Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No já jednou hulil ve vlaku cestou do Brna ještě s pár kámoši.
Po pár minutách po té co jsme dohulili přišla průvodčí, rozhlídla se a pak řekla: "Kluci necítíte tady marihuanu...?...Však víte jak smrdí marihuana, ne...? My jsme ji pochopitelně řekli, že ne. Když odešla museli jsme se tomu dlouho smát-jo kdyby se vrátila tak to už neukecáme...
uz jsem taky hulil na spousta zajimavych mistech, ale uz mam dost vyhulenou pamet, tak si na moc mist nepamatuju.....
1) 2x na fotbalovym stadionu v Liberci primo v kotli mezi kupou nacku.....(docela smazba)
2) ve starym cikanskym baraku, ve kterym asi tak cca 40let nikdo nebyl....... Meli sme tam celkem haluze a docela tam strasilo.......
3) nekolikrat na intru.......
mno a na vic si asi nezpomenu...... mozna casem....
V Barcelone v goticky ctvrti na namesticku (plaza del Rei), na vyvysenym place, kde se po staleti sekaly hlavy... Zvlastni je, ze tohle misto, kde musej bejt energeticky otisky desitek, ne-li stovek trpicich a pak popravenejch lidi, na me pusobilo neobycejne pozitivne, klidne... (chodil jsem tam casto, kdyz jsem zil v Bcn) Ostatne v soucasny dobe je to kultovni misto, kde se schazeji hulici...
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
my sme s kamosom hulili vo fizlarskom aute (fizli tam neboli)... potom take,ze v skole na hajzloch alebo v triede cez hodinu, to uz asi skusali viaceri z vas ze ano? alebo na namesti poobede za bieleho dna cez pracovny tyzden....ale najbrutalnejsi zazitok,ktory ma teraz napada,je asi 100 metrov od cheopsovej pyramidy v kahire...ta prehliadka potom vazne stala za to
Kromě klasických míst jako škola(zadní lavice při přednášce), práce(nedoporučuju), hajzl kdekoliv(kino,škola,supermarket,hospoda),na ulici(pod takovou tou kulatou kamerou-fšimli sme si až pak),dopravní prostředky(autobus, trolejbus, šalina) taky ještě na spoustě dalších, už ne tak obvyklých míst.
Tak třeba:
1.Sloupsko-šošůvské jeskyně-počkali sme až všichni poodejdou trochu dál od nás a mezi krápníkama-huuuuuu
2.Stránská skála v Brně-v podzemí sou dobrý jeskyně-částečně uměle vytvořený, zbytek sesuv půdy-hodně hluboko, hodně daleko od čersvýho vzduchu-ještě teďka tam ten kouř musí být-ale cesta zpátky, žádnej hezkej zážitek-plížením plazením jako paprika vpřed.
3.Na vojně na posedu, ve službě-a až sme byli out, tak vevnitř začal lítat netopýr a docela tam ten kouř rozvýřil než našel okno
4.Na vojně-na korbě T815 nebo v kabině ruskýho Zylu a pak ještě obkročmo na 7m dlouhé raketě na vzdušné cíle-savjetskaja-predimenzovana-tlusta-kurwa
5.Ještě na vojně-jak sem byl nemocnej, tak na ošetřovně s dalšíma vojenskejma pacientama na kuřárně-bylo co hulit, ale nebylo z čeho. Řekl sem, že mám plíseň na nohách, abych nafasoval mast, tu sem z vytlačil do hajzlu a z té kovové tuby vymodeloval exkluzivní fajku
6.Na vysílači nejmenovaného mobilního operátora-cesta dolů po žebříku=horor
7.Uprostřed hřbitova nahoře na takovým velkým kříži přesně v 0:00 hodin-taky těžký se dostat dolů
8.Ford Mondeo-200km/h za volantem ze skla
9.Opel Record r.v. xxxx před naším letopočtem- cca30km/h v centru Zlína, hrozně nenápadný, okopaný, zcela zahulený auto-veterán. Po přechodu před náma přecházeli 2 benga-všimli si nás, zastavili a za 5 minut tam byli 2 bengáčský auta po čtyřech švestkách 4+4+2=10 vypláchlejch hlav. Prozřetelně sem kelímek od tablet Herbalife s obsahem cca 5g high quality MJ hodil pod sedadlo spolujezdce.Vystoupit-všichni ke zdi do řady-čekal sem už jen šacovačku-nekonala se. Ale konala se šacovačka auta-nic nenašli-tupý hlavy.
10.Na horách za jízdy na lyžích s bratrem. I na vleku-zahulil sem, položil do sněhu, brácha dojel, sebral, zahulil a hotovo.
11.Na v.š. koleji-vyjímečně sme šli spát brzo(cca 24:00hod) všichni tři z pokoje sme si nachystali nabitou fajku na noční stolek. Nařídily budík na 6:00-vstali, zahulili, spali dál....uuuuulet.
12.V kabině elektrické lokomotivy v depu
13.Na hradě Bouzov při prohlídce
14.V polorozpadlým baráku z 3metrové záclonové trubky
15. V Barceloně v největším středomořským aquáriu
16.V ZOO v Brně,Prazea Zlíně
17.V kánoji na jezu
18.Já už nevím........asi fšude
takze naposledy to bolo v jednej banka - normalne taka cesko-slovenska banka to je , v noci. kamos tam robil nejakeho IT spravcu a kedze sme nemali kde, tak on ze podme tam. zasli sme hore do kancelarii, tam vsade kamery ... dali sme si dolu ciapky, hodili ich na kamery, napucili a potom uz .... ....fakt parada
hehe no ja som hulil napr. priamo vo vchode na party, potom na party, na namesti v nasom meste, na jednom rozbrakovanom hoteli u nas, vo vlaku na hajzli cestou do prahy heh (sme zhulili jedneho typka nejakeho cecha, a potom isiel spat k mame do kupe), dalej sme hulili na muzeu v prahe s perfektnym vyhladom na vaclavak, je toho mnoho ale uz si nespomeniem
Tedka si treba vzpomenu jak sme vylezli na sloup u nadrazi,takovej ten jak na nem sou svetla a sviti na koleje.V klidu sme se zhulili a cumeli na ty svetla vsude kolem nas-bylo to v noci. Najednou si kamos vsimnul,ze pod nama sel nejakej chlapek a tak hned zacal ,,mi sme tvy duchove'' a tak a ten chlapek se zacal votacet a votacet a vubec netusil ze sme nad nim a zacal zrychlovat a zrychlovat a mi sme se nahore valeli smichy.