Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Receptář » Jak na spravné klíčení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 20 21 22 23 24 »
Autor
Téma 
Karloz
Stálý Člen

Karma uživatele Karloz - 96% PěstitelskáKarma uživatele Karloz - 96% PěstitelskáKarma uživatele Karloz - 96% PěstitelskáKarma uživatele Karloz - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 337

potle teploty a potle toho jestli bude venku lejt nebo bude hezky,, záleží na mnoha faktorů, ale myslím si že do týdne bys měl už určitě vidět první lístky.. Ale jako jestli myslíš, za jak dlouho ti vyroste celá kytka,, tak to ti nikdo nepowí, to záleží na druhu kytky

Old Post 25-08-2008 v 18:00 PM
Karloz je offline   Profil uživatele Karloz   Find more posts by Karloz   Foto galerie člena Karloz   Click here to Send Karloz a Private Message   Add Karloz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sw3ap
Stálý Člen

Karma uživatele sw3ap - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 338

no já myslel jenom z tý hlíny,ale už to tam mám cca 5 dní a pořád nic nevýrůstá takže nevím nevím..Ale ja to pestuju IN takze to taky zalezi na počasí?

Naposledy upravil sw3ap 25-08-2008 v 20:13 PM

Old Post 25-08-2008 v 19:48 PM
sw3ap je offline   Profil uživatele sw3ap   Find more posts by sw3ap   Foto galerie člena sw3ap   Click here to Send sw3ap a Private Message   Add sw3ap to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Karloz
Stálý Člen

Karma uživatele Karloz - 96% PěstitelskáKarma uživatele Karloz - 96% PěstitelskáKarma uživatele Karloz - 96% PěstitelskáKarma uživatele Karloz - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 339

No jestli to pěstuješ indoor, tak to se spíš podivej do kategorie indoor.. No ale jestli to pěstuješ in, tak vůbec nezáleží na tom jak venku přece je Ale třeba máš v boxu něco špatně vlhkost, ph, teplotu, světlo... ale stim já ti neporadim, já pěstuju zatim pouze out, to se podivej právě do tý sekce indoor, myslim, že tam ti poradí..

Old Post 25-08-2008 v 22:32 PM
Karloz je offline   Profil uživatele Karloz   Find more posts by Karloz   Foto galerie člena Karloz   Click here to Send Karloz a Private Message   Add Karloz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sw3ap
Stálý Člen

Příspěvek č. 340

Zrovna před chvílí se mi stala nehoda...květináč mi spadl na zem a rozsypal se,našel jsem semínko,ale jeho klíček byl stejně velký jako když jsem ho sázel..je to možný? že to vůbec nevyrostlo?

Old Post 26-08-2008 v 08:54 AM
sw3ap je offline   Profil uživatele sw3ap   Find more posts by sw3ap   Foto galerie člena sw3ap   Click here to Send sw3ap a Private Message   Add sw3ap to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FidoBMX
Nový Člen

Karma uživatele FidoBMX - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 341

asi tak pred 14 dny sem psal na grower ze me vyklicilo seminko ale i po 3 tydnech i v hline nevyrost ten klicek, me bylo divny ze uz by davno uhnil ne? taky presne tehle problem sem mel a nakonec me tam vyrost nakej plevel

Prosím berte ohledy na to, že začínám!!! pěstu ZDAR

Old Post 26-08-2008 v 11:26 AM
FidoBMX je offline   Profil uživatele FidoBMX   Find more posts by FidoBMX   Foto galerie člena FidoBMX   Click here to Send FidoBMX a Private Message   Add FidoBMX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sw3ap
Stálý Člen

Příspěvek č. 342

plevel ..to je smutný ,ale jestli mě z těch 20 semínek nic nevyroste tak budu pěkně nasranej

Old Post 26-08-2008 v 11:29 AM
Host
Host

Příspěvek č. 343

Klicit ve vate je pekna blbost, pri manipulaci se pak muzou klicky potrhat. Optimalni jsou treba papirove kapesnicky, nebo kosmeticke tampony.
Klici se potme.

Old Post 27-08-2008 v 00:13 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Karloz
Stálý Člen

Příspěvek č. 344

Já si myslim, že kličit ve vatě blbost nejni,,, je pravda že se pak musí dávat pozor aby se nic nestalo s klíčkem, ale když je člověk opatrnej tak pak je vše v pohodě,, a klíčim na světle a zatim mi vždycky vyklíčili..

