Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím dnes jsem koupil plagron alga grow, po protřepání mi na povrchu plavaly slizký kusy bílé barvy. Používal jsem to i dva roky zpátky a na nic takového si nepamatuju. Nemáte nějakou zkušenost s tím?
Zdravím , od minulého roku (kdy jsem začal pěstit poprvé) mě zbyly Alga-Grow a Alga-Bloom (od každého 2/3 lahvičky). Letos jsem je otevřel a u obou se ven linul zápach čpavku (když jsem je kupoval "páchly" oba jako přepálená čokoláda). Ta "čokoláda" tam jde cítit pořád, ale přebíjí to ten čpavek. Zkoušel jsem s ní hnojit a nevypadá to že kytka strádá. (poskočila jako vždy po hnojení). Takže typuju že ten čpavek vzniká při rozkladu hnojiva (?) a nemá vliv na kvalitu. Jen je to "estetická" vada.
Ahoj,
já bych se chtěl zeptat na ten Crop Max.
To dávkování - no je to asi silný koncentrát 1ml na 2 litry . . . když přešvihneš o pouhý mililitr, hned máš dvojnásobnou koncentraci! Počítám ale, že tímto se rostliny předávkovat nedají . . .
Ale co mě hlavně zajímá, co by se stalo, použil-li by se Crop Max až/i v době kvetení?
mam otazku jestli holkam neuskodi prechod z Plagron Terra Bloom na Alga Bloom od stejneho vyrobce. Slozeni a pomer stopovych prvku se nijak vyrazne nelisi.
mam otazku jestli holkam neuskodi prechod z Plagron Terra Bloom na Alga Bloom od stejneho vyrobce. Slozeni a pomer stopovych prvku se nijak vyrazne nelisi.
Dik
Čau,
vadit by jim to rozhodně nemělo. Ba naopak. Mysilm, že když jim začneš dávat čistě přírodní hnojivo, tak se Ti ve finále odmění ještě lepší chutí.
Hodně zdaru.
Použivam kristalon start a je tam napisane že hnojit iba raz do tyždna ale niekde som čital že sa hnoji aj 2 až 3 krat tak sa chcem spytat či to neprehnojim ked to budem hnojit 2x do tyždna . Dik
Mel bych otazecku .. koupil jsem si plagron alga bloom a Pk 13-14, ale nevim jak na davkovani .. muzu to davkovat podle navodu a davat tam oboje dohromady?