Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Zajímalo by mě kdo používá jaký hnojivo a jak je s ním spokojenej!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 19 20 21 22 23 »
Autor
Téma 
mcanna
Nový Člen

Karma uživatele mcanna - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 321

Kristalon start a potom plod a květ.Velice jsem spokojen.A jeste kytky obsipávám kytky s hlínou s GUARANOU.To se dá taková hlína prímo kouit.GUARANA je netopíří trus

Old Post 09-03-2003 v 17:33 PM
mcanna je offline   Profil uživatele mcanna   Find more posts by mcanna   Foto galerie člena mcanna   Click here to Send mcanna a Private Message   Add mcanna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jan_nikodym
Nový Člen

Karma uživatele jan_nikodym - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 322

A od kdy se zacina s hnojenim?

Old Post 17-03-2003 v 10:34 AM
jan_nikodym je offline   Profil uživatele jan_nikodym   Find more posts by jan_nikodym   Foto galerie člena jan_nikodym   Click here to Send jan_nikodym a Private Message   Add jan_nikodym to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mista PM
Nový Člen

Karma uživatele Mista PM - 5% PěstitelskáKarma uživatele Mista PM - 5% Pěstitelská

Organika Příspěvek č. 323

Máte recht, pánové. Zbytečně moc chemie je na prd, otrávit se můžu i míň složitou cestou. Jelikož vychytávam výhradně outdoor, tak hnojim slepičincema s vodou (pěstuju na mizerný půdě u potoka), který se hoděj i na nezvaný návštěvy (viz groweři vs. zloději). Rostou kyti silný a jako kouření vychytaný, dokonce přežily o záplavách tejden dlouhý zaplavení stonků přes 2/3 vejšky. Akorát byly fest zasraný, tak to čištění dalo práci. Když nechávam růst na balkoně, používam substrát pro pokojový kytky a hnojim nejobyč. hnojivem na zelenou masu na růst a na květ hnojivo na jahody, a taky ujdou(ale tak nějak to není ono - spíš je mám jen jako dekoraci a jako kousek přírody, než na kouření). A pokud chceš zkusit extrém, slyšel jsem o magorovi, kterej zalejvá hovězí krví z jatek, pablb. Palice jsou prej pak úplně fialový a kouření je masakr.
Tak ať vám to roste.
Praise Jah 4 more herb.

Viva la Wrettania Grande.

Old Post 18-03-2003 v 09:47 AM
Mista PM je offline   Profil uživatele Mista PM   Find more posts by Mista PM   Foto galerie člena Mista PM   Click here to Send Mista PM a Private Message   Add Mista PM to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jan_nikodym
Nový Člen

Karma uživatele jan_nikodym - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 324

Ale kdy mam zacit hnojit? Za jak dloho po vykliceni? dik

Old Post 18-03-2003 v 09:49 AM
jan_nikodym je offline   Profil uživatele jan_nikodym   Find more posts by jan_nikodym   Foto galerie člena jan_nikodym   Click here to Send jan_nikodym a Private Message   Add jan_nikodym to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DJ.FASMOS
Stálý Člen

Karma uživatele DJ.FASMOS - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 325

určitě kristalon možná trochu i slepičinec

------------Ať to svítí a roste!!!!!-------

----------------Hello Fasmos------------

Old Post 23-03-2003 v 08:55 AM
DJ.FASMOS je offline   Profil uživatele DJ.FASMOS   Find more posts by DJ.FASMOS   Foto galerie člena DJ.FASMOS   Click here to Send DJ.FASMOS a Private Message   Add DJ.FASMOS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Idea
Moderátor

Karma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 326

čaues Zippi ,tak to sem rád,že nejsem sám kdo jede Plagron Alga Bloom.. koupil sem ho teprve před týdnem takže pak podám info jak to maká zajímalo by mě jak často hnojíš,já sem to měl rozlejvaný a dostal sem k tomu takej letaák ,ale nepíšou tam jak často hnojit :-( takže začnu pěkně pozvolna a uvidíme jak se holkám bude dařit..he i když píšeš ,že poměr NPK je 1,5-13-14 a já na tom letáku mám 5-13-14 no ale to je asi fuk :-) jo a ještě tam píšou že obsahuje více než 20 druhů aminokyselin ,stopový prfky , vitamíny , enzymy růstové hormony a fermentační latky to jen tak pro doplnění ,ale jinak myslim že kyti si zatim spokojeně chrochtaj ,tak zatial cay

-== Skunk ==- 2x70W
-== Masterkush ==- 2X50W
-== balkon 2002 ==-
-== holky za oknem - nebula budha ==-
-== OuTd00R 2002 ==-
-== PoweR PlanT~250W ==-

Old Post 23-03-2003 v 20:13 PM
Idea je offline   Profil uživatele Idea   Find more posts by Idea   Foto galerie člena Idea   Click here to Send Idea a Private Message   Add Idea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
opilcek
Nový Člen

Karma uživatele opilcek - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 327

nazdárek, idem používať BN Hydro Supermix a je tam napisane ze 500ml ide na 100L co znamena ze cele balenie 1000ml je spolu na 200L.Chcem sa spytať či mam dodržať dávkovanie alebo to mám zriediť? jedná sa o mladé kytky cca 2 týžne môj hydro systém má 50l vody

non stop high

Old Post 29-03-2003 v 07:53 AM
opilcek je offline   Profil uživatele opilcek   Find more posts by opilcek   Foto galerie člena opilcek   Click here to Send opilcek a Private Message   Add opilcek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lencik
Nový Člen

