Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
uzasny vune, osypanost do kvality a tvrdost taky hezka. O vynos mi nejde nikdy. Fakt specificka unikatni vune. Ta nejcernejsi voni jak cerstve rozmackany domaci jahody s boruvkama. TOP
1
Green crack řez viden (indikovejsi)
Vzadu trainwreck x thhaze
Mango hejziii from mr mahakala, chce ještě min dva týdny
2
Bílá vdova
Neznámý původ, monster yielder a nej cukratko hh
3
Crack nej limonada
Ovocna - ananasovo melounovej skunk , vůní připomíná c99
4
Lilly minulej rok (Reunion). Nejlepší congo pheno keeper byl až uprostřed lysopadu
5
Chocolate oranges pheno2
Venku stíhá , nejmenší výnos ale šutry a kvalita, hodně trénovat , pozor na větry dost se tahne
Hnojiva květ: prvni měsíc guano/bactrex tea a jungle x ,,, druhý měsíc guanokalong Taste improver...hlina komplet organic s hydrogelem
Prevence postrik : amanitha, muskaria + total explosion
Naposledy upravil Green johny 23-10-2018 v 23:43 PM
Automazar od Dutch Passion.
15l kýbl, zahradní substrát od Florie s mykorhizou.
Hnoje Atami základní na růst i květ, plus bloom stimulator a nakonec Final Solution.
Výsledek 82g celkem slušně tvrdých palic.
Holt bylo letošní léto opravdu teplé a slunečné, příští rok jedu zas.
Zdarec,podělím se s vámi o letošní momentky z outu..
Kytky pěstěné těsně u sebe.Nacpal jsem na cca 0,5m2 asi 40 kytíz a ve finiší zbylo 23 holek. Bohužel foto celku se nepovedlo..
Většina kytek z zfialovělo(chladem),jen tak 1/3 zůstala zelená.Ale vše chytlo nádech Qushe,takže ovocná,taková vínová mňamka.Paráda,bo mamča (Wild) byla lehce pomerančová a to nebyla žádná sláva..
Jináč jen kompost,guáno,palm tree popel a sklizené koncem září..
Letošky, který z mojí nemohoucnosti z velké části proplesnivěly. Paradoxně nejlepší kytka - nej plesnivec.
Jsou to sice chudinky, ale ikdyž malinké, tak ty jejich blyštící trichomky potěší.
Nehnojeno ničím, White Whidow, Crumbled lime, Afghan kush.
Chválím tě země má, tvůj žár i mráz, tvá tráva zelená, dál vábí nás
Hnojky:
BioBizz
- Root Juice
- Fish Mix
- Bio Haven
- Bio Bloom
- Top Max
Advanced Nutrients
- Rhino Skin
- Bud Candy
Guanakalong
- Extract
Plagron
- Green Sensation
Atami
- ATA CalMag
Substrát:
klasický z Mountfieldu, perlit, slepičince a oslí trus
1. Fotka Bubba’s Gift - HSO
8 týdnu květu, cca 170 dní od zasazení, kolem 15. září sklizeno[/B] Výnos:
+/- 70g !pečlivě! ostříhaného materiálu, cca 1-2g plísně
Ideální indica na den. Dá se po ní fungovat, krásně tvrdé palice. Na chutě nejsem expert, ale mě to připomíná zeminu s nádechem dřeva.
2. Fotka Gorilla Zkitllez - BF
8 týdnu květu, cca 200 dní od zasazení, kolem 10. října sklizeno Výnos:
+/- 65g !pečlivě! ostříhaného materiálu, cca 5g plísně
Chuťovka. Hybrid, žádná extra uspávačka, krásně tvrdé černé palice. Nejlépe voněla, po ananasu a jahodách. Tak jak voněla i chutnala. Podle mě tato fialová obluda je nějaké jiné feno, další Gorilla byla zelená, ale vůni měla také takovou nasládlou.
3. Fotka Master Kush - HSO
+/- 65g !pečlivě! ostříhaného materiálu, bez plísně
Vynikající indica, mnoho malých tvrdých palic. Stačí 0,25g a měl jsem gaučlock. Mě osobně voněla hrozně po obyčejný trávě, jak kdybych cítil chlorofyl. Kámošovi voněla jak klasický Skunk (odrůda samozřejmě). Stejně i chutnala. Měl jsem 2 rostliny, obě byly totožný! Buď náhoda nebo dobře ustálena genetika.
4. Fotka Sapphire OG - HSO
+/- 65g ostříhaného materiálu, cca 2 - 3 g plísně
Extrémně orosená indica. Palice nebyly tak prorostlé. Na druhou stranu listy byly hodně pokryté pryskyřicí. Asi má nejorosenější odrůda za sezónu 2k19. Ideální na výrobu hašíše, olejů atp. Stav byl též celkem gaučlock. Vůně byla taková nasládlá. Též jsem měl 2 rostliny a také byly obě totožný! Hoši z HSO asi umí ustálit genetiku. :-)
5. Fotka Black Dog - HSO
+/- 40g !pečlivě! ostříhaného materiálu, bez plísně
Též krásná indica. Palice byly tvrdé, prorostlé. Rostlina byla krásně černá, ale palicím zůstala zelená barva. Dobrý kouření, po kterém se dá fungovat, když se to nepřežene. Vůně i chuť byla také nasládlá. Přijde mi, že většina rostlin měla nasládlou chuť, možná díky hnojivům.