Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
potle teploty a potle toho jestli bude venku lejt nebo bude hezky,, záleží na mnoha faktorů, ale myslím si že do týdne bys měl už určitě vidět první lístky.. Ale jako jestli myslíš, za jak dlouho ti vyroste celá kytka,, tak to ti nikdo nepowí, to záleží na druhu kytky
no já myslel jenom z tý hlíny,ale už to tam mám cca 5 dní a pořád nic nevýrůstá takže nevím nevím..Ale ja to pestuju IN takze to taky zalezi na počasí?
No jestli to pěstuješ indoor, tak to se spíš podivej do kategorie indoor.. No ale jestli to pěstuješ in, tak vůbec nezáleží na tom jak venku přece je Ale třeba máš v boxu něco špatně vlhkost, ph, teplotu, světlo... ale stim já ti neporadim, já pěstuju zatim pouze out, to se podivej právě do tý sekce indoor, myslim, že tam ti poradí..
Zrovna před chvílí se mi stala nehoda...květináč mi spadl na zem a rozsypal se,našel jsem semínko,ale jeho klíček byl stejně velký jako když jsem ho sázel..je to možný? že to vůbec nevyrostlo?
asi tak pred 14 dny sem psal na grower ze me vyklicilo seminko ale i po 3 tydnech i v hline nevyrost ten klicek, me bylo divny ze uz by davno uhnil ne? taky presne tehle problem sem mel a nakonec me tam vyrost nakej plevel
Prosím berte ohledy na to, že začínám!!! pěstu ZDAR
Klicit ve vate je pekna blbost, pri manipulaci se pak muzou klicky potrhat. Optimalni jsou treba papirove kapesnicky, nebo kosmeticke tampony.
Klici se potme.
Já si myslim, že kličit ve vatě blbost nejni,,, je pravda že se pak musí dávat pozor aby se nic nestalo s klíčkem, ale když je člověk opatrnej tak pak je vše v pohodě,, a klíčim na světle a zatim mi vždycky vyklíčili..
no tak z toho hajzl papíru mě vyklíčilo h****...akorát mě ty semínka zplesnivěly..osvědčená metoda (u mě) je dva odličovací tamponky namokřit,do tmy,a za 2 dny máte klíčky..aspoň u mě to funguje
sevas typci potreboval by som radu dal som klicit semenka do substratu lenze som ich dal tak cca 4cm do substratu preslo tak cca 5 dni a stale nic netrcalo z kvetinaca tak som trosku poodkril hlinu a semena uz boli naklicene ale klicek smeroval jak keby s5 do zeme je to dobre alebo je nieco zle ? je to moj prvy grow takze rady,postupy .. piste
Ja davam klicit semienka rovno do vody Do malej misky hoci aj od jogurtu alebo niecoho podobneho dam asi 1-2cm odstatej vody. Hodim semiacka a naposledy mi z 5 semiacok (NoName) vysli hned na druhy den 2, na treti den 1 a na stvrty den dalsie 1 a posledne piate sa mi zacalo obalovat nejakou plesnou alebo cim. Thakto som uz klicil dva krat a som spokojny celkom
Tak ako vcera, thak aj dnes, plati, ze zivot je pes, plati, stara pravda odveka, pes, najlepsi priatel cloveka.