Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já plánuju,že si objědnám řezivo od zdejšího "típka".
Jinak semena možná tak hash berry,Durban,Malawi.
Ať to roste !!! nemůžu se dočkat na letošní out...bude to pecka !!!
29-12-2010 v 20:55 PM
Jack Ek. Stálý Člen
Tak co lidicky, jakou odrudu planujete na tuhle sezonu ?
Dovolil jsem si zalozit tenhle thread jelikoz me zajima Vas vybez odrudy na tenhle rok )
Jsem milovnik Durban Poison protoze jedine tato odruda me dokaze plne uspokojit ) at vzhledem tak vynosem u ktereho mam jen zasekany pohled s otevrenou pusou )
Vidim to letos na DP a Early Durban ) co si o tom myslite ?) spravna volba :?
Durban Poison je krasa...vynimocna chut krasne palice....ja tento rok ostavam pri Orange Bude a Super Skunku pac OB ma krasny vynos a mam vyhliadnute pole s velkym volnym priestranstvom takze ma nato priestor a Super Skunk je fakt dunihlav z ktoreho staci par prdov a mam na den vystarane...prip by som este chcel skusit Shamana alebo Blueberry ale vsetko to bude zavisiet na financnej situacii a casovej dispozicii
Mám ještě pár semen Lowkillera + orig. semeno Power Flower a Fruit Spirit po jednom semenu (feminizovanym) od Royal Queen Seeds, čili tak od února začnu selektit matky. Chtěl bych se zároveň optat na nějakej fialovej fenotyp...
EDIT: A k tý feminizaci - Je pravda, že z feminizovanýho semínka je věčí riziko na zhermení, ale četl jsem někde Hlavův příspěvek, kde psal, že měl matku z feminizovanýho semínka a nebyl problém... čili "kouření MŮŽE způsobit rakovinu"...
Původní příspěvek od Hardy
EDIT: A k tý feminizaci - Je pravda, že z feminizovanýho semínka je věčí riziko na zhermení, ale četl jsem někde Hlavův příspěvek, kde psal, že měl matku z feminizovanýho semínka a nebyl problém... čili "kouření MŮŽE způsobit rakovinu"...
Jo ale napsal sem tam že jsem tu matku měl jen 18měsícu tech 18měsícu byli klony oka , pak mi ta matka chcipla ze dne na den ani sem neměl zalohu . Měl sem proste štestí ze se to nepodělalo , asi holt umim vybrat dobry pheno Kdyz si koupiš origo semínka na ven feminzované tak v tom nevidim problem proč by se to mělo zhermit , to se ti bude kurvit pokud ti feminu samici opyluje regular samec a z toho budeš další sezonu sadit , tak to ty seminka nekomu dám at si zkouší klíčení nanečisto , jen pro upřesnení , Hlava
tak na novou sezónu mám zatím nachystané sémě autoflower od zdejšího člena, jde o Diesel Ryder x Diesel Ryder neboli Diesel Ryder F2...original Diesel Ryder je od Joint Doctora...
a potom bych plánoval nakoupit 5 kousků řezů DURBAN POISON a vysadit je u rodičů na zahradě... jinak indoorek..
Orange Bud je v poho, ale nespolehal bych jen na jednu genetiku, zkusil bych, nebo alespon to mám letos v plánu, jeden z jejich feminizovaných colour mixů pro utdoor, máš tam 6 semen po třech odrůdách který ti na 90 procent dozrajou.
Navíc se daj koupit tady v Česku, ale to už asi víš.
No tak ja teraz čakám na zásielku s 5 fem. Shamanmi.... už sa neviem dočkať...pôjdu na okno na priváte,síce nebude až taký výnos,ale chcem hulenie na leto a problém je u mna aj to,že cez školský rok som na opačnom konci slovenska ako cez leto....a to sa potom tažko pestuje...
ja sem se chtel zeptat jaky odrudy byste mi doporucovali do ksleniku ja sem chtal friesh dew a este holland hope passion 1 shaman a este amnesia haze kvuli tomu jak tam pisou ze ta kytka ma psychadelicky stav ale poprosim vas abyste mi neco doporucili a nebo varovali na ti ktery si chci koupit úredem diki cs