Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Smolič je to suchý že to vezu do prstů a sype se to na prach,sušilo se to 12dni..to dělá jen fotka..nafotil jsem ty samí paldy akorad jsem je trochu nadrtil 😝
Mazar
AK
Gynger
Původní příspěvek od Mara w2
Smolič je to suchý že to vezu do prstů a sype se to na prach,sušilo se to 12dni..to dělá jen fotka..nafotil jsem ty samí paldy akorad jsem je trochu nadrtil 😝
Mazar
AK
Gynger
Tak pak jestli je to jak řikáš, dost pěkný... posunul ses o něco dál
Takto vypadá aktuálně AkxJack už naštěstí neroste je vysoká 180cm a široká 205m 😂 široká je tím že jsem ji od mala vyvazoval a směřoval do šíře asi.. možná to udělalo jak sem ji amatersky zastřihnul...zacla konečně vonět zatím je vítr ale krásné slunko cca max 12 stupňů..chtělo by to ještě měsíc
Dnes jsem dosušil druhýho mini mazara,byl zastíněn tím monstrem a hlavně jsem ho zkosil cca o 2 tejdny dříve kvůli plísní..jde to vydet na světlých pestikach..ONLY 9.7g