Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No já moc často ne, tak párkrát do měsíce, a teď už jsem 10 dní neměl , a celej leden si nedám, dal jsem si předsevzetí, a ani mi hulení nechybý. A přitom ho mám tolika že nevím co s tim dělat, holt první úroda byla velká
čus.
já tedka hulím zase málo,protože me to docela ničilo(myslím po stránce kvalitativní=škola).....takže přes týden útrum a v pátek a sobotu(v neděli ranní ptáče)a jo funguje to..jinak mi celkove nejak ruplo v bedne protože jsme i nejak záhadne prestal kourit...z nejakých min 5ti sem, tedka na 1cigu denne
Na muj vkus az moc... rano pred skolou (ted uz jak kdy... nedalo se to uz zvladat tak jsem to omezil), po skole (to samy), jak prijedu dom s kamosem, odpoledne s kamosem, a vecer s kamosem
No je to takovy stridavy... treba si 3 dny nedam a pak treba 4x za den... fakt podle nalady a hlavne kdyz je skym jinak ee...
to je pravda...to se nedá zvládnout třeba týden v kuse,,,taková dvou týdení přestávečka je skvělá....já sem už nehulil dva týdny a tři dny jen protože sem byl nemocný a taky sem dlouho nemohl nic sehnat....bohužel sem se k pěstování ještě nedostal a sojí mě to kotel nervů a kotel peněz....ale hulit se musí...:-)
já si teďka dělam autoškolu. A to bych si fakt nevzal na svědomí jezdit zmaštěnej. Jinak po lekci se musim uklidnit, ne ?:-)))
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Cau,
davam si prave pauzicku.Je to uz 4. tyzden co som si nedal ani sluka.Musim povedat,ze to obcas dobre padne...
/Su to celkom ine pocity po mesiaci nehulenia./
Inak predtym to bolo tak 4-6x do tyzdna.
(no cez vikend sa to obcas zvrhlo,tak,ze som prehulil cely vecer-noc)
..no to asi pozna kazdy.
cuz