Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau. V ktorom dni kvetu sa nachádzajú tvoje rastliny? Čo je to za odrody? Pryskyrica býva pomerne dlhú dobu číra, potom sa začne relatívne rýchlo zafarbovať (zakalovať).
Zdravim....Rada bych se zeptala,co si myslite o tomhle exemplari...Je to 50 dni kvetu, indoor. Ma to bejt nebula...Mikroskop ani lupu bohuzel nemam, takze nevim, jak dlouho to jeste nechat
Zdary, rád bych znal váš názor na čas sklizňe této sativy-teď začala dělat divy, původně jsem ji chtěl šmiknout v den focení-tj. 21.10. ale chtěl bych to nechat něco mezi 24.10-2.11.
doporučuji plnou velikost.
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
cyve ja bych to nechal at to jeste zmohutni,chce to sledovat plisne,barvu pestikuu (pokud nemas mikroskop a nechce se ti sledovat primo trichomy), pocasi apod. tyden bych to urco nechal (podle predchozich aspektu/time)
Víte já jsem vše co je tady nečetl. Ale s tou sklizní je to velmi problematické. Je psáno, že se má sledovat barva pryskyřice (THC). Já jsem to sledoval velmi pozorně jak lupou, tak pod mikroskopem, ale bvarva, i když rostlinky byly úplně zralé (přezrálé) se nezměnila. Byla sklovitě průhledná. Proto se moc divím jak se zde zasvědceně píše o způsobech sklizně, ale ono je to úplně jinak. Měl jsem několik odrůd od Nirvány a platilo to u všech. Prosím kdo se mnou nesouhlasí, ať mně tedy poradí kdy sklízet. Děkuji.
Prosím o radu, kolik byste jí ešte dali??je to kytka určená pod lampu,tak už kvete velmi dlouho a jelikož už v noci a ráno teplota klesá pod nulu,rad bych ji v nejblizsich dnech sekl.....1.jack herrer
2.chronic
3.big bud
top47: nevidím důvod proč zkoumat pryskyřici pod mikroskopem proste když ma víc jak 75% chloupků hnedych tak sklízím... když je hezky nechytá se na ni plisen, tak ji nechám trochu dyl. tod vše nic složityho.
Původní příspěvek od kishman666 top47: nevidím důvod proč zkoumat pryskyřici pod mikroskopem proste když ma víc jak 75% chloupků hnedych tak sklízím... když je hezky nechytá se na ni plisen, tak ji nechám trochu dyl. tod vše nic složityho.
máš pravdu ale s mikroskopem aspon sklízíš podle skutečný dozrálosti která je podle odrůdy a prostředí kde dozrává celkem individuální...
Původní příspěvek od top47 Víte já jsem vše co je tady nečetl. Ale s tou sklizní je to velmi problematické. Je psáno, že se má sledovat barva pryskyřice (THC). Já jsem to sledoval velmi pozorně jak lupou, tak pod mikroskopem, ale bvarva, i když rostlinky byly úplně zralé (přezrálé) se nezměnila. Byla sklovitě průhledná. Proto se moc divím jak se zde zasvědceně píše o způsobech sklizně, ale ono je to úplně jinak. Měl jsem několik odrůd od Nirvány a platilo to u všech. Prosím kdo se mnou nesouhlasí, ať mně tedy poradí kdy sklízet. Děkuji.
hele tohle se mi stalo u jedný kytky jak říkáš - dávno přezrálá ale vypadala ještě na tejden...no dal sem to za vinu genům - a když píšeš o nirvaně která má vybudovaný jméno ale v praxi taky pěkný provary, poslední léta víc ...