Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » KDY SKLIDIT - Pište pouze SEM a nezakládejte nové téma!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 20 21 22 23 24 »
Autor
Téma 
Merchant23
Nový Člen

Karma uživatele Merchant23 - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 337

kolumbus
taky jsem si rikal,,,,ale pocasi me znepokojuje,,porad prsi a ma byt uz jen zima,,,,,jinak diky za nazor

Old Post 12-10-2009 v 11:43 AM
Merchant23 je offline   Profil uživatele Merchant23   Find more posts by Merchant23   Foto galerie člena Merchant23   Click here to Send Merchant23 a Private Message   Add Merchant23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 338

2 top47:

Čau. V ktorom dni kvetu sa nachádzajú tvoje rastliny? Čo je to za odrody? Pryskyrica býva pomerne dlhú dobu číra, potom sa začne relatívne rýchlo zafarbovať (zakalovať).

Marihuana je dar.

Old Post 12-10-2009 v 11:47 AM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
soonty
Nový Člen

Karma uživatele soonty - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 339

to ONO:

presne tak - byl pouzit PC Translator a me skromne znalosti.

text jiz upraven pro lepsi pochopeni...

sorry za off topic:
poradite nekdo s uploadem obrazku na PM???

Naposledy upravil soonty 21-10-2009 v 19:11 PM

Old Post 12-10-2009 v 19:06 PM
soonty je offline   Profil uživatele soonty   Find more posts by soonty   Foto galerie člena soonty   Click here to Send soonty a Private Message   Add soonty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sestipivo
Nový Člen

Karma uživatele sestipivo - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 340

Zdravim....Rada bych se zeptala,co si myslite o tomhle exemplari...Je to 50 dni kvetu, indoor. Ma to bejt nebula...Mikroskop ani lupu bohuzel nemam, takze nevim, jak dlouho to jeste nechat

Naposledy upravil sestipivo 19-10-2009 v 07:51 AM

Old Post 19-10-2009 v 07:39 AM
sestipivo je offline   Profil uživatele sestipivo   Find more posts by sestipivo   Foto galerie člena sestipivo   Click here to Send sestipivo a Private Message   Add sestipivo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sestipivo
Nový Člen

Příspěvek č. 341

tady je kdyz tak jeste jeden detail......diky za kazdou radu

Old Post 19-10-2009 v 07:44 AM
sestipivo je offline   Profil uživatele sestipivo   Find more posts by sestipivo   Foto galerie člena sestipivo   Click here to Send sestipivo a Private Message   Add sestipivo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 342

citace:
Původní příspěvek od sestipivo
tady je kdyz tak jeste jeden detail......diky za kazdou radu

Ahoj slecno, ja bych udelal flushing, a nechal bych to do max. 65.dne, jeste trochu nakynou

Old Post 19-10-2009 v 10:41 AM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sestipivo
Nový Člen

Příspěvek č. 343

citace:
Původní příspěvek od Celller

Ahoj slecno, ja bych udelal flushing, a nechal bych to do max. 65.dne, jeste trochu nakynou

Dekuju ;-)

Old Post 19-10-2009 v 13:08 PM
Apartman
Goofer

Karma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% Pěstitelská

Thaifun Horizon Příspěvek č. 344

Zdary, rád bych znal váš názor na čas sklizňe této sativy-teď začala dělat divy, původně jsem ji chtěl šmiknout v den focení-tj. 21.10. ale chtěl bych to nechat něco mezi 24.10-2.11.

doporučuji plnou velikost.

Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.

Naposledy upravil Apartman 23-10-2009 v 09:13 AM

Old Post 23-10-2009 v 08:58 AM
Apartman je offline   Profil uživatele Apartman   Find more posts by Apartman   Foto galerie člena Apartman   Click here to Send Apartman a Private Message   Add Apartman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apartman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sacul
Stálý Člen

Karma uživatele sacul - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 345

cyve ja bych to nechal at to jeste zmohutni,chce to sledovat plisne,barvu pestikuu (pokud nemas mikroskop a nechce se ti sledovat primo trichomy), pocasi apod. tyden bych to urco nechal (podle predchozich aspektu/time)

Old Post 27-10-2009 v 15:10 PM
sacul je offline   Profil uživatele sacul   Find more posts by sacul   Foto galerie člena sacul   Click here to Send sacul a Private Message   Add sacul to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
top47
Nový Člen

Karma uživatele top47 - 2% Pěstitelská

Příspěvek č. 346

Víte já jsem vše co je tady nečetl. Ale s tou sklizní je to velmi problematické. Je psáno, že se má sledovat barva pryskyřice (THC). Já jsem to sledoval velmi pozorně jak lupou, tak pod mikroskopem, ale bvarva, i když rostlinky byly úplně zralé (přezrálé) se nezměnila. Byla sklovitě průhledná. Proto se moc divím jak se zde zasvědceně píše o způsobech sklizně, ale ono je to úplně jinak. Měl jsem několik odrůd od Nirvány a platilo to u všech. Prosím kdo se mnou nesouhlasí, ať mně tedy poradí kdy sklízet. Děkuji.

