Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ciao,tak ja som tiaz zasadil asi pred 2,5 tyzdnom a myslim ze som sa unahlil.mam to za oknom na parapete.sadil som feminizovane out seeds od dutch passion a z30 vyzera v pohode nejaka polovica,niektore su uz death.ale neva poriesime dalsie seeds.ludia potreboval by som od vas poradit co myslite aka odroda by bola naj pre irsky klimat(zijem v irsku), rozmyslal som nad early pearl alebo early girl co vy nato?nemam stymito odrodami skusenosti tak budem rad ak poradite.ako rastiu ake to je hulivo atd...diky
to papek: jj s těma vrškama jsem to zkusil.. dal jsem je do rockwoolu ale nic to nedělalo, po asi deseti dnech jsem je vyhodil..
rozměry těch truhlíků jsou 48x15 x12.. a ta kitička vypadá "nadaně" tak ti přeju pěkný pálky
Nazdárek lidi chtěl jsem se vás zeptat jestli už de poznat před květen jestli to jsou samice nebo samci jestli se to rozezná třeba v růstu a velikosti listů .. díky moc
Tag ja som tento rok uz bol na prvych nakupoch vo wiedni..
kupil som nejake hnojky /bionova/ a fosfor
a seed od duch passion: power plant 100%femminised
a este som chcel orange bud,ale typek sa pomylil a dal mi Skunk_no1,co som si vsimol az po ceste domov...
Tak duufam ze mi to stihne dozriet
A okrem toho daam este semienka z minuleho roku..noname
Mc.Dada: čekni můj skleník 2006 co mám v podpisu, tam jsem to dělal. stačí jednu větvičku zatemnit (např netkanou textilií) a vyčkat 14 dní na výsledek...
Bry Growerpeople, tak ja by som doporučil od DP Durban poison, Khola, tie dve diozrievaju docela brzo ale zalezi samozrejme na počasí. 2004: 13-15.9, 2005: 13-15.9, 2006: 4-15.10, pri dobrom predpestovani od 1.4. priblizne je vynos vynikajuci, ale zase zaleží na počasí ahlavne od pevnosti vrchných stonek. A od NIRVANY to su hollands hope, early misty, california orange bud......to všetko z vlastých skúseností
ja tento rok budem skusat ORANGE BUD, VOODOO, TRANCE od Dutch Passion
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
hledte mam takovej dotazek docela dost se mi vytahly stonky a uz sem je dosypal jak sem jen mohl tak se je privazal niti ke spejlim nebude to vadit??? tnx jinak uz mam treti patro a venku je krasne
špejle jsou povinná výbava každýho growera, obzvláště takhle z jara )
.. jinak dnes nechám kyti aklimatizovat na balkóně a pokud možno je tam už nechám, snad už to počasí vydrží
zdarec groweri mel sem 4 kitiz na okne sou jeste takove male maji 3 patra a uz 2 dny sem je nechal ted venku a nic se jim nestalo ani nedavaji nijak na jevo ze by se jim tam nelibilo ale sou prikrite akvarkem...takovej sklenikovej efekt