Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no nevím, ale u mě jsou papírky Party in House úplně dole - každý druhý nebo třetí papírek pořádně nelepil... to Smokingy měl úmrtnost tak max. 3-4 z jednoho balení a nejlepší byly OCB - tam se mi vždy nějakým záhadným způsobem stalo, že vždy v 1 balení 1 papírek nelepil, ale jinak všechny ostatní držely fest...
citace:
Původní příspěvek od stream jedine stovkovy OCBicka nebo Rolls...nechapu jak si nekdo muze kupovat smoukingy..nejhorsi lepeni co znam to sou uz i Party in house lepsi nez smouky
Asi takhle Smoukingy - asi chutove nejlepsi papirky maj nevihodu ze trochu min lepjej coz nekoho kdo neumi balit (ne ze bych tu chtel nekoho urazit ) muze odradit
OCB - sou taky dobry papirky ale chut ovlivnujou vic nez smouky prave proto ze maji mozna vic lepitka a tak lip lepjej takze lidi co mate levy ruce bezte do nich
Nejsips nepoznam co je co ale rozdil v chuti bude
kazdymu je jasny ze Smoukingy min lepej nez OCB, takze jak pise evil zalezi na skillu zda vam to vadi, me osobne to je jedno, balim do toho co je zrovna po ruce
ale hadal bych se ze OCB sou horsi chutove, to bych rek spis ze je vec nazoru, me treba vic vyhovujou OCB
evil: ti ubalim jednoho speka do Smoukinga a druhej do OCB a jestli bedes vedet kterej je kterej
OCB Slim, kupuju je taky trochu kvůli hologramu v nápisu OCB, občas jsou docela hezké, kolečka, čárky, vlny... sranda je že pár lidí si myslelo, že jsou OCBčka všechny stejný, hehe
Swany nejsou až taková hrůza. Naopak, jedny z těch lepších.
O papirky moc nejde, je to masova, konzumni zalezitost, ale i tak bych rad vypichl sve favority a naopak pohanil ty, co mi nesedi.
Prubezny top 3
OCB black - dostupny, spolehlivy, vyborne lepi, netrepi se, rejze
JOB Tribal - nedostupny, rok jsem na ne nenarazil, jemny, vyborny na manipulaci a na baleni ziletek, prakticky bez chuti, nizka gramaz, konopi
Smoking gold - dostupny, spolehlivy, mozna trosku uzsi na pohodlnou manipulaci, ++++ papirek oznacujici poslednich 5, jsou tak o 1-3 levnejsi,nez OCB,taky rejze <?>
Worst 3
Libela Kingsize - AKA Dlouhý Vážky- Obrovské noviny, které nelepí.
Ale vazne. Nevim kde soudruzi udelali chybu. Jedny jsem si pred cca 2 rokama koupil z celeho baleni ubalil vseho vsudy 2 brka a pak je nekde ztratil. Diky Bohu.
Party in Da House - Not in mine.
Na stovkovejch papircich se toho da pokazit malo. Musej vypadat nejak tak, aby nikoho neurazely, musi lepit , musi horet.
Jiste, jsou tu papirky, ktere maji jakysi svuj vizualni trademark, jako rizzly, ocb, smokingy, ale to je u konzumni zalezitosti typu stovkacu vedlejsi. Horsi je, ze v tomhle pripade papirky jednak nechutne vypadaji, druhak spatne lepi, za treti- ale jo, hori hezky.
Ne nahodou jsou co ja vim produktem olšanských vážek. Brrr....
3 misto.... jeste nevim, aspiruji na to vyschle LOL, popripade zeleny smokingy.
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
Mno já papíry moc nejedou protože sem hodně na přírodu a papíry mi přiadaj nepřírodní (radši fajfku nebo bong) ale když je nouze tak balim do OCB dlouhejch ale je to málo kdy