Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mě to taky přijde že bepečnější je teda normálně stříhat takhle když jsem si vždykcy novej výhonek poškodil větev už nerostla a zakrněla myslim ta nová
Původní příspěvek od Greener mě to taky přijde že bepečnější je teda normálně stříhat takhle když jsem si vždykcy novej výhonek poškodil větev už nerostla a zakrněla myslim ta nová
s tímhle moc nesouhlasím, když se nepove, vyjdou normál 2, zakrnění je blbost, možná se to tak na první pohled tváří, je pravda že když má rostlina vytvořit 4 nové větve, tak jí to trvá trošku dýl...
nn takhle to nemyslím když jsem kytí šmiknul a nepovedlo se to začla růst pouze jedna větev a druhá poškozená nerostla a postupem času odpada měla nevim cca ani 1 cm ale je zajímavý že rostlina si pustila o patro níž další větev takže normálka jsou na jednou patře 2 ale ona měla 3 a pak tu 1 a je taky zajímavý že mi to udělala pouze samice protože u takto poškozených samců větev zakrněla následně odpadla ale samec další větev jinde nevyhodil nevim no alespoň další věc k bádání
Jo kamarad mi poradil ze az bude mit kiti 3patra ze je mam zastipnout az na 1 tzv odjebat ty 2 patra a ze potom je to nadhera a vytahnes z toho vice co je na tom pravdy nebo co si o tom myslite?
Je krásná, je sexy, je tak fotogenická a já ji asi miluji...MJ
taky chci vyzkoušet FIM metodu a našel jsem moc pěkný post,který je sice v angličtině,tak možná si ho někteří nepřečtou,ale bohatě postačí určitě fotky.to pro Ty,kteří stejně jako já neví,kde vlastně přeszastřihnout.Takže koukněte na http://forum.grasscity.com/absolute...-made-easy.html
rozhodne super metoda, letos poprve zkouseno a vysledek nema chybu. Hlavne Durban Poison se poved a v kombinaci s SuperCropping kazda z kytek naflakala cca 20 silnych vrsku.
Zkusim nahazet nejake foto do galerie...
rozhodne super metoda, letos poprve zkouseno a vysledek nema chybu. Hlavne Durban Poison se poved a v kombinaci s SuperCropping kazda z kytek naflakala cca 20 silnych vrsku.
Zkusim nahazet nejake foto do galerie...
tak jsem se pridal kvám a k tomu to pokusu doufam ze me to nezradí jo a chci se zeptat ..ti co tady maji krasny galerie kytek indoor i outdoor zaštipuje pokažde Fimem ? diki
Původní příspěvek od Frydrych tak jsem se pridal kvám a k tomu to pokusu doufam ze me to nezradí jo a chci se zeptat ..ti co tady maji krasny galerie kytek indoor i outdoor zaštipuje pokažde Fimem ? diki
No tahle metoda je skvela ale zalezi na tobe jestli si zvolis tuhle nebo ji udelas jinak ale tahle fakt funguju a prinejgorsim kdyz to neudelas dobre stejne se rozvetvi hlavne sleduj poradne ten odkaz neustrihni cele rostouci listky ale jen tak 85% a melo by to zabrat podivej na odkaz....http://forum.grasscity.com/absolute...-made-easy.html
Jinak myslim ze tohle dela hodne lidi protoze je to fajn i ja sem ji zkousel sice napoprve my vysli 3 vetve ale potom sem to udelal znova na kazde z tech 3 a jejda nakonci kdyz sem sklizel krasnych 16 vrcholku
Je krásná, je sexy, je tak fotogenická a já ji asi miluji...MJ
Ahoj, zde je výsledek mého prvního pokusného Fim zaštípnutí. Výsledek není super... zatím pouze 4 výhonky v ranném stádiu.. prosím o komentáře. Zaštípnul jsem všechny mé kytky včetně pokusných noname... na této fotce je to ale asi nejlépe vidět.