Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no jasne!!! s tim fotbalovym hriste to urcite skus, sam moc dobre vim, ze takovyhle veci sou nejlepsi!! teda pokud to nebude oranzova skvarova poust a na ni dvoumetrova zelena kyti?!!!!! ja sem kdysi mel dve kyticky u knihovny, a ani ho*no, nikdo z milionu prochazejicich denne si toho nevsim!!!!!!! jenom par psu na to ch*alo kazdej den, a tak sem to radsi ani nesklizel.
peace
hej chlopi, nejsem chuj.půjde tam jenom jedna nebo max. 2. Budu stříhat co to dá.Na konci toho hřiště tam kde sadím je svah....zelený no a s trochou štěstí to nemá šanci z 15 metrů nikdo postřehnout...jen ty zatoulané balony
2 Kyblik LopAtka : ze jo vid a na to sem prisel sam tak kolik ti vyslo???
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
Ja sem si vysekal uprostřed trní místečko tak 1,5x1,5 m. Byla to to peklo, ale stojí to za to. Je to na jižním svahu, ale mám strach o hlinu- napůl jílovitá a rostlo tam trní. Myslíte že to tam poroste?
poroste to tam jako z vody, a kdyz ti vyrostou 10ti centimetrovy kytky tak budes rad. budes bud muset udelat diry do zeme a nakoupit vlastni hlinu, nebo pouzit kyble, coz je asi nejlepsi spusob.
peace
2 Janxu : si ze me delas hlinu ne ja mam vyhlidli 3 kroviska ale newym jaka tam je puda kdyby puda byla OK tak ty kroviska newadej kdyz kytickam wysekam strechu na svetlo??
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
ac jsem cetl tvuj prisúevek nekolikrat, nejak moc sem nepochopil oc ti jde?? jesli bude puda okej, tak vysekej kroviska a mas to v pohode. zaklad je dobra puda svetlo a zalivka, tot temer vse. jinak s tou jilovitou pudou, to byla ironie, psal sem ze bude rad kdyz bude mit 10centimetrovy kyticky.
peace
díky za maliny určitě to letos vyzkouším, já měla minulej rok 2 pole: 1. na kraji pole v kopřivách a perfekt a 2. sem měla asi 5km za městem u potoka (myslela sem že nej místo) nikdy sem tam nikoho neviděla a jednou přijedu a kytiku byly ušmyknutý.,. můžu zasadit na mýtinu v lese? nebude blbý pH???
nasel sem si v lese celkem daleko od civilizace{asi 3km k nejblizsimu baraku} lesni oplocenou skolku{asi opustenou - protoze sem o kus dal{0,5km} nasel podobnou zcela znicenou}.Skolka je slozena zasadne z listnacu ruzne vysky od 0,5m-4m problem je v tom ze skolka je malych rozmeru asi 15mx15m a tak sem si rikal ze bych doprostred zasil asi tak max10 kyticek......
New-vcera sem tam vysekaval asi 3 ctyrmetrove stromky-kvuli dostatku svetla a presadil dalsich pet[ktere sem vzal dostatecne daleko aby si toho nikdo nevsim > )] na maskovani z jedne strany[mely kolem 3metriku=>docela fuska )] a vsim sem si ze je tam docela dost pekna hnedozem az cernozem - myslite ze staci tam narvat ke kazde rostlince tak pul kbelika humusu promichat s puvodni hlinou a zasadit???upravi se tim kvalita pudy a ph na prijatelnou uroven ???
V tom ti neporadim ale myslim že lepší bude vlastní půda!!No a ještě je ta školka kolem dokola všude oplocená tak že i ty musíš plot přelejzat???Jestli není v plotu mezera pro zvířata tak buď v klidu ale jinak se tim dostanou zvířata hlavně srny a ty mají rádi mladý stromky!!!Takže i kytky
právě jsem se vrátil z lesa! našel jsem si mýtinku která je obklopena po obvodu 10ti metrů trním(takovým tím obyčejným, žádné plody), vyvrácenými stromy, keři a různými sračkami.. takže kdyby Vás někdo viděl jak pochodujete směrem tím vším, tak si rozhodně myslí, že jste opilí, poněvadž tech deset metru je fakt dlouhých(oklikama) je to jak bludiště! vykopal jsem jámu asi v objemu 20litrů a nasypal zeminu.. paří tam sluníčko od 9h-16h:-) takže pohoda.. a půda vlhká jak <-> takže v poho.) jsem zvědavej..
Blbost je velký dar přírody. Činí člověka šťastným. Komárek
_.-+*/|\*+-.__.-+*/|\*+-._ xixi
lotriku, co ze si tam udelal?????? si delas prdel, ne??? jesli je to tak jak si myslim, tak si naprostej kokot!!!!!!!!!! takhle mlady stromky. snad ti taky sklidej tvoje.
peace