Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Můžete mi poradit ? Fakt nevím co stím... Když dám papírek do hlíny, tak mi ukazuje PH 5,6-,5,8 ... Výtok mám asi 7+ (???) .
Teplota den 25-28 , Noc 19-21, prolévám 1x denně s hnojkama, (jsou 9 dnem v růstu) . Průplach čistou vodou bude zítra. 250W... CCA 25-30CM nad kytkama, teplota u vrcholků 28, nepálí.
Jedu v kokosu (Prolil jsem vodou PH 5,6 (2 litry na 1 litr kokosu) před pěstem, ale PH na výtoku je furt vysoký...
Hnojím Canna Coco A+B , podle tabulky ale furt se mi na listech dělaj skrvny , kroutěj se a jsou takový divný... Nebo to jen moc zkoumám ?
hoj bando , potřebuji trošku poradit
jedu amazon EC 1,7 max a snižuji na 1,4ms
teplota noc 20-22, den 26-29
vlhkost noc kolem 50-60% , den 40-50ˇ%
PH bylo možná trošku nižší nějakou chvíli 5.3 ale tet už 5,8 .
Nevíte z čeho se dělají ty dovrchu směřující čepele listů ? přehnojení? nedostatek ? světlem?
jo a pomalu od spodu semtam blednou staré listy takže přehnojení to asi nebude :´)
moc díky za rady
Jestliže myslíš ty pilovity konce tak muj tip je genetická dispozice takže žádnej problem
Tepelnej stres vidím akorát nahore to rolovani čepelí do U
A trochu presoleny upaleny špice skoro všude