Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Super-Skunk od Sensi - Indoor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 18 19 20 21 22 »
Autor
Téma 
Growoli
Stálý Člen

Karma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 305

Jsem velice zvědavý jaký tato technika bude mít úspěch,jsem rád,že máš odvahu to vyzkoušet za mě máš k+ zatím to vypadá velice dobře,držím pěsti

https://tenor.com/ulIr.gifhttps://tenor.com/ulIr.gif

Old Post 05-08-2019 v 18:20 PM
Growoli je offline   Profil uživatele Growoli   Find more posts by Growoli   Foto galerie člena Growoli   Click here to Send Growoli a Private Message   Add Growoli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
anon8791313
Stálý Člen

Karma uživatele anon8791313 - 87% PěstitelskáKarma uživatele anon8791313 - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 306

Parada, holkam se ve tvych rukou evidentne dari, nenasel jsem zadnou znamku stresu...a ta krasna barva. Jsem zvedavy, jestli se na strukture palicek nejak podepise prostrihani listu a jestli budou vice zalistene. Mozna se mohl jednu nechat bez defoliace pro srovnani, ale treba priste

Old Post 06-08-2019 v 08:06 AM
anon8791313 je offline   Profil uživatele anon8791313   Find more posts by anon8791313   Foto galerie člena anon8791313   Click here to Send anon8791313 a Private Message   Add anon8791313 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 307

Diky kluci , jo zatim to ujde....

Od amika vim ze i on ma obcas nejaky ten deficit a to ma dokonce vse automatizovane a hlidane .
A v organice to plati dvojnasob.

Neni to vubec jednoduche odjet pest uplne bez sebemensiho deficitu , vetsinou odrudy stridame a kazda je jinak narocna na ziviny , jinak citliva na zmeny a jeste u organiky je navic to casove prodleni , nez nam kytka odpovi , kdyz se ji zeptame. Jde hlavne o to , ty chyby vcas odhalit a co nejdrive eliminovat a vcas sjednat napravu.
Proto obdivuju kazdyho zdejsiho growera , co kola odjedou se zelenyma listama az k Flushi.

Nekdo se proste dobrym zahradnikem narodi a jde mu to samo , ted to vubec nemyslim na nikoho konkretne a nekdo naopak , se to musi tvrde ucit a tvrde si to vydrit . To myslim sebe
Ale i tak to stale neni zadna jistota zdarneho dokonceni pestu, staci kdyz prijde jeden blbej zachvat a na tyden zapomenu uplne vsechno a pest se podela.
Bohuzel s timhle bojuju nejenom v pestu ale bohuzel hlavne v beznem zivote.

Nakonec , "podelat" se to muze vzdycky i bez meho zachvatu, jelikoz , mylit se je prirozene a lidske . Ale clovek musi byt optimista

Jinak jeste k tomu odlisteni....
Jsou udajne 3 mozne scenare ktere muzou u odlisteni kazdeho potkat.
Tu uplne nejhorsi variantu scenare jsem radeji uple vypustil.

1.- Ten nejhorsi scenar - Vsechny palicky budou ridke a male a sekne se to po 21 dni odlisteni.
Ten 21 den odlisteni je klicovy , tam se to rozhodne.
.
2.- Ty hlavni paldy nebudou o nic vetsi nez bez odlisteni ale nizsi patro pald bude hutnejsi , vetsi , tvrdsi a mely by byt priblizne podobne velikosti jako vrcholovky.

3.- Vetsina pald bude vetsich jak vrcholovky tak nizsi paldy , nez bez odlisteni , pokud se vubec nic nepodela a pokud to bude dana odruda snaset.

Ale uz ted vim , ze tam mam bohuzel 3 fena .... jedny jsou indicy ktere to snaseji bravurne , pak dva druhy do sativy , bohuzel 2 rostlinky z tech sativ uz jsou ted opozdene a odlisteni jim evidentne nesvedci.
Pravdepodobne ty dve odlistovat uz radeji nebudu.
Nafotim je o vikendu.

