Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim kolegy, zajimalo by me kde by se nechal opravit muj ph/ec monitor bluelab guardian...postupne mi prestavaji svitit ledky, dal jsem to opravit kamosovi a vratil mi to jeste vic v prdeli takze nesviti uz vubec hodnoty Ec, jinak vse je jak bylo...muze to byt pouze studenym spojem? Dekuji za jakoukoliv radu ci pomoc!
Takhle to vypada zevnitr, nasel jsem podobny panel co se jmenuje digitalni voltmetr, slo by to nejak vymenit? Nebo co tam ten mamlas udelal, ze hodnota ec nesviti uz vubec?
Původní příspěvek od Jeřdno Zdarec, mohl by mi někdo poradit se zapojením?
Zkusil sem několik variant který sem našel tady na fóru ale nikdy se výbojka nerozsvítila.
Původní příspěvek od keneth48 hello vedel by mi niekto helfnut z tymto zapojenim. viem kupim redukciu ale aka farba kabla na ktory konektor? je to vyvod z predradnika na vybojku.
zdarec,takze v prvem rade by si mal mat popisane na tej koncovke bud zo spodu,alebo s predu pri tych dierkach mas napisane L N po krajoch ten stredny E je uzemneni,L-faza vetsinu sazapaja na lavu stranu N-prac.nulak-ten je na pravo. takze kupis si na PC koncovku(samicu) a jak uz to chodi tak ked zoberes tu koncovku z predradnika do ruky a vyskusas akoze jak keby si ju isiel zapojit do zasuvky,tak na lavo by mala byt faza,apotom ked sa pozres do tej koncovky z predradnika tak fazu mas na pravo... a uz objasnit len farby,L-hneda N-modra a zltozeleny je stredovy uzemnenie. keby si mal este nejake otazky tak daj...
a náhodu jednu taku koncovku mam doma,tak ti prikladam aj foto