Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
do busu nastupilo take celkom pekne dievca len malo na tvari strasne vela make upu...a taky chlapec sa na nu chvilu pozeral a potom spustil:paštika patri na chleba , nie na xicht.a ona nato:kkt patri do pče a nie do autobusu ...fakt realna situacia...vsetci smiech
Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú
Jasne, teraz som si spomenul na jednu hlasku.Mali sme hash a sli sme pri rieku vysadit raslinky tak mame kybel a vnom rastlinky tak sme vysadili a teraz co tak sme ze najdeme flasu a ideme hulit. bola tam mensia plaz.sli sme napustit vodu a ako napustame dojde revizor tych preukazok na lov ryb a on nam vravi uz riadne z huleny, co tam robite chlapci?a kamos: napustame vodu na bongo a ten chlapik: jaaj tak pokracujte sa zasmial a siel dalejneskutocny smiech sme hodili.
kamarád si zapaluje cígo a ptá se hořim ? odpověď se srandy jo na zádech kamoš skočil na záda a začal se válet ve sněhu jako při epileptickim záchvatu a my se váleli s nim ale smíchy .(Všichni dobře z kamošovo hydra
Já na kámoše po dohulení obrovského špeka:"Jo, budeš dělat, že jsi zhulený!?
On na mě:"Jo!"
Já:"No tak jo, no."
Pak jsme se oba začali strašně smát a když jsme se po asi tak 3 minutách dosmáli, tak se ma mne otočí kámoš a povídá mi:"Ty pyčo já bych chtěl bej tygr!"
Víš jak poznáš, že hulíš skunk? Tak, že každý prd je plný překvapení!
...Spolek závislých pěstitelů konopí...
Teď jsem se s kámošem díval na televizi a zrovna běžely reklamy a právě začínala reklama na MISS. Kámoš se na ni se zájmem díval a po chvilce říká:"Vole vidíš, tolik krásný buchet, že!? A tam jsou také samé pěkné každý rok! By mě zajímalo, kde je pořád berou!? Protože, na ulici takové běžně nepotkáš. A když, tak jenom tak jednou za půl roku a po jedný, nikdy jich nejde víc spolu! Takže tyhle missky musí asi někde pěstovat bo co!?"
Víš jak poznáš, že hulíš skunk? Tak, že každý prd je plný překvapení!
...Spolek závislých pěstitelů konopí...
clandestino: "Selský skepticismus říká, že na Zemi je takové množství kultur, že nějaká se svými mýty do reality trefit musela."
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
A:"Ty pořád něco chceš! Víš co dělají v Tibetu když něco chtějí? Vzdají se nščeho jiného."
B:"Opravdu? Proto jsou asi tak silná světová velmoc."
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
Líza:"Jak oslovíte arcibiskupa?"
školník Willy:"Já ti zakroutím kejhákem ty černoprdelníku!"
sedime si tak v nasom oblubenom bare a kamarat hovori:"ku*** ja uz musim zbalit nejaku zensku"
v tom vosla do baru skupinka dobre vyzerajucich dievcat z vedlajsieho plesu studentov.
kamos sa na ne pozrie a s usmevom vravi"dami"
ja sa pozriem na ne,potom na neho a vravim:"neda"
hovorim priatelke:"jeden chlapik si dal prioperovat prsia"
ona:"coze?a to uz preco?"
ja:to bola stavka,myslim,ze o dva miliony"
ona:"a dva melony..."
ideme po uplne prazdnej ulici s kamosom (celkom high) a uz nas zacala chytat cekom schyza, kde vsetci su. Zrazu sa objavili dva auta (Renault Clio a VW Passat) takl vravim: "aha dva auta"
kamos: "aj to skodovky"
holt ten den celkom islo este sme mali napady ako: zavolat holke ci je prave naha alebo ostat a osrat niekomu dom