Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
som zo sidliska heh takze vodne bongo v blave ho najdes skoro vsade len treba vediet kde hladat...mam ho aj doma zvycajne si dam tak dva tucne a pohoda...potom vodne fajky take bublacky co to ide aj cez vodu a najmenej mam rad drevene fajky to je strasny humac fuj...
my sme mali fpraci sveho casu schovanu asi meter dlhu hadicu o priemeru asi kolem 1cm, na konci bol "kotlik" vyrobeny z takej kovovej spojky na tie hadice. Ale jake supy to davalo do pluc! agjo stare zlate casy, tedkom to uz je tam napichu
SpiderPig : hele hod sem nake foto tvojho bongo vytvoru... mam nak slabu predstavivost...
preferuju jointíky, mám rád obřad balení.......je to mezi kámošema věc na kterou se dělá pořadí:P Kromě balení mám taky rád tu chvilku před odpálenim, kdy natáhnu chut nezapálenýho materiálu, pak odpálim a rozlije se mi po tváři blaženej úsměv, ale to je trošku OT. Jinak si občas dám i ze skla nebo bluntík...
v poslední době kouřim travku až pozdě večer... má to potom úplně jiný kouzlo nesrovnatelný s tim jako kdybych se potácel v celodenním zhuleným stavu
Je to grása vystačit s 0,2 g na den