Old Post 06-08-2019 v 09:27 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
anon8791313
Stálý Člen

Karma uživatele anon8791313 - 87% PěstitelskáKarma uživatele anon8791313 - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 308

Jak to mas vlastne s vyskou kytek? Jak velke si je prepinal a jak moc ti az do ted narostly po tom odlisteni?

Tak doufejme, ze pujde o ten scenar c. 3 .

Old Post 06-08-2019 v 17:02 PM
anon8791313 je offline   Profil uživatele anon8791313   Find more posts by anon8791313   Foto galerie člena anon8791313   Click here to Send anon8791313 a Private Message   Add anon8791313 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 309

citace:
Původní příspěvek od Zbyněk1

Tak doufejme, ze pujde o ten scenar c. 3 .

Tak to pevne doufam

Zitra pro tebe kytky namerim a podam report , jeste jsem je ani nemeril
ale muzu te ubezpecit ze kazda je jinak velka.

Odhadem mezi 35 cm-110 cm , zitra az se rosviti budou presnejsi vysledky.

Uz jsem SS od Sensi jel pred 3 roky a vsechny byly jeden pheno-tip , priblizne skoro stejne vysoke, proto me ted ta nestabililita phena u SS dost prekvapila.
Sensi seeds uz asi neni co byvala.

Prikladam 3 roky starou fotku SS s jednou salene hladovou kytkou ktera dostavala uplne stejne jako ostatni.
Tenkrat jsem to samozrejme nepoznal ze ma hlad ale casem ke konci nakonec zezelenala.

EDIT: Vlastne zustala zluta az do kosy , ted sem se koukal na fotky ve vlakne , jsem uz vazne sklerotickej.

Old Post 06-08-2019 v 18:30 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
anon8791313
Stálý Člen

Příspěvek č. 310

"Odhadem mezi 35 cm-110 cm"

Takova skoro rovinka, sem tam dira . Ty mensi nebudes podkladat necim?

Old Post 06-08-2019 v 19:51 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 311

Samozrejme ze mam uz od zacatku rozdilu vysky kytek podlozene kvetinace , snazim se to rovnat do roviny jak to jen jde
Ty tam vidis u me nejaky diry? Myslim ze prostor zaplneny skvele .

Ta zadni rada je nejvyssi , hlavne ta jedna kytka uprostred , premyslel jsem ze je vsechny ty vzadu zlamu a srovnam s ostatnima ale nechci je uz nijak navic stresovat , kdyz je budu za 5 dni odlistovat Nemuselo by me to projit.

Old Post 06-08-2019 v 20:06 PM
anon8791313
Stálý Člen

Příspěvek č. 312

Ne. mas je srovnane dobre. To jen ze bez podlozeni by tam ty diry byly . Asi uz bych v tehle fazi kytky nelamal, max je trochu ohni...Jednodusi je ale podlozeni.

Old Post 06-08-2019 v 22:53 PM
AladinXXX
Seržant

Karma uživatele AladinXXX - 96% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 313

no ja vidim podlahu boxu,takze tam diry mas.....

Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..

Potřebuješ něco upravit ???-napiš mi PM.Serža

Old Post 06-08-2019 v 22:57 PM
AladinXXX je offline   Profil uživatele AladinXXX   Find more posts by AladinXXX   Foto galerie člena AladinXXX   Click here to Send AladinXXX a Private Message   Add AladinXXX to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AladinXXX! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 314

citace:
Původní příspěvek od AladinXXX
no ja vidim podlahu boxu,takze tam diry mas.....

Aladine , ja ti vubec nerozumim a vubec nevim o jaky fotce ted konkretne mluvis .

To je prave cilem odlistovani , videt co nejvic zkrz kytky , kdyz je videt co nejvice skrz kytky tak se tam dostane zakonite i vice svetla a to je prave ten ucel defilace.
Ty nejvetsi stare listy ktere stini palicky vespod odstranuji prubezne 2x tydne prubezne ihned jak zacnou stinit. Zkus odstranit par listu a uvidis tak az na podlahu boxu.

