Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prasečí stopy jsem kolem mýho fleku nedávno taky viděl...
Takže si dojdu během příštího tejdne k holičce a poprosim jí, jestli by mi nedala ňejaký vlasy. Ty pak rozházím kolem místa a snad bude klid.
Je sice ještě strašně brzo, ale už teď tam mám vysazených pár zkušebních naklíčených semínek a nerad bych o ně přišel, kvůli ňákým prasatům. Čágo
to mara69: jestli máš už teď venku naklíčené semínka, tak jsou prasata jednou z posledních pohrom které bych se bál, že mi ty semínka padnou...100% ti to zmrzne tak jak tak!
Jinak super věc je nosit ke kytkám psí hovna, těch je i v každým městě milion...
tjn sazet tedka je naprosta kravina!!! spatna perioda svetla spatna teplota proste vsecko...
quido : ten hukinol je skvelej staci jednou za mesic dokapat a mas pokoj od vsech hnusnejch haveti co nicej nase milacky
To Ruprecht: Jasný, ja vím, že teď sázet je docela nesmysl, ale mám to tam prostě jenom pro radost a pro dobrej pocit... nic víc! Dal sem to tam jenom z důvodu, že sem si byl pohnojit a přpravit místo, víš? Ty budeš asi zkušenější než já, tak víš 100%, že to nemá cenu.
Neboj se, až tak začátkem května tam budu sázet semínka a do tý doby tam nepojedu, takže třeba tam na mě za tu dobu bude čekat překvapení =)
loni mě zbyl na poli jen samec, ostatní muselo z jednoduchých důvodů pryč, ale i teho samce mi srnec pěkně odrbal a zlomil, chtěl sem z něj aspoň něco uvařit, ale pak sem ho tam nechal... takže letos mi zas roste háro a zůstává mi v kartáči, takže letos jedu vlasy a č...
Čussssssssssssssss ja jsem používal máslo proti srnkám a to tak že jsem kolem kyti natloukl čtyři kůly
a na ně jsem okolo kyti namotal provázek,který jsem pomazal tím máslem,které pak ze žluklo
a to jim moc nevoní jinak vlasy nebo trussssssss....................
Ale chce to chodit kontrolovat a domazávat.............................
Jantaři, to jste zhulení jak Jamajčani, od jakživa se ví, že vysoká se bojí šelem a v naší středoevropské poloze je to šelma psovitá, takže vlasy ač je tam DNA čine vždy za pár hodin vyčuchnou a zvěř je na pach zvyklá hlavně na jaře od krmelců takže vyčešu či oholím psa dám to do propíchanýho mikroténu a uvážu u kytky asi po 14 dnech vyměním akdyž jdu zalívat či na kontrolu tak si tam zaštěkejte to taky pomáhá čus.
Vlasy,psí hovna paráda mám to vyskoušené už nějaký ten rok a co se týče slimáku tak jsem přišel na dobrou věc.Železné špony nasypat v dostatečné vrstvě kolem každé kytky a máš od slimáku pokoj zkoušel jsem piliny,sul a tak ale nic moc ale špony zaručeně fungujou
Mno, já používám chlupy svýho vlčáka a nemůžu si stěžovat, jenže chudák je už starej :-( a nemá moc chlupů tak přejdu na jeho hovna, těch má pořád dost. Jinak moč je evergreen, chčiju kolem pole každý rok.
2ToonK: Co je prosimtě zelená špona?? Nedokážu si pod tim nic představit.
železná špona jo.to máš treba v nástrojárně tam kde se vrtá do kovu anebo frézuje z toho vznikají takové spirály ostré jak svina prostě špony přes to ti žádný slimák nikdy nepřeleze učinnost 100% vyzkoušeno dvě sezony ale těžko se to shání