Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hodně dobrej nápad je to s tiím talířkem nad tím hrncem...
Ale nejlepší zkušenosti mám s klasickým...
půda domu s taškovou střechou: tak je dusno jak v sauně a stací na to 40 stupnů
den - 40stupnů
noc - 30stupnů
pověsit to tak jak to vytrhnete korenem nahoru...ono se to vsechno dostane do palic a je to bomba
no nevim, s mrazenim znam jen jednu fintu.... 0,5l zavarovacka se naplni tak do 3/4 suchyma siskama, pak se to da treba pres noc do mrazaku zamrazit, rano se vzbudit, vytahnout a zacat trepat. Po chvili trepani se na stenach zavarovacky objevi caras (vytrep). Huleni vysypat a caras setrit (napr. obcankou) a seskrabnout do fajky...
no a o suseni... stejne je nejlepsi susit palicu v celku povesenou za koren v temnem suchem miste
Hul dokud můžeš, až nebudeš moci, už ti není pomoci...
Romandl : kdyz uz to ususis tak na co to mrazit ? ja bych to dal treba do sacku a proste to nechal tak byt... pak by to nabralo jeste vetsi grady :p) ale cim vic to bude starsi tim se to bude vic rozpadat ... takze za par let leda tak na brko :p)
Sinuhet : no na suseni kytky chladno ? rekl bych spis takove mirne teplo
Hul dokud můžeš, až nebudeš moci, už ti není pomoci...
jestli ti huleni pri suseni smrdi tak asi nepestujes pro radost...... mno kazdopicopadne estli nemas ani misto na suseni tak nas misto v mrazaku????..... hmmm
to Jokerrr:
Muzes mne prosim vysvetlit, co ma spolecneho smrad, ktery muze byt neprijemny i ostatnim lidem, s pestovanim pro radost?
to WtF:
Mam celkem dost velkou spotrebu, takze to budou mesice, ne roky.
to Sinuhet:
Ususit a zmrazit - tak jsi to myslel, ze?
co člověk nevymyslí,aby nemusel čekat Já suším v klasické lampě( světle) třeba na hajzlu!Vodšroubuju ten průhlednej kryt, hodím doň ho pche,zašroubuju,zapnu.za 20 minut to je sucháč!Je to hnusný ale rychlý...cca po deseti minutách tráva znovu natáhne vlhkost-což mi není jasný
Ale dalo by se to určitě vymyslet... Třeba někde na strom by se dal natahnout pevny drát mezi dvě větve a pověsit na to ty kytky.Nakonec přes to přehodit igelit jako stříšku... zajistit prádelníma kolíčkama...
Jen stačí přemýšlet...