Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Receptář » FIM: Speciální technika zaštipování
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 21 22 23 24 25 »
Autor
Téma 
muDRlant
Nový Člen

Karma uživatele muDRlant - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 353

ak som dobre pochopil , tak sa to od normalneho zastrihavania lisi len tym , ze to neodstrihnes cele ? nemusis to strihat/rezat pod 45 stupnovom uhle ?

Old Post 20-03-2010 v 20:49 PM
muDRlant je offline   Profil uživatele muDRlant   Find more posts by muDRlant   Foto galerie člena muDRlant   Click here to Send muDRlant a Private Message   Add muDRlant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slick-ace
Stálý Člen

Karma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 354

citace:
Původní příspěvek od muDRlant
..nemusis to strihat/rezat pod 45 stupnovom uhle ?

Pod 45°? Ne nemusíš.

Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"

Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.

Food Not Bombs

Old Post 20-03-2010 v 22:39 PM
Slick-ace je offline   Profil uživatele Slick-ace   Find more posts by Slick-ace   Foto galerie člena Slick-ace   Click here to Send Slick-ace a Private Message   Add Slick-ace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Slick-ace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nugett
Stálý Člen

Karma uživatele nugett - 89% PěstitelskáKarma uživatele nugett - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 355

Tak jsem se rozhodl zaštípnout touto metodou, ale nevím jestli jsem to udělal správně??????????????????

Old Post 10-05-2010 v 19:21 PM
nugett je offline   Profil uživatele nugett   Find more posts by nugett   Foto galerie člena nugett   Click here to Send nugett a Private Message   Add nugett to your buddy list     Navštiv homepage uživatele nugett! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jabkosh
Nový Člen

Karma uživatele jabkosh - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 356

myslíte, že je to dobrý postup i pro matku?

Old Post 13-05-2010 v 10:45 AM
jabkosh je offline   Profil uživatele jabkosh   Find more posts by jabkosh   Foto galerie člena jabkosh   Click here to Send jabkosh a Private Message   Add jabkosh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
undergroundman
Stálý Člen

Karma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 357

no nevím?ja zůstanu asi u zaručeného starého classického zaštípávání,podle mě když se to takhle zastřihne ,tak vyroste to co jste ustřihli akorát to co jste ustřihly tam bude chybět ale někteří si to chválí,tak na tom asi něco bude.párkrát se mi stalo ,že mi třeba vyjeli 3 nové výhonky,ale 5 nebo 6 to jsem ještě neviděl,schválně to zkusím na něteré rostlině,jsem zvědavý

Old Post 20-05-2010 v 21:25 PM
undergroundman je offline   Profil uživatele undergroundman   Find more posts by undergroundman   Foto galerie člena undergroundman   Click here to Send undergroundman a Private Message   Add undergroundman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kambu

Karma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 358

Ahojte,u toho zaštipování způsobem FIM,se můžou zaštípnout i nové výhonky,které vyrustají z dalšího patra? nebo ty výhonky musí mít taky kolem toho 3 patra a pak zaštípnout? Doufám,že víte co tím chci říct

Old Post 06-06-2010 v 13:02 PM
Kambu je offline   Profil uživatele Kambu   Find more posts by Kambu   Foto galerie člena Kambu   Click here to Send Kambu a Private Message   Add Kambu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zajonc
Stálý Člen

Karma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 359

Kambu: muzes to zastipnout kdykoliv, jenom je dulezite aby rostlinka byla silnejsi a ne nejaky zmetek potom se ti hezky rozvetvi... ja to zkousel a delal sem presne to co ty myslis...pokud muzu poradit .. skus treba na 1 kytce zastipnout tak jak se ptas... a na 2. kytce zastipnout to same + navic vsechny ostatni... takhle to mam ja vyzkousene.. a narostly mi docela keře.. sak koukni na muj thread.. je sice stary ale na tomto threadu sem to prave zkousel, a mel jsem vsechny vrchni vyhonky i po prepnuti na kvet v jedne rovine, a nemusel sem kytku vubec ohyvat nebo ji tvarovat vetve.. povedlo se mi to :P

Old Post 08-06-2010 v 15:09 PM
zajonc je offline   Profil uživatele zajonc   Find more posts by zajonc   Foto galerie člena zajonc   Click here to Send zajonc a Private Message   Add zajonc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kambu

Karma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 360

citace:
Původní příspěvek od zajonc
Kambu: muzes to zastipnout kdykoliv, jenom je dulezite aby rostlinka byla silnejsi a ne nejaky zmetek potom se ti hezky rozvetvi... ja to zkousel a delal sem presne to co ty myslis...pokud muzu poradit .. skus treba na 1 kytce zastipnout tak jak se ptas... a na 2. kytce zastipnout to same + navic vsechny ostatni... takhle to mam ja vyzkousene.. a narostly mi docela keře.. sak koukni na muj thread.. je sice stary ale na tomto threadu sem to prave zkousel, a mel jsem vsechny vrchni vyhonky i po prepnuti na kvet v jedne rovine, a nemusel sem kytku vubec ohyvat nebo ji tvarovat vetve.. povedlo se mi to :P

Přesně tak jak to píšeš,to sem myslel noo já sem ted zaštípl u všech kytek zatím jen vršek a počkám,jak to dopadlo..Chtěl bych zaštípnout i pár podvětviček,ale právě sem nevěděl jestli mužu i tak mladé větvě zaštípnout víš jinak díky za radu..a ten tvůj tread mi nějak nejde zobrazit..

