Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kristalon start a potom plod a květ.Velice jsem spokojen.A jeste kytky obsipávám kytky s hlínou s GUARANOU.To se dá taková hlína prímo kouit.GUARANA je netopíří trus
Máte recht, pánové. Zbytečně moc chemie je na prd, otrávit se můžu i míň složitou cestou. Jelikož vychytávam výhradně outdoor, tak hnojim slepičincema s vodou (pěstuju na mizerný půdě u potoka), který se hoděj i na nezvaný návštěvy (viz groweři vs. zloději). Rostou kyti silný a jako kouření vychytaný, dokonce přežily o záplavách tejden dlouhý zaplavení stonků přes 2/3 vejšky. Akorát byly fest zasraný, tak to čištění dalo práci. Když nechávam růst na balkoně, používam substrát pro pokojový kytky a hnojim nejobyč. hnojivem na zelenou masu na růst a na květ hnojivo na jahody, a taky ujdou(ale tak nějak to není ono - spíš je mám jen jako dekoraci a jako kousek přírody, než na kouření). A pokud chceš zkusit extrém, slyšel jsem o magorovi, kterej zalejvá hovězí krví z jatek, pablb. Palice jsou prej pak úplně fialový a kouření je masakr.
Tak ať vám to roste.
Praise Jah 4 more herb.
čaues Zippi ,tak to sem rád,že nejsem sám kdo jede Plagron Alga Bloom.. koupil sem ho teprve před týdnem takže pak podám info jak to maká zajímalo by mě jak často hnojíš,já sem to měl rozlejvaný a dostal sem k tomu takej letaák ,ale nepíšou tam jak často hnojit :-( takže začnu pěkně pozvolna a uvidíme jak se holkám bude dařit..he i když píšeš ,že poměr NPK je 1,5-13-14 a já na tom letáku mám 5-13-14 no ale to je asi fuk :-) jo a ještě tam píšou že obsahuje více než 20 druhů aminokyselin ,stopový prfky , vitamíny , enzymy růstové hormony a fermentační latky to jen tak pro doplnění ,ale jinak myslim že kyti si zatim spokojeně chrochtaj ,tak zatial cay
nazdárek, idem používať BN Hydro Supermix a je tam napisane ze 500ml ide na 100L co znamena ze cele balenie 1000ml je spolu na 200L.Chcem sa spytať či mam dodržať dávkovanie alebo to mám zriediť? jedná sa o mladé kytky cca 2 týžne môj hydro systém má 50l vody
No o chemickym hnojivu toho moc nevim, ale z přírodních je nejlepší koňskej hnůj. Kámoš pěstoval u baráku tak, že vyhrabal 0,5 metru díru, dal tam 40 čísel koňiny a 10 čísel hlíny navrh. Když sem ty kytky po 4 měsících viděl (byl sem zhulenej a byla černočerná noc), normálně sem se jich bál. 4m na vejšku, po obvodu by ji objalo tak 5 lidí a palice o průměru 15cm. No hotovo.
KristalonStart na zacatek, KristalonPlod na kvet nebo slepičince s vodou(pozor na prehnojenia na zbytky peří, jo a pekne to smrdi) nebo ciste fosfor (ruzny superfosfaty a takovy sracky) nebo jenom pestovatpobliz chcipli zvere-to je fakt best of! Ale cim min chemky pred skliznitim lip
Netopyri trus -guano- urcite. Je to jeden z nejlepsich zdroju N(micha se i do kupovanejch). Ale o slepicim sem toho moc neslysel... Neni moc kyselej????????????????
Zdravim Idea, Alga bloom jsem se rozhodnul koupit taky nedávno, takže s nim nemám žadný zkušenosti. Budu rád za tvoje info o něm,
teď ho nemám na čem vyzkoušet. Jinak o těch stopovejch prvkách a dalších serepetičkách vim, ale nechtělo se mě to psát.
poměr 5-13-14 je ok měj se.
Ja nemam kde, ale soudim podle sestry, ktera je sakra kysela.....
Zkusim se nekde zeptat. Neni to spatnej napad pro nekoho, kdo je z venkova (resp. ma doma slepice).
Já osobně hnojim venkovku az tak ve druhym mesíci růstu a to slepičincem a občas to přikrmim KRISTALONEM jahoda!! Jinak si myslim ze by se dalo hnojit uz i po prvnim mesici rustu !