Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ak som dobre pochopil , tak sa to od normalneho zastrihavania lisi len tym , ze to neodstrihnes cele ? nemusis to strihat/rezat pod 45 stupnovom uhle ?
no nevím?ja zůstanu asi u zaručeného starého classického zaštípávání,podle mě když se to takhle zastřihne ,tak vyroste to co jste ustřihli akorát to co jste ustřihly tam bude chybět ale někteří si to chválí,tak na tom asi něco bude.párkrát se mi stalo ,že mi třeba vyjeli 3 nové výhonky,ale 5 nebo 6 to jsem ještě neviděl,schválně to zkusím na něteré rostlině,jsem zvědavý
Ahojte,u toho zaštipování způsobem FIM,se můžou zaštípnout i nové výhonky,které vyrustají z dalšího patra? nebo ty výhonky musí mít taky kolem toho 3 patra a pak zaštípnout? Doufám,že víte co tím chci říct
Kambu: muzes to zastipnout kdykoliv, jenom je dulezite aby rostlinka byla silnejsi a ne nejaky zmetek potom se ti hezky rozvetvi... ja to zkousel a delal sem presne to co ty myslis...pokud muzu poradit .. skus treba na 1 kytce zastipnout tak jak se ptas... a na 2. kytce zastipnout to same + navic vsechny ostatni... takhle to mam ja vyzkousene.. a narostly mi docela keře.. sak koukni na muj thread.. je sice stary ale na tomto threadu sem to prave zkousel, a mel jsem vsechny vrchni vyhonky i po prepnuti na kvet v jedne rovine, a nemusel sem kytku vubec ohyvat nebo ji tvarovat vetve.. povedlo se mi to :P
Původní příspěvek od zajonc Kambu: muzes to zastipnout kdykoliv, jenom je dulezite aby rostlinka byla silnejsi a ne nejaky zmetek potom se ti hezky rozvetvi... ja to zkousel a delal sem presne to co ty myslis...pokud muzu poradit .. skus treba na 1 kytce zastipnout tak jak se ptas... a na 2. kytce zastipnout to same + navic vsechny ostatni... takhle to mam ja vyzkousene.. a narostly mi docela keře.. sak koukni na muj thread.. je sice stary ale na tomto threadu sem to prave zkousel, a mel jsem vsechny vrchni vyhonky i po prepnuti na kvet v jedne rovine, a nemusel sem kytku vubec ohyvat nebo ji tvarovat vetve.. povedlo se mi to :P
Přesně tak jak to píšeš,to sem myslel noo já sem ted zaštípl u všech kytek zatím jen vršek a počkám,jak to dopadlo..Chtěl bych zaštípnout i pár podvětviček,ale právě sem nevěděl jestli mužu i tak mladé větvě zaštípnout víš jinak díky za radu..a ten tvůj tread mi nějak nejde zobrazit..
Zdarec,mám dotaz..v nedělu jsem zastřihl metodou FIM všechny kytky a dneska se u všech ukazují,že by to snad mělo vyjít..Jen mi dělá vrásky jedna kytka..je znich nejvíc rozvětvená a zatím u ní jsem na vrcholu nic nezpozoroval,žádné náznaky nového výrustku..Tak jak dlouho to muže trvat,než se něco oběví? a může se stát že z toho vrcholu nic nevyleze??
(jinak z FIMované jsou všechny poprvé)
Původní příspěvek od Kambu Zdarec,mám dotaz..v nedělu jsem zastřihl metodou FIM všechny kytky a dneska se u všech ukazují,že by to snad mělo vyjít..Jen mi dělá vrásky jedna kytka..je znich nejvíc rozvětvená a zatím u ní jsem na vrcholu nic nezpozoroval,žádné náznaky nového výrustku..Tak jak dlouho to muže trvat,než se něco oběví? a může se stát že z toho vrcholu nic nevyleze??
(jinak z FIMované jsou všechny poprvé)
F(uck) I M(issed) se moc pokazit nedá už jenom dle toho, co ta zkratka značí. Pokud se FIM nepovedlo/a tak ti akorát na vršku vyrostou místo dvou zdravých listů nějaké zdegenerované a navíc ti začnou růst postranní větve, které jsou vždycky v patře mezi listem a stonkem. Takže přinejhorším bude výsledek obdobný normálnímu záštipu.
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
mám otázku chcem sa naučit zastrihávat FIM technikou možem to praktizuvat aj na samcoch ??? proste by som si za okno hodil 10 samcov v 500ml jogurtoch a skušal by som FIM od 1 patra až po 7 abby som nabudúci rok vedel ako zastrihnút slečnu :-) da sa to ?