Old Post 08-06-2010 v 15:37 PM
Kambu je offline   Profil uživatele Kambu   Find more posts by Kambu   Foto galerie člena Kambu   Click here to Send Kambu a Private Message   Add Kambu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cdcover
Nový Člen

Karma uživatele cdcover - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 361

citace:
Původní příspěvek od nugett
Tak jsem se rozhodl zaštípnout touto metodou, ale nevím jestli jsem to udělal správně??????????????????

No možná si to trochu přehnal, ale zdá se mi, že ti tam rostou koule - takže to je vlastně úplně k ničemu

1st Grow UFO LED 90W
Čarodějný fotky

Old Post 08-06-2010 v 20:46 PM
cdcover je offline   Profil uživatele cdcover   Find more posts by cdcover   Foto galerie člena cdcover   Click here to Send cdcover a Private Message   Add cdcover to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zajonc
Stálý Člen

Karma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 362

Kambu: jo sorry... skus to tedka

Old Post 08-06-2010 v 22:09 PM
zajonc je offline   Profil uživatele zajonc   Find more posts by zajonc   Foto galerie člena zajonc   Click here to Send zajonc a Private Message   Add zajonc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kambu

Příspěvek č. 363

citace:
Původní příspěvek od zajonc
Kambu: jo sorry... skus to tedka

Vpohodě jinak kolikrát si to zastřihával?

Old Post 08-06-2010 v 22:26 PM
Kambu

Příspěvek č. 364

Zdarec,mám dotaz..v nedělu jsem zastřihl metodou FIM všechny kytky a dneska se u všech ukazují,že by to snad mělo vyjít..Jen mi dělá vrásky jedna kytka..je znich nejvíc rozvětvená a zatím u ní jsem na vrcholu nic nezpozoroval,žádné náznaky nového výrustku..Tak jak dlouho to muže trvat,než se něco oběví? a může se stát že z toho vrcholu nic nevyleze??
(jinak z FIMované jsou všechny poprvé)

Old Post 10-06-2010 v 19:06 PM
vaaanha
Stálý Člen

Karma uživatele vaaanha - 65% PěstitelskáKarma uživatele vaaanha - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 365

citace:
Původní příspěvek od Kambu
Zdarec,mám dotaz..v nedělu jsem zastřihl metodou FIM všechny kytky a dneska se u všech ukazují,že by to snad mělo vyjít..Jen mi dělá vrásky jedna kytka..je znich nejvíc rozvětvená a zatím u ní jsem na vrcholu nic nezpozoroval,žádné náznaky nového výrustku..Tak jak dlouho to muže trvat,než se něco oběví? a může se stát že z toho vrcholu nic nevyleze??
(jinak z FIMované jsou všechny poprvé)

F(uck) I M(issed) se moc pokazit nedá už jenom dle toho, co ta zkratka značí. Pokud se FIM nepovedlo/a tak ti akorát na vršku vyrostou místo dvou zdravých listů nějaké zdegenerované a navíc ti začnou růst postranní větve, které jsou vždycky v patře mezi listem a stonkem. Takže přinejhorším bude výsledek obdobný normálnímu záštipu.

Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.

Old Post 10-06-2010 v 21:11 PM
vaaanha je offline   Profil uživatele vaaanha   Find more posts by vaaanha   Foto galerie člena vaaanha   Click here to Send vaaanha a Private Message   Add vaaanha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jkb
Stálý Člen

Karma uživatele jkb - 21% PěstitelskáKarma uživatele jkb - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 366

Ahoj, co říkáte na můj FIM? Myslíte, že se povede?

Old Post 29-06-2010 v 11:38 AM
jkb je offline   Profil uživatele jkb   Find more posts by jkb   Foto galerie člena jkb   Click here to Send jkb a Private Message   Add jkb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 367

mám otázku chcem sa naučit zastrihávat FIM technikou možem to praktizuvat aj na samcoch ??? proste by som si za okno hodil 10 samcov v 500ml jogurtoch a skušal by som FIM od 1 patra až po 7 abby som nabudúci rok vedel ako zastrihnút slečnu :-) da sa to ?

Old Post 25-07-2010 v 17:17 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zlosin*
Stálý Člen

Karma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 368

je to zbytečný pěstovat samce jen proto, abyses naučil zaštipovat. Prostě to udělej na samicích, a ono to vyjde. Nedá se to pokazit.

Pozdní pole 2010 n.l

Zlosinův harémek 2009 n.l

1. ZlosinBox* 150 sodík..Superskunk - sklizeno....AK-47 a Durga Mata - SKLIZENO

Shiva Shanti II 2x26 w cfl ---> 150 w Hps -----> kytky šli do OUT 2011

Zlosinův* harémek 2011,ano,rok před koncem světa

Afghan Delight,Shaman,Bubblebeer,Doublegum

"Čím víc se o to staráš,tím dřív se ti to posere... [/COLOR]

Old Post 26-07-2010 v 12:10 PM
Zlosin* je offline   Profil uživatele Zlosin*   Find more posts by Zlosin*   Foto galerie člena Zlosin*   Click here to Send Zlosin* a Private Message   Add Zlosin* to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:16 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 21 22 23 24 25 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás