Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
občas se najdou různé seníky nebo větší krmelce. teď by měly bejt ještě nepoužívaný, páč zvěř se krmí až v zimě. jinak sušit venku v tomhle počasí je o plíeň!
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
to mozex.nad tím jsem taky přemýšlel ale igelit je na nic chce to něco co propustí vzduch a vodu ne igelit (třeba deštník ale potřeboval bych tak 6 m2) se zapaří a taky asi nebude dost nenápadný v okolí není moc lesů bez nežádoucích návštěvníků. potřeboval bych radu od někoho kdo to venku už zkoušel a vyšlo mu to ale stejně dík
Slacker: když nemůžeš doma sušit, kde pak budeš skladovat ten usušený materiál? Jinak sušit se dá i skrytě, třeba v nějaké bedně od monitoru, jen je třeba kytky předem rostřihat na menší kousky. Pach můžeš pohlcovat silicagelem (takové ty bílé kuličky v papírovém sáčku, které jsou třeba u nových bot), nebo aktivním uhlím (ke koupi v prodejně s elektrospotřebiči), nebo zkus takový ten filtr pro pohlcování pachů v ledničce (stojí asi 30 Kč).
podla mna najjednoduchsie je doma susit za skrinou, zaves palicky na nitky, a pekne spusti dolu za skrinu a mas to. mozno bude trocha citit ten gres ale tomu zabranis fakt asi len pohlcovacom pachu
skus popremyslat nad niecim ako pisal Dedo M., mozno mas este lepsi flek ako mi ti tu radime ale zatial si nan neprisiel.....
Slacker: tak nějak navážu na wolverina...vždyť nikde není psáno, že musíš sušit kytky vcelku. My jsme s kámošem jednou vzali lepenkovou krabici a přímo v přírodě jsme kytku rozstříhali na jednotlivé palice a zavěsili je do té bedny na podélně natažené provázky. Domů jsme to vezli MHD a už se s tím nemuselo pak nic dělat, prostě se to šouplo do sklepa sušit.
Teď mě napadl jeden šílenej nápad, co takhle to dát usušit do nádražního trezorku na zavazadla? Takovej ten, co se v něm zevnitř nastaví kód, hodí desetikačka (nebo kolik) a zavře... Samosebou bys to musel přinést už v nějaké nenápadné krabici a nevím, zdali je to nějakým způsobem odvětrávané. No je to prostě telecí nápad, tak to neber až tak vážně...
šialene to bude ked zabudnes na ten trezor kod ! ) hehe
skus trebars dat tie palicky pod postel, medzi knihy - to je celkom dobre miesto podla mna, pokial nemas iba brozurky a sisky zase ako flase od kompotu tak by sa to v knihach dalo celkom fajn.
inac ja som si nastrihal rastlinu na velke a male palicky. velke susim u kamosa a male mam zavesene medzi rebrami radiatoru.
a schne to celkom paradne.
skusali ste uz niekto susit indoor v hline? asi pred 4 dnami som otocil kytku hore kvetinacom a nechal som ju ususit, aj koli tomu aby som neporusil korene, aj z pohodlnosti, ale neako sa jej nechce schnut, no na druhej strane som pocul, ze cim pomalsie sa kytka susi tym lepsie a tiez zvyknu typci nechavat ku koncu fazu tmy, takze zabil som dve muchy jednou ranou, alebo som to posral? poradte
No já teda nevim,ale moc se mi to nezdá.Jak to myslíš že si zabil dvě mouchy...,tos tu kytku nějak schoval do té hlíny,nebo co?A proč nechceš porušit kořeny?Z vlastní zkušenosti vim že je uplně jedno jestli kytku sušíš s nebo bez kořenů.Jsme přeci v 21.století,nebo jsem se splet´?TAkový šarlatánství se snad provozovalo někdy ve středověku ne?Nemuč svoje kytí a suš je na místě dobře větraném,ukryté sluněčním paprskům a uvidíš že budeš spokojen
zM.
když mluvíte o tom uhnívání četl jsem že když se na šiškách udělá plísen tak vyhulování takové to plejsnavky škodí a zbusobuje neaktivnost "sperma" hua co si o tom myslíte ??? bulvár lže ale radeji hulim jen vybrané!