen 6 hosanu,1 hermac,kterej se projevil az ke konci kvetu,2 semena jsem venoval znamymu a 1 jeste mam.bud ho hodim do hajzlu,nebo si te prizvu na pomoc a doufam,ze tva laterna magika pomuze......hele nevim co jsi s tim klukem delal,ale nechlubil bych se tim.jeste se o tebe zacne zajimat NASA nebo jiny vladni vyzkumny stredisko.sorac,ze to pisu,ale jsem drsne pod obraz a nemuzu si pomoct.proste si me pobavil.chtel bych ten zazrak videt.jinak pestu a jinym carodejnym vedam zdar :-)............jo a hlavne az to kluci zastipnete,tak to nechejte az do konce rust.pak budete teprve radi.a ze nemate papousky?nevadi,seminka prodate mistnimu zemedelskemu spolku:-).
aspon,ze to beres s humorem.....byla ta zmena prostredi...hodil jsem kluka ven a zastipnul...chtel jsem si ho nechat na pyl a z kluka nevylezla zadna kulka....treba to byl hermac a vzdy se prvni ukazou samci kvety(a prostredi ovlivni hodne,treba casto byva chyba nekde a v necem u hermafroditnich jedincu)hej stalo se mi to jednouPs:nejsem blazen
Původní příspěvek od nero Zdravim mám v bedýnce celkem problém (teda pro mně to problém je )
pár dnů po přepnutí (1 týden) se objevili malinkatý paličky teda doufám že to paličky sou ale podpaličkama se objevili zhluky malej kuliček a tak nwm jestli je to samec nebo hermouš nebo jestli je to v pohodě a má to tak bejt s pjestem teprve začínám a tak vás prosím o radu přikládám i nějaké foto
Hermouš jak šnek! (Bo možná čistej samec, nějak nerozeznávám ani jednu bliznu).