Old Post 01-11-2009 v 08:41 AM
top47 je offline   Profil uživatele top47   Find more posts by top47   Foto galerie člena top47   Click here to Send top47 a Private Message   Add top47 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mr.jamal
Nový Člen

Karma uživatele mr.jamal - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 347

Prosím o radu, kolik byste jí ešte dali??je to kytka určená pod lampu,tak už kvete velmi dlouho a jelikož už v noci a ráno teplota klesá pod nulu,rad bych ji v nejblizsich dnech sekl.....1.jack herrer
2.chronic
3.big bud

jemel
http://grower.cz/forum/forumdisplay.php?forumid=26 ...out 08

Old Post 01-11-2009 v 15:03 PM
mr.jamal je offline   Profil uživatele mr.jamal   Find more posts by mr.jamal   Foto galerie člena mr.jamal   Click here to Send mr.jamal a Private Message   Add mr.jamal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kishman666
Stálý Člen

Karma uživatele kishman666 - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 348

top47: nevidím důvod proč zkoumat pryskyřici pod mikroskopem proste když ma víc jak 75% chloupků hnedych tak sklízím... když je hezky nechytá se na ni plisen, tak ji nechám trochu dyl. tod vše nic složityho.

Outdoor 2007 --- Sklizeno
Outdoor 2008 --- in Progress

Old Post 20-11-2009 v 19:31 PM
kishman666 je offline   Profil uživatele kishman666   Find more posts by kishman666   Foto galerie člena kishman666   Click here to Send kishman666 a Private Message   Add kishman666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 349

citace:
Původní příspěvek od kishman666
top47: nevidím důvod proč zkoumat pryskyřici pod mikroskopem proste když ma víc jak 75% chloupků hnedych tak sklízím... když je hezky nechytá se na ni plisen, tak ji nechám trochu dyl. tod vše nic složityho.

máš pravdu ale s mikroskopem aspon sklízíš podle skutečný dozrálosti která je podle odrůdy a prostředí kde dozrává celkem individuální...

Old Post 20-11-2009 v 20:06 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 350

citace:
Původní příspěvek od top47
Víte já jsem vše co je tady nečetl. Ale s tou sklizní je to velmi problematické. Je psáno, že se má sledovat barva pryskyřice (THC). Já jsem to sledoval velmi pozorně jak lupou, tak pod mikroskopem, ale bvarva, i když rostlinky byly úplně zralé (přezrálé) se nezměnila. Byla sklovitě průhledná. Proto se moc divím jak se zde zasvědceně píše o způsobech sklizně, ale ono je to úplně jinak. Měl jsem několik odrůd od Nirvány a platilo to u všech. Prosím kdo se mnou nesouhlasí, ať mně tedy poradí kdy sklízet. Děkuji.

hele tohle se mi stalo u jedný kytky jak říkáš - dávno přezrálá ale vypadala ještě na tejden...no dal sem to za vinu genům - a když píšeš o nirvaně která má vybudovaný jméno ale v praxi taky pěkný provary, poslední léta víc ...

Old Post 20-11-2009 v 20:08 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DaviTekk
Stálý Člen

Karma uživatele DaviTekk - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 351

zdárek chtěl bych se zeptat kdy mam sklidit,jestli už je čas

Old Post 22-11-2009 v 19:30 PM
DaviTekk je offline   Profil uživatele DaviTekk   Find more posts by DaviTekk   Foto galerie člena DaviTekk   Click here to Send DaviTekk a Private Message   Add DaviTekk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DaviTekk
Stálý Člen

Karma uživatele DaviTekk - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 352

ahoj

Old Post 22-11-2009 v 19:32 PM
DaviTekk je offline   Profil uživatele DaviTekk   Find more posts by DaviTekk   Foto galerie člena DaviTekk   Click here to Send DaviTekk a Private Message   Add DaviTekk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:25 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 20 21 22 23 24 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
21-11-2023 - KDY SKLIDIT II. Pište pouze SEM a nezakládejte nové téma - 699 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás