Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Co nehápeš, že seeds znamená v angličtině semena, nebo co ti vyleze za odrůdu z tvých semínek? Jo to ti holt nikdo nepovíme, páč to by mohl vědět asi jedině tvůj kámoš
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Já dávám semínka naklíčit do vaty: semínka položím do vaty a tenoulinkou vrstvičkou vaty znova přikryji, pak mám sprej ve kterém mám odstátou vodu (např: jak je sprej do nosu tak tím to kropím) a tou to krásně pokropím aby to bylo nasáklé ale aby ty semínka neplavali,, po dvou dnech mám krásné tak 1cm klíčky.. Ale pozor nevytrhov semínka z vaty, mohli by se poškodit,, proto je vistřihávám hůžkami. A žádnej igelit.... to kdyžtak zkus
takže mohl bych dostat konečnou odpoveď ,? to tepla-do zimy,do vaty-do tamponku-do toaletaku,pod svetlo-do tmy??....prosim uz nevim jak dal vsichni em davate jiny nazory tak thx:
)