Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mam to v pokoji kde je docela i teplo a okno mam porad otevreny.vetraky mam nastaveny dole u kvetinacu.svitim 400w lampou a lampu mam vysoko cca 60cm od kvetinacu.jinak tam mam belik se studenou vodou a k tomu mam jeste zvlhcovac.jinak nemam jak zmerit vlhkost,takze poradne nevim kolik tam je,ale to budu muset co nejdriv dokoupit
odtah zkousim vymyslet,ale jelikoz to mam v pokoji a nechce se mi delat dira do zdi,tak jedine to nejako natahnout do oteverneho okna.mozna by i pomohlo ten mensi vetrak zavesit na stinidlo a foukat tim pod vybojku
tak jsem nastavil vetrak pod vybojku,ale podarilo se mi srazit teplotu jen na 29 °C.zitra koupim jeste jeden vetrak a udelam jeste jeden odtah,jinak uz nevim
zkus se kouknout na cooltube... to ti tu teplotu srazi jako nic... jinak já si myslím, že 29°C není až tak moc... jel sem přes léto i 34°C a kytky se vyvedly...každopádně teď ale raději pořídím na léto cooltube a uvidím, jestli v tom bude nějaký markantní rozdíl(myslím v těch kytkách)
jeste jsem se chtel zeptat.pouzivam hnojiva od plagronu terraa pudu mam plagron grow mix.podle tabulky je puda predhnojena na 3 tydny a zatim nepouzivam terra grow,protoze se bojim ze bych to prehnojil.mel bych zacit to pouzivat,nebo se mam ridit podle tabulky ?
taky jedu vše od plagronu, ale kytičky začínám hnojit nejdřív, když už se mi zdají docela silné :-) rozhodně nezalévám hnojkou už od klíčku :-D každopádně kdyby jsi začínal hnojit až po 3 týdnech, tak skoro nezahnojíš v růstové fázi.. někdy v podstatě vůbec :-)
Původní příspěvek od fedousek taky jedu vše od plagronu, ale kytičky začínám hnojit nejdřív, když už se mi zdají docela silné :-) rozhodně nezalévám hnojkou už od klíčku :-D každopádně kdyby jsi začínal hnojit až po 3 týdnech, tak skoro nezahnojíš v růstové fázi.. někdy v podstatě vůbec :-)
Trik je v tom, že na růst můžeš hnojit ještě klidně týden dva po přepnutí na květ, než se začnou formovat pališky.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Ahoj deraku,coltube nebrat raději přidej odtah a přítah,pořádně to naddimenzuj a problém budeš mět vyřešený.Měj jsem podobnej problém s gavitů a pomohlo my to.Jo a to foto nějaký by jsi sem mohl hodit, poradily bychom ti víc.