Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele v hline si udrzuj ph 5,9-6,5. ja sem v tomhle rozemzi. jinak nechci ti nejak moc radit sam jedu taky teprv prvni grow ale tenhle problem je popsanej kdyz kytka nema dost dusiku bych rek. listy zacnou zloutnout od koncu a postupuje to smerem ke kytce. taky nevim. jak casto zalejvas. by to moho bejt i tim. musis se ujistit ze nez zalejes tak hlina je poradne proschla..... taky by to klido mohlo bejt PH. mel sem taky papirky v rozmezi 4-11 a vubec nezmenily barvu, ale porad mi kytky chradly a chradly. pak sem si koupil kapky (u nas v headstoru to stalo 5Euro tak ceny asi budou stejny i u vas.) a zjistil sem ze ph vody byla 8,5.takze sem prolil a na druhej den pohnojil a od ty doby vypadaj ok.
Gl 2 ya man
Klamath: to je co za ty kapky? na co se mam ptat a kde presne to koupit? Kyti vykazuji mnoho problemu uz nevim co s nimi. Navic ze mi zda ze zilky na listech a kolem nich maji svetloucce zelenou barvu co je zase tohle? please
foto... musim pockat na brasina, svuj mobil sem rozsekal. dela se to na nejhezci kyti na vrchnich vyvyjejicich se listeckach. je to na prd pod tim 2 Mpix fotakem to myslim ani nepujde videt a chce to vyfotit pod dennim svetlem. pockam az se listky trochu vivinou jak to bude vypadat. ale jak rikam zilky a kolem nich maji svetle zelenou barvu.
ps: dik za ochotu Rastajohne
to samosebou neni,některé kytky jsou hold nenasytné a jíné zase trpí anorexií obrazně je to jak u lidí.nebo spíš dětí trochu toho fosforu bys jí mohl přidat,
Ahoj kamarad ma problem s kytkama. respektive jsem ted u nej objevil znamky problemu. Bohuzel nevim cim by to mohlo byt nebo si spis myslim kde by mohl byt problem. Skusim priblizit informace kolem :
Problem: Konce listu jsou lehce odumrele , ne zlute ale primo uschle lehce konecky, jiank barva listu tmave zelena. Nektere chloupky zacinaji lehce tmavnou az lehce usychat (ale jen lehce az nepatrne)
Jinak nastalo to po proplachu, proplach byl prej 100L jen PH- bez enzymu.
Hnojky B cuzz A+B + tableta + enzymy+booster
Odruda SSH S.Silver. Haze
System Libry 600W teplota asi 28 C,
Jinak myslim si ze by to mohlo bych ze zasoleni protoze nadrz se zalivkou je docela zasolena, a RW kostky kde jsou zabodly kapilary jsou v tom miste docela zasoleny ( ale nejsem si jistej jestli to neni normalni)
Bohuzel nemuzu zjistit hodnotu EC a PH co vytika z Liber ptz kamos nevlastni metry.
Skusim se pridat fota a pokud by nekdo vedel co by to mohlo zpusobit tak dejte echo dekuji predem.
Původní příspěvek od LEM lépe řečeno, máš je trošku přehnojený...
Jn to jsem si taky myslel ale nejde mi do hlavy kdyz udelal pruplach a tvrdil mi ze delal stejnou zalivku jako pred pruplachem ( stejny obsah hnojiv) tak proc se to udelalo tedky
Zdravim všechny,
asi před týdnem sem tu řešil problém (příspěvek č. 135) a nakonec jsem přišel na to co to je. Jednalo se o nadbytek vápníku po přidání dolomitického vápence. Na listech se začali okolo žilkování objevovat hnědé fleky postupem času se zvětšují a listy začínají žloutnout. Nevím si rady s tím jak dostat ten přebytek vápníku ven z matky. Pravděpodobně je to všechno stále v matce, protože sem odstranil asi polovinu nových kořenů, proplách sem to a zalívám jenom vodou. Ale i po týdnu po uzdravné procedůře se nic nemění a listy stále žloutnou.
Předem dík za rady.