Krome toho jsem pred par dny prohazoval skoro polovinu kytek aby ty zpozdeny nakvety byly co nejblize svetlu. A to jsem ve vlakne tez uvedl .
Zkus prohodit mista kvetinacu a vzdycky tam nejaka mezerka nove vznikne do te doby nez to zaroste. To je jako bys me upozornoval minutu ped zalivkou ze mam suchy substrat.

Jinak jesli mluvis o te posledni fotce tak to neni fotka z aktualniho pestu ale 3 roky stara. Je to v tom prispevku uvedeny.

EDIT:
Zbynda - Ted se mi rosvitil box tak vyska te nejvyssi v posledni rade je 92 cm a v te prvni rade meri kytky mezi 40-50 cm.

Prepinal jsem na kvet priblizne ve 25-30 cm , po 6 tydnech rustu.

Naposledy upravil Madical-Strains 07-08-2019 v 06:29 AM

Old Post 07-08-2019 v 05:54 AM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 315

18 DEN 12/12

Ty zpodeny nakvety jsou druha kytka z prava v prvni rade , kytka uplne v pravo v zadni rade v rohu.

Moc nepocitam s tim ze ostatni dozenou , pokud vubec vykvetou tak budou mit ridka mala kvitka.
Ze to nejaky kytky tu defilaci nerozdejchaj , s tim se musi pocitat.

Old Post 07-08-2019 v 06:32 AM
AladinXXX
Seržant

Příspěvek č. 316

Myslel jsem příspěvek c.309 v pravodole,u ty žlutý vidím podlahu boxu,jen reaguju,ze to mas skvele vyplneny.....za me jen skoro skvele...musit te prece trosku potrapit....
Jinak to mas fajnovy....

Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..

Old Post 07-08-2019 v 07:13 AM
AladinXXX je offline   Profil uživatele AladinXXX   Find more posts by AladinXXX   Foto galerie člena AladinXXX   Click here to Send AladinXXX a Private Message   Add AladinXXX to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AladinXXX! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 317

citace:
Původní příspěvek od AladinXXX
Myslel jsem příspěvek c.309 v pravodole,u ty žlutý vidím podlahu boxu,jen reaguju,ze to mas skvele vyplneny.....za me jen skoro skvele...

Příspěvek č. 309
Tu fotku jsem vlozil jen na ukazku jak to driv mela Sensi Seeds stabilni , vsechny rostlinky priblizne stejne , jedno pheno a ted , aktualne skoro kazda jinak vysoka a jeste tam tedka maji 3 phena a pod.
Sensi uz na to asi kasle .

Mel jsem na mysli aktualni pest .
Rozhodne jsem nekomentoval NE-aktualni , 3 roky stary tema v souvislosti s "dirami" .

Jo , ta stara fotka SS s 5 kytkama , tak to bylo moje druhy kolo
a tam to bylo jedna velka dira.

Old Post 07-08-2019 v 09:17 AM
AladinXXX
Seržant

Příspěvek č. 318

Aha,sorry moje chyba.....jak ctu vsecko tady tak mi obcas utecou souvislosti...priste tam pro me napis:prikladam ilustracni foto...

Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..

Old Post 07-08-2019 v 10:07 AM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 319

V pohode , nic se nestalo , Aladine , zmylit se muze kazdy !

Old Post 08-08-2019 v 06:47 AM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 320

Podlozeny kvetinace jsem sice mel ale jen asi 10 knizkama ale bylo to , jak si vsiml Zbynek docela nedostatecne , zacez mu timto dekuji za vnuknuti myslenky , podlozit to poradne.
Tak jsem vytahl dalsich 8 ks 11l kvetinacu a pokusil jsem se to srovnat s tou uplne nejvyssi kytkou.
Sice to ted v boxu vypada dost nevzhledne ale myslim ze to svuj ucel splni i kdyz to neni tak uplna rovina jakou bych si predstavoval.

UP-Date bude v nedeli rovnou s totalnim odlistenim.

Old Post 08-08-2019 v 18:38 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:43 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 18 19 20 21 22 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás