Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Parada, holkam se ve tvych rukou evidentne dari, nenasel jsem zadnou znamku stresu...a ta krasna barva. Jsem zvedavy, jestli se na strukture palicek nejak podepise prostrihani listu a jestli budou vice zalistene. Mozna se mohl jednu nechat bez defoliace pro srovnani, ale treba priste
Od amika vim ze i on ma obcas nejaky ten deficit a to ma dokonce vse automatizovane a hlidane .
A v organice to plati dvojnasob.
Neni to vubec jednoduche odjet pest uplne bez sebemensiho deficitu , vetsinou odrudy stridame a kazda je jinak narocna na ziviny , jinak citliva na zmeny a jeste u organiky je navic to casove prodleni , nez nam kytka odpovi , kdyz se ji zeptame. Jde hlavne o to , ty chyby vcas odhalit a co nejdrive eliminovat a vcas sjednat napravu.
Proto obdivuju kazdyho zdejsiho growera , co kola odjedou se zelenyma listama az k Flushi.
Nekdo se proste dobrym zahradnikem narodi a jde mu to samo , ted to vubec nemyslim na nikoho konkretne a nekdo naopak , se to musi tvrde ucit a tvrde si to vydrit . To myslim sebe
Ale i tak to stale neni zadna jistota zdarneho dokonceni pestu, staci kdyz prijde jeden blbej zachvat a na tyden zapomenu uplne vsechno a pest se podela.
Bohuzel s timhle bojuju nejenom v pestu ale bohuzel hlavne v beznem zivote.
Nakonec , "podelat" se to muze vzdycky i bez meho zachvatu, jelikoz , mylit se je prirozene a lidske . Ale clovek musi byt optimista
Jinak jeste k tomu odlisteni....
Jsou udajne 3 mozne scenare ktere muzou u odlisteni kazdeho potkat.
Tu uplne nejhorsi variantu scenare jsem radeji uple vypustil.
1.- Ten nejhorsi scenar - Vsechny palicky budou ridke a male a sekne se to po 21 dni odlisteni.
Ten 21 den odlisteni je klicovy , tam se to rozhodne.
.
2.- Ty hlavni paldy nebudou o nic vetsi nez bez odlisteni ale nizsi patro pald bude hutnejsi , vetsi , tvrdsi a mely by byt priblizne podobne velikosti jako vrcholovky.
3.- Vetsina pald bude vetsich jak vrcholovky tak nizsi paldy , nez bez odlisteni , pokud se vubec nic nepodela a pokud to bude dana odruda snaset.
Ale uz ted vim , ze tam mam bohuzel 3 fena .... jedny jsou indicy ktere to snaseji bravurne , pak dva druhy do sativy , bohuzel 2 rostlinky z tech sativ uz jsou ted opozdene a odlisteni jim evidentne nesvedci.
Pravdepodobne ty dve odlistovat uz radeji nebudu.
Nafotim je o vikendu.
Zitra pro tebe kytky namerim a podam report , jeste jsem je ani nemeril
ale muzu te ubezpecit ze kazda je jinak velka.
Odhadem mezi 35 cm-110 cm , zitra az se rosviti budou presnejsi vysledky.
Uz jsem SS od Sensi jel pred 3 roky a vsechny byly jeden pheno-tip , priblizne skoro stejne vysoke, proto me ted ta nestabililita phena u SS dost prekvapila.
Sensi seeds uz asi neni co byvala.
Prikladam 3 roky starou fotku SS s jednou salene hladovou kytkou ktera dostavala uplne stejne jako ostatni.
Tenkrat jsem to samozrejme nepoznal ze ma hlad ale casem ke konci nakonec zezelenala.
EDIT: Vlastne zustala zluta az do kosy , ted sem se koukal na fotky ve vlakne , jsem uz vazne sklerotickej.
Samozrejme ze mam uz od zacatku rozdilu vysky kytek podlozene kvetinace , snazim se to rovnat do roviny jak to jen jde
Ty tam vidis u me nejaky diry? Myslim ze prostor zaplneny skvele .