Karma uživatele Lencik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 328

No o chemickym hnojivu toho moc nevim, ale z přírodních je nejlepší koňskej hnůj. Kámoš pěstoval u baráku tak, že vyhrabal 0,5 metru díru, dal tam 40 čísel koňiny a 10 čísel hlíny navrh. Když sem ty kytky po 4 měsících viděl (byl sem zhulenej a byla černočerná noc), normálně sem se jich bál. 4m na vejšku, po obvodu by ji objalo tak 5 lidí a palice o průměru 15cm. No hotovo.

hulu zdar

Old Post 01-04-2003 v 19:06 PM
Lencik je offline   Profil uživatele Lencik   Find more posts by Lencik   Foto galerie člena Lencik   Click here to Send Lencik a Private Message   Add Lencik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mishutca
Stálý Člen

Karma uživatele Mishutca - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 329

KristalonStart na zacatek, KristalonPlod na kvet nebo slepičince s vodou(pozor na prehnojenia na zbytky peří, jo a pekne to smrdi) nebo ciste fosfor (ruzny superfosfaty a takovy sracky) nebo jenom pestovatpobliz chcipli zvere-to je fakt best of! Ale cim min chemky pred skliznitim lip

Old Post 02-04-2003 v 08:50 AM
Mishutca je offline   Profil uživatele Mishutca   Find more posts by Mishutca   Foto galerie člena Mishutca   Click here to Send Mishutca a Private Message   Add Mishutca to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vriter@cz
Stálý Člen

Karma uživatele vriter@cz - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 330

Slysel jsem ze pry neni spatny i slepici trus nebo netopyri trus.

vriter@cz

Old Post 03-04-2003 v 19:22 PM
vriter@cz je offline   Profil uživatele vriter@cz   Find more posts by vriter@cz   Foto galerie člena vriter@cz   Click here to Send vriter@cz a Private Message   Add vriter@cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vriter@cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rajce
Stálý Člen

Karma uživatele rajce - 70% PěstitelskáKarma uživatele rajce - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 331

To: vriter@cz

Netopyri trus -guano- urcite. Je to jeden z nejlepsich zdroju N(micha se i do kupovanejch). Ale o slepicim sem toho moc neslysel... Neni moc kyselej????????????????

Old Post 04-04-2003 v 11:03 AM
rajce je offline   Profil uživatele rajce   Find more posts by rajce   Foto galerie člena rajce   Click here to Send rajce a Private Message   Add rajce to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vriter@cz
Stálý Člen

Karma uživatele vriter@cz - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 332

rajce: Nevim prave jestli je kysely. Chtelo by to zjistit.

vriter@cz

Old Post 04-04-2003 v 22:21 PM
vriter@cz je offline   Profil uživatele vriter@cz   Find more posts by vriter@cz   Foto galerie člena vriter@cz   Click here to Send vriter@cz a Private Message   Add vriter@cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vriter@cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zippi
Stálý Člen

Karma uživatele Zippi - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 333

Zdravim Idea, Alga bloom jsem se rozhodnul koupit taky nedávno, takže s nim nemám žadný zkušenosti. Budu rád za tvoje info o něm,
teď ho nemám na čem vyzkoušet. Jinak o těch stopovejch prvkách a dalších serepetičkách vim, ale nechtělo se mě to psát.
poměr 5-13-14 je ok měj se.

Zippi

Old Post 06-04-2003 v 19:55 PM
Zippi je offline   Profil uživatele Zippi   Find more posts by Zippi   Foto galerie člena Zippi   Click here to Send Zippi a Private Message   Add Zippi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rajce
Stálý Člen

Karma uživatele rajce - 70% PěstitelskáKarma uživatele rajce - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 334

To: vriter@cz

Ja nemam kde, ale soudim podle sestry, ktera je sakra kysela.....
Zkusim se nekde zeptat. Neni to spatnej napad pro nekoho, kdo je z venkova (resp. ma doma slepice).

Old Post 07-04-2003 v 15:02 PM
rajce je offline   Profil uživatele rajce   Find more posts by rajce   Foto galerie člena rajce   Click here to Send rajce a Private Message   Add rajce to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 335

Já osobně hnojim venkovku az tak ve druhym mesíci růstu a to slepičincem a občas to přikrmim KRISTALONEM jahoda!! Jinak si myslim ze by se dalo hnojit uz i po prvnim mesici rustu !

Old Post 08-04-2003 v 18:56 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
M.Bison
Nový Člen

Karma uživatele M.Bison - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 336

Nikde nemůžu sehnat ten Biohumus nevím kde ho mám hledat.pomozte

Old Post 10-04-2003 v 20:11 PM
M.Bison je offline   Profil uživatele M.Bison   Find more posts by M.Bison   Foto galerie člena M.Bison   Click here to Send M.Bison a Private Message   Add M.Bison to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:09 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 19 20 21 22 23 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
23-07-2021 - Zajímalo by mě kdo používá jaký hnojivo a jak je s ním spokojenej! II. - 198 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás