Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Pro přátele Durban Poisson
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 20 21 22 23 24 »
Autor
Téma 
kokopelo
Stálý Člen

Karma uživatele kokopelo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 337

jo a abych hodil ještě radu z vl. zkušenosti. Byl jsem loni hrozně nedočkavý, paličky byly skoro hotový, tak jsem ustřihl centrální palici cca 1o cm. měl jsem výčitky jako prase že jsem se připravil o výnos jenže ouha za tři dny byly palice 3x takový. a jestli lžu ať se propadnu do západního Německa

BANIK pičo
Jaký je rozdíl mezi USA a jogurtem????
jogurt je kultura.

Old Post 29-07-2009 v 17:35 PM
kokopelo je offline   Profil uživatele kokopelo   Find more posts by kokopelo   Foto galerie člena kokopelo   Click here to Send kokopelo a Private Message   Add kokopelo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
samael22
Nový Člen

Karma uživatele samael22 - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 338

Jak jste na tom s kvetením durbánku? Mám feminizovaný kytky od Dutch passion a zatím nic (kromě preflowers). Začínám bejt mírně nervosní.

agronomist

Old Post 26-08-2009 v 12:38 PM
samael22 je offline   Profil uživatele samael22   Find more posts by samael22   Foto galerie člena samael22   Click here to Send samael22 a Private Message   Add samael22 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acheron
Stálý Člen

Karma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 339

moje Durbany od DP (regular) uz kvytnu 2 tyzdne, ale drzim palce

Old Post 26-08-2009 v 12:56 PM
acheron je offline   Profil uživatele acheron   Find more posts by acheron   Foto galerie člena acheron   Click here to Send acheron a Private Message   Add acheron to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acheron! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
.:INDI:.
Stálý Člen

Karma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 340

Moje DP od DP tiez regular kvitnu cca 3 tyzdne a vyzera to na pekne salamy

Hlavne si veriť

Old Post 26-08-2009 v 13:59 PM
.:INDI:. je offline   Profil uživatele .:INDI:.   Find more posts by .:INDI:.   Foto galerie člena .:INDI:.   Click here to Send .:INDI:. a Private Message   Add .:INDI:. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
formy01
Stálý Člen

Karma uživatele formy01 - 88% PěstitelskáKarma uživatele formy01 - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 341

mě zatím nekvete ani jede, teď to zkouším týden zatmívat, tak už to trochu začíná, ale teda oproti jiným odrůdám co mám tak ty mají rhodně větší paličky....divný

Old Post 27-08-2009 v 13:03 PM
formy01 je offline   Profil uživatele formy01   Find more posts by formy01   Foto galerie člena formy01   Click here to Send formy01 a Private Message   Add formy01 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
192.168.100.252
Nový Člen

Karma uživatele 192.168.100.252 - 31% Pěstitelská

Příspěvek č. 342

no, ja mam tiez 2 kusky DP, 2 a 2,5m, uz to je az prerastene, ale nejake naznaky kvetu nikde, tiez sa bojim ci ti stihne dokvitnut sakra.
Ostatne odrody, hoci niesu ani z daleka take velke a pekne uz sa ukazuju, a to su InDoor, tak som cakal ze out bude skor kvitnut.
Inak je to Nirvana..

Old Post 28-08-2009 v 12:53 PM
192.168.100.252 je offline   Profil uživatele 192.168.100.252   Find more posts by 192.168.100.252   Foto galerie člena 192.168.100.252   Click here to Send 192.168.100.252 a Private Message   Add 192.168.100.252 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 343

to samael: úplně to samé, akorát že jsem tytéž semena jel i před rokem a jsem poučen, že nasadí palice zdánilvě pozdě, ale ty se pak rychle nafouknou. Chce to teď dodat hodně P a K, ale to není žádná novinka...

Old Post 28-08-2009 v 13:58 PM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
samael22
Nový Člen

Karma uživatele samael22 - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 344

to Dan.Bass: dík, trochu mě to uklidnilo, koupil jsem hnojivo monster bloom od Groteku (50 % P a 30% K) tak uvidim co to s nima udělá.....

agronomist

Old Post 30-08-2009 v 14:01 PM
samael22 je offline   Profil uživatele samael22   Find more posts by samael22   Foto galerie člena samael22   Click here to Send samael22 a Private Message   Add samael22 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Migho
Stálý Člen

Karma uživatele Migho - 65% PěstitelskáKarma uživatele Migho - 65% PěstitelskáKarma uživatele Migho - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 345

zdravas groweri!...akurat dneska som bol pozriet na strom ako sa ma moj mini durbanik tak som ho rovno aj sfotil...foto prikladammam ale jednu otazku....preco je taky krpaty sak durban je sam o sebe kytka jak pol kravyhore na strom siel asi v polke juna(cervence) takze si myslim ze mohol podrast aj viacejje mozne ze v kvete este trocha podrastie bo tie palice sa mi fakt zdaju biedne?nema nahodou nedostatok hnojiva?pytam sa preto lebo od kedy isiel na strom nebol vobec hnojeny...iba tym co bolo v substrate(tusim na pelargonie)...dikes a growu zdar!