Old Post 27-08-2008 v 23:27 PM
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 345

hajzlpapír pod a nad seeds (semínka), tma, pokojová teplota, stále vlhčit....

když se nic neděje, tak to je holt SEMÍNKAMA!!! Nikde nemáte 100% klíčivost....

!

Po pár letech zpět.

Old Post 29-08-2008 v 21:49 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sw3ap
Stálý Člen

Příspěvek č. 346

no tak z toho hajzl papíru mě vyklíčilo h****...akorát mě ty semínka zplesnivěly..osvědčená metoda (u mě) je dva odličovací tamponky namokřit,do tmy,a za 2 dny máte klíčky..aspoň u mě to funguje

Old Post 02-09-2008 v 19:55 PM
jozi444
Nový Člen

Karma uživatele jozi444 - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 347

ktora cast seminka je klic ??

Old Post 03-09-2008 v 14:12 PM
jozi444 je offline   Profil uživatele jozi444   Find more posts by jozi444   Foto galerie člena jozi444   Click here to Send jozi444 a Private Message   Add jozi444 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
autogen2
Stálý Člen

Karma uživatele autogen2 - 0% PěstitelskáKarma uživatele autogen2 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 348

stej spicatej ti vyleze taky biely sliz -klicok zasad to spicom toho klicku smerom dole

Old Post 03-09-2008 v 23:17 PM
autogen2 je offline   Profil uživatele autogen2   Find more posts by autogen2   Foto galerie člena autogen2   Click here to Send autogen2 a Private Message   Add autogen2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
svico
Nový Člen

Karma uživatele svico - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 349

sevas typci potreboval by som radu dal som klicit semenka do substratu lenze som ich dal tak cca 4cm do substratu preslo tak cca 5 dni a stale nic netrcalo z kvetinaca tak som trosku poodkril hlinu a semena uz boli naklicene ale klicek smeroval jak keby s5 do zeme je to dobre alebo je nieco zle ? je to moj prvy grow takze rady,postupy .. piste

svicko

Old Post 06-09-2008 v 23:25 PM
svico je offline   Profil uživatele svico   Find more posts by svico   Foto galerie člena svico   Click here to Send svico a Private Message   Add svico to your buddy list     Navštiv homepage uživatele svico! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 350

citace:
Původní příspěvek od svico
klicek smeroval jak keby s5 do zeme je to dobre alebo je nieco zle ? je to moj prvy grow takze rady,postupy .. piste

Cau, a co se ti zda divne na tom, ze leze klicek do zeme?!

Vsechno, co potrebujes vedet je ve FAQ, tak cti a budes moudrejsi, nez tady resit kliceni.

Old Post 07-09-2008 v 08:58 AM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
svico
Nový Člen

Karma uživatele svico - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 351

Uz s toho mam peknu malu kyticku takze bolo to ok :P a precital som tu toho uz moc moc :P hehe

svicko

Old Post 07-09-2008 v 11:02 AM
svico je offline   Profil uživatele svico   Find more posts by svico   Foto galerie člena svico   Click here to Send svico a Private Message   Add svico to your buddy list     Navštiv homepage uživatele svico! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MegaPrask
Nový Člen

Karma uživatele MegaPrask - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 352

Ja davam klicit semienka rovno do vody Do malej misky hoci aj od jogurtu alebo niecoho podobneho dam asi 1-2cm odstatej vody. Hodim semiacka a naposledy mi z 5 semiacok (NoName) vysli hned na druhy den 2, na treti den 1 a na stvrty den dalsie 1 a posledne piate sa mi zacalo obalovat nejakou plesnou alebo cim. Thakto som uz klicil dva krat a som spokojny celkom

Tak ako vcera, thak aj dnes, plati, ze zivot je pes, plati, stara pravda odveka, pes, najlepsi priatel cloveka.

... SMRT CORKAM ...

Old Post 07-09-2008 v 11:03 AM
MegaPrask je offline   Profil uživatele MegaPrask   Find more posts by MegaPrask   Foto galerie člena MegaPrask   Click here to Send MegaPrask a Private Message   Add MegaPrask to your buddy list     Navštiv homepage uživatele MegaPrask! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:58 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 20 21 22 23 24 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás