Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chápu že to ještě sedne s tou váhou ... není to uplně 100% suché .. každopádně přidám první dojmy..
V hydru toho bylo nejvíc a z mazarů sem dostal jen pár grámků... Hold zustal v dolní časti jungle a nebylo tolik slunce... zato sou to šutráky.. tipuju že mi po uplnem dosušení zbyde tak 15 grámků.. a to se ještě zamíchal do danceworldu ... takže tyhle dva strainy nemám uplně přesně zvlášt zvážený každopádně... hydro 2x větší výnos než hlína... / může ale za to faktor toho že mi to přerostlo a k tangie bylo nejvíc světla.. !
Už je to Kouřitelné teda aspon to hydro protože ty paličky jsou spíše takové vzdušné a tak to proschlo rychle... Chutná stejně jako voní nedokážu to přesně popsat kažopádně.. Sladké Hodně sladké Voňavé příjemné takové jak citrusy ! fakt skvělé !
učinek super nejsem z toho vypnutý spíš nahecovaný něco dělat takže taky luxus taková euforie spíš nadšený jsem jako blázen .. Děkuju matkaři za kvalitní Klony !!!!
další report dodám až zakouřím mazara a danceworld...
Každopádně už mám orientační váhu .. a některé tipy tady jsou hodně pesimistické ... čekal bych že hulicí komunita bude mít pozitivnější myšlení ..
2hé kolo S ledkami za námi ! paradaise...
Stan už je složený v krabici a čeká na nového majitele
a já už plánuju jak to všecko nastavět ve skříni...
Takže další Thread co zaloím bude i se stavbou skříně.. ( přestavbou skříně z šatní na pěstební ! )
Fotky :
1Celek před zvážením
2celek Po zvážení
3Mazar extra
4DanceWorld
5Tangie
Secteno podtrzrno... Dneska hotove a opravdu suche a kouritelne .. vaha klesla presne tak jak sem si myslel tudiz tady mame vysledek
Fotografie
1 mazar extra bez slunce neni uroda
2danceworld
3tangie
Timto uzaviram tipovačku dik vsem za sledovani a karmu...
Odpoledne se stavi kamaradi tak udelame smoke report na modely takze vecer budu delat jeste maly update... No dneska se kamarad pusti do vyroby extraktu ... Dostal odemě pul tašky listku z květů mesich listu a hroomady hroomady spodku... Celkem hodne moc spodku ... Nevadi mě ty ztraty na vaze protoze dostanu extrakt a to je to nejlepsi co muzu kourit xD
K+ miří k Jrx protože jeho tip byl nejvíc přesný..
díky za sledování těším se na vás v dalším kole
Do večera čekejte smokereport
A mame tady nejaky ten extrakt metoda plynem ... Nebyl jsem u toho kamos ma vybavicku. Ja dodal material. Nejake male palicky a listky z květů sucheho bordela bxlo kolem 150g extraktu bylo cca 6g a za praci a material sme.se domluvili fifty fifty... Tady pridavam foto onoho tekuteho zlata... Nyni staci rozpalit kotlik a dabovat
v pohodě ja se v tom nevyznám a vše co se tady řeší je pro mě přínosem a jsem vděčný za každou informaci v jakekoli podobě příspěvku
Jen tak BTW:. stavím Box Z osb Desek takže budu rád za nápady a připomínky na co všechno při stavbě k dokonalosti dát pozor... Už ted mám jedno plus mého vytvoru .. za pár minut jde rozebrat na hromádku desek a hluk z ventilátoru jde o dost méně slyšet
Asi som len rozmaznany a moj vysnivany extrakt je uplne priehladny . Ale je pravda, ze existuje vela roznych sposobov vyroby kde vysledny produkt vypada uplne inak :-).
Hod nam sem nejake fotky ako momentalne vyzera box, potom budeme mudrejsi ;-).
Edit: Tak uz som thread s boxom nasiel
Naposledy upravil Basteleeeero 14-07-2017 v 23:13 PM
priehladný extrakt bych si taky přál,ale asi k tomu bude potřeba větší alchymie :-) . Ale myslím, že v domácích podmínkách si hodně omezen...jinak co jesm našel jako jediný a čistý krystalický extrakt, tak je dělaný úplně jiným způsobem.
viz odkaz https://www.youtube.com/watch?v=v8yjnVcrHBY
Čauko, pěkný 🙂
Taky jsem teď stavěl skříň... vlastně dvě,mám to až do stropu...
Jedna je 100x100x200 a na ní 100x100x50 a je to fakt znát,je to mnohem tižší, odtah vede až do stropu a tam to fouká nahoru,je tam 5cm fuk ještě a přítah mám zboku dole u zdi
Zase jsem to nafotil blbě 🙄
Vyšlo mě to na 4500 obě dvě