Old Post 01-09-2009 v 01:34 AM
Migho je offline   Profil uživatele Migho   Find more posts by Migho   Foto galerie člena Migho   Click here to Send Migho a Private Message   Add Migho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 346

viem ze to tu velmi nepatri ale nevie mi niekto zohnat pel? na oplatku poslem potom semena...diky groweri dajte mi vediet...

Old Post 01-09-2009 v 08:57 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 347

nooo a ja mam vonku tri durbany a jednu guerillas gusto (durbany - 2,5m 2,7m a 3m ) je divne ze sli vonku uplne rovnako a kvitne zatial len najvyssi durban....ten je uz zakvitnuty riadne a tie ostatne dva este maju len preflowers....neviete kurva jak je to mozne alebo cim to moze byt? ten najvacsi este pred tromi dnami nemal vobec nic a ked som im vsetkym dal pk 13/14 po troch dnoch sa obsypal jak hovado...musi to byt tym hnojivom ale preco ostatne ani nehlo...dnes mi dosiel postou este bloom stimulator a bio bloom tak im dneska na dobru noc dam ( vsetko z biobotaniku online growshopu a kurva UPLNE ZADARMO + BOB PAPIERKY, FILTRE, A NOVINY KONOPTIKUM..) - chlapici tam musia byt vkuse zhuleny, zabudli mi poslat jedno hnojivo tak mi na oplatku dali litrove balenia a vsetko gratis...po pici kseft...mozem len odporucit...

http://www.biobotanik.sk/ ( ja mam od nich ATAMI PK 13/14 a kvetovy bloom stimulator, a BIOBIZZ bio bloom )

a este keby niekto mal pel slubujem ze mu dam polovicku semien...(najlepsie samec durban, alebo nieco podobne) dik...ozvite sa

Old Post 01-09-2009 v 09:11 AM
Host
Host

Příspěvek č. 348

j0llyj0k3r - hej kamo ja mam 3 durbany od nirvany a kazdy z nich ma od 20 do 25 vrcholov a rozvetvil sa sam.(kto neveri poslem foto- viem ze durban sa sam skoro vobec nevetvi, asi to bude tym ze idem durban po prvy krat a viete jak je to zo stastim u zaciatocnikov..)....centralna palica bude husta a ostatne tiez taze ja by som strihal bo to vyzera dobre..

Old Post 01-09-2009 v 09:17 AM
Host
Host

Příspěvek č. 349

Moje durbany..

Old Post 03-09-2009 v 07:38 AM
Host
Host

Příspěvek č. 350

a treti zo spodu...

Old Post 03-09-2009 v 07:43 AM
Host
Host

Příspěvek č. 351

a tak mi kvitne...( ale preco kua len jeden? asi to je tym ze je v najvecsom tieni a skor sa mu prepla fotoperioda - myslite ze moze byt?)

Old Post 03-09-2009 v 07:50 AM
Lowrider
Stálý Člen

Karma uživatele Lowrider - 87% PěstitelskáKarma uživatele Lowrider - 87% PěstitelskáKarma uživatele Lowrider - 87% PěstitelskáKarma uživatele Lowrider - 87% PěstitelskáKarma uživatele Lowrider - 87% PěstitelskáKarma uživatele Lowrider - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 352

tak neco prihodim..

Outdoor 2008: First Bud Ve znamení obřích výnosů ze zákeřných indik.
Outdoor 2009: Land Of Sensi Ve znamení pozdní sadby a orosených sativ.
Outdoor 2010: Bush Doctor´s Garden aneb zelená masa

Old Post 05-09-2009 v 13:37 PM
Lowrider je offline   Profil uživatele Lowrider   Find more posts by Lowrider   Foto galerie člena Lowrider   Click here to Send Lowrider a Private Message   Add Lowrider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:58 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 20 21 22 23 24 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
14-06-2011 - Help s Durban Poison! - 4 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás