Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vypadá zrale, foto z blízka sice nic moc, ale trichomy jsou zakalené..ono je to s tím odhadem dle fotek fakt těžké, a pokud sám nevíš, musíš udělat kompromis
většina lidí stejně sklidí brzo před úplným dozráním...prostě to psychicky nevydrží :-)
Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt
Původní příspěvek od Martin666 vypadá zrale, foto z blízka sice nic moc, ale trichomy jsou zakalené..ono je to s tím odhadem dle fotek fakt těžké, a pokud sám nevíš, musíš udělat kompromis
většina lidí stejně sklidí brzo před úplným dozráním...prostě to psychicky nevydrží :-)
Navíc je lepší sklidit dřív a máš veselejší výsledek, než to přehnat a mít uspávadlo.
Znovu se na vás obracím s prosbou o vas názor, jak to vypadá je to Blueberry auto dnes tři měsíce od semena, palice jsou krásné fialové ale nejsem si jistej zda už je to hotový. Děkuju za vase rady názory. GL peace
Jak maj vypadat květy je jasné, ale otázka v jakou dení dobu? Ráno nebo večer? Dřív jsem někde četl že přes den pryskyřice oxiduje a tak je lepší sklízet v raních/dopoledních hodinách.
Co si o tom myslíte?
Zdravim ve spolek, vím, že je ještě asi brzo, ale přece jen se zeptám, pač nás čeká studený týden a bude i pršet, tak bych nerad něco zmeškal nebo nechal kytku na pospas. Květ je tedy jen 2 nebo 3 týden.. Také se chci zeptat, zda, když prší, mám dát rostlinu do skleníku?
Kytkám vadí, když je vlhko a bezvětří. Takže když jsou pod stříškou a neprší na ně, tak s plísní nebojuji ani když je relativní vlhkost ve vzduchu 60%-80%, což občas ráno nebo po dešti je. Ale je potřeba, aby kolem kytek proudil vzduch, jinak alespoň u mne, se začíná objevovat plíseň.
Původní příspěvek od jry Zdravim ve spolek, vím, že je ještě asi brzo, ale přece jen se zeptám, pač nás čeká studený týden a bude i pršet, tak bych nerad něco zmeškal nebo nechal kytku na pospas. Květ je tedy jen 2 nebo 3 týden.. Také se chci zeptat, zda, když prší, mám dát rostlinu do skleníku?
Předem díky
A jak ji tam chceš přesunout? Nech ji venku, ona to zvládne
Pokud máte problémy s plísní nebo kvůli něčemu jinému máte sklidit předčastně tak bych se toho vůbec nebál já zkoušel na test květ Blueberry na kterém teprve jen bylo pár blizen a žádná pryskyřice a po jednom sklu jsem byl celkem seklý a nebylo to vůbec špatné pokud blizny začínají aspoň trochu hnědnout tak bych se sklizně vůbec nebál
Mám pocit, že už se květ blíží ke konci, ale nechci nic uspěchat, ani nic propásnout...
První je Frisian Dew, zdá se mi, že už je... Kvete +- měsíc a týden/dva... Druhej je Passion, ten kvete o +-5 dní míň a vidim ho tak na +- týden. Co myslíte?
neviem no povedal by som že ešte +- 2 týždne potrebujú... tiež mám frisian, passion a shamana a nemyslím si, že už sú ready... ešte majú veľa bielych blizien
Zdravim pratele growu,
dnesnim dnem je to teti mesic, kdy mi jdou do finale moje zkuřkyti,stale trichomi jsou pruhledne,a ja si riakm kdy by to mohlo byt,co myslite kdy se zakali,postupne az do zluta,sem si rikal ze by to uz melo byt,prispejte nejakou vasi uvahou,diky vam za rady ....