Ta zadni rada je nejvyssi , hlavne ta jedna kytka uprostred , premyslel jsem ze je vsechny ty vzadu zlamu a srovnam s ostatnima ale nechci je uz nijak navic stresovat , kdyz je budu za 5 dni odlistovat Nemuselo by me to projit.
Ne. mas je srovnane dobre. To jen ze bez podlozeni by tam ty diry byly . Asi uz bych v tehle fazi kytky nelamal, max je trochu ohni...Jednodusi je ale podlozeni.
Původní příspěvek od AladinXXX no ja vidim podlahu boxu,takze tam diry mas.....
Aladine , ja ti vubec nerozumim a vubec nevim o jaky fotce ted konkretne mluvis .
To je prave cilem odlistovani , videt co nejvic zkrz kytky , kdyz je videt co nejvice skrz kytky tak se tam dostane zakonite i vice svetla a to je prave ten ucel defilace.
Ty nejvetsi stare listy ktere stini palicky vespod odstranuji prubezne 2x tydne prubezne ihned jak zacnou stinit. Zkus odstranit par listu a uvidis tak az na podlahu boxu.
Krome toho jsem pred par dny prohazoval skoro polovinu kytek aby ty zpozdeny nakvety byly co nejblize svetlu. A to jsem ve vlakne tez uvedl .
Zkus prohodit mista kvetinacu a vzdycky tam nejaka mezerka nove vznikne do te doby nez to zaroste. To je jako bys me upozornoval minutu ped zalivkou ze mam suchy substrat.
Jinak jesli mluvis o te posledni fotce tak to neni fotka z aktualniho pestu ale 3 roky stara. Je to v tom prispevku uvedeny.
EDIT:
Zbynda - Ted se mi rosvitil box tak vyska te nejvyssi v posledni rade je 92 cm a v te prvni rade meri kytky mezi 40-50 cm.
Prepinal jsem na kvet priblizne ve 25-30 cm , po 6 tydnech rustu.
Naposledy upravil Madical-Strains 07-08-2019 v 06:29 AM
Ty zpodeny nakvety jsou druha kytka z prava v prvni rade , kytka uplne v pravo v zadni rade v rohu.
Moc nepocitam s tim ze ostatni dozenou , pokud vubec vykvetou tak budou mit ridka mala kvitka.
Ze to nejaky kytky tu defilaci nerozdejchaj , s tim se musi pocitat.
Myslel jsem příspěvek c.309 v pravodole,u ty žlutý vidím podlahu boxu,jen reaguju,ze to mas skvele vyplneny.....za me jen skoro skvele...musit te prece trosku potrapit....
Jinak to mas fajnovy....
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..
Původní příspěvek od AladinXXX Myslel jsem příspěvek c.309 v pravodole,u ty žlutý vidím podlahu boxu,jen reaguju,ze to mas skvele vyplneny.....za me jen skoro skvele...
Příspěvek č. 309
Tu fotku jsem vlozil jen na ukazku jak to driv mela Sensi Seeds stabilni , vsechny rostlinky priblizne stejne , jedno pheno a ted , aktualne skoro kazda jinak vysoka a jeste tam tedka maji 3 phena a pod.
Sensi uz na to asi kasle .
Mel jsem na mysli aktualni pest .
Rozhodne jsem nekomentoval NE-aktualni , 3 roky stary tema v souvislosti s "dirami" .
Jo , ta stara fotka SS s 5 kytkama , tak to bylo moje druhy kolo
a tam to bylo jedna velka dira.
Podlozeny kvetinace jsem sice mel ale jen asi 10 knizkama ale bylo to , jak si vsiml Zbynek docela nedostatecne , zacez mu timto dekuji za vnuknuti myslenky , podlozit to poradne.
Tak jsem vytahl dalsich 8 ks 11l kvetinacu a pokusil jsem se to srovnat s tou uplne nejvyssi kytkou.
Sice to ted v boxu vypada dost nevzhledne ale myslim ze to svuj ucel splni i kdyz to neni tak uplna rovina jakou bych si predstavoval.
UP-Date bude v nedeli rovnou s totalnim odlistenim.