Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo a abych hodil ještě radu z vl. zkušenosti. Byl jsem loni hrozně nedočkavý, paličky byly skoro hotový, tak jsem ustřihl centrální palici cca 1o cm. měl jsem výčitky jako prase že jsem se připravil o výnos jenže ouha za tři dny byly palice 3x takový. a jestli lžu ať se propadnu do západního Německa
BANIK pičo
Jaký je rozdíl mezi USA a jogurtem????
jogurt je kultura.
mě zatím nekvete ani jede, teď to zkouším týden zatmívat, tak už to trochu začíná, ale teda oproti jiným odrůdám co mám tak ty mají rhodně větší paličky....divný
no, ja mam tiez 2 kusky DP, 2 a 2,5m, uz to je az prerastene, ale nejake naznaky kvetu nikde, tiez sa bojim ci ti stihne dokvitnut sakra.
Ostatne odrody, hoci niesu ani z daleka take velke a pekne uz sa ukazuju, a to su InDoor, tak som cakal ze out bude skor kvitnut.
Inak je to Nirvana..
to samael: úplně to samé, akorát že jsem tytéž semena jel i před rokem a jsem poučen, že nasadí palice zdánilvě pozdě, ale ty se pak rychle nafouknou. Chce to teď dodat hodně P a K, ale to není žádná novinka...
zdravas groweri!...akurat dneska som bol pozriet na strom ako sa ma moj mini durbanik tak som ho rovno aj sfotil...foto prikladammam ale jednu otazku....preco je taky krpaty sak durban je sam o sebe kytka jak pol kravyhore na strom siel asi v polke juna(cervence) takze si myslim ze mohol podrast aj viacejje mozne ze v kvete este trocha podrastie bo tie palice sa mi fakt zdaju biedne?nema nahodou nedostatok hnojiva?pytam sa preto lebo od kedy isiel na strom nebol vobec hnojeny...iba tym co bolo v substrate(tusim na pelargonie)...dikes a growu zdar!
nooo a ja mam vonku tri durbany a jednu guerillas gusto (durbany - 2,5m 2,7m a 3m ) je divne ze sli vonku uplne rovnako a kvitne zatial len najvyssi durban....ten je uz zakvitnuty riadne a tie ostatne dva este maju len preflowers....neviete kurva jak je to mozne alebo cim to moze byt? ten najvacsi este pred tromi dnami nemal vobec nic a ked som im vsetkym dal pk 13/14 po troch dnoch sa obsypal jak hovado...musi to byt tym hnojivom ale preco ostatne ani nehlo...dnes mi dosiel postou este bloom stimulator a bio bloom tak im dneska na dobru noc dam ( vsetko z biobotaniku online growshopu a kurva UPLNE ZADARMO + BOB PAPIERKY, FILTRE, A NOVINY KONOPTIKUM..) - chlapici tam musia byt vkuse zhuleny, zabudli mi poslat jedno hnojivo tak mi na oplatku dali litrove balenia a vsetko gratis...po pici kseft...mozem len odporucit...
http://www.biobotanik.sk/ ( ja mam od nich ATAMI PK 13/14 a kvetovy bloom stimulator, a BIOBIZZ bio bloom )
a este keby niekto mal pel slubujem ze mu dam polovicku semien...(najlepsie samec durban, alebo nieco podobne) dik...ozvite sa
j0llyj0k3r - hej kamo ja mam 3 durbany od nirvany a kazdy z nich ma od 20 do 25 vrcholov a rozvetvil sa sam.(kto neveri poslem foto- viem ze durban sa sam skoro vobec nevetvi, asi to bude tym ze idem durban po prvy krat a viete jak je to zo stastim u zaciatocnikov..)....centralna palica bude husta a ostatne tiez taze ja by som strihal bo to vyzera dobre..