Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já osobně FIMuju po 3 patře nepočítají se tam samozřejmě první lístky necham je trochu povyrůst a spodní větve odříznu ty stejně skoro pokaždý stojej za prd a pak to necham růst na další 3 - 4 patra (myslím teď ty nový větve nic jinýho ani stříhnout stejně nejde) a aby byla rostlina vitálnější začnu pomalu s roztahováním aby se prosvětlila
jake vetve?NO vim ze je pozde ale jen to zkousim.Skrin si dovolit zrovna nemuzu protoze nejsou finance a ani misto na to.Jeste sem nepěstoval ale chci si to zkusit abych aspon vedel o co jde :-D a snad v budoucnu to bude muj konicek a budu o tom vedet vic nez hovno :-P
Je krásná, je sexy, je tak fotogenická a já ji asi miluji...MJ
koukej sem nové výhonky vidíš tady na fotce a je tam i krásně vidět kde byla rostlina zastřižená dej si hlavně potom pozor ať nepoškodíš ty výhonky pak se může stát že už ti ta větvička neporoste tak to stříhni cca 1-2 cm nad patrem jako to mam třeba tady já
takže jestli jsem to pochopil dobře v poslednim patře ti vyjede třeba 5 větví a zbytek se bude větvit normál?? nebo ti to jen udělá malý mezery mezi posledníma patrama?? doufam že se pochopíme kdyžtak něco spíchnu v malování