Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
byli přeszený do lightmixu od biobizz a byly supr a po zalití a postřiku toto. dal jsem o trošku nižší dávku než základ co píšou na flašce ,lampu mám 45cm od vrcholků
Prosím o pomoc, cca 3 týden růstu a toto se mi začlo dělat na spodních listech. Hnojivo JIDB v hlíně Light mix. Mám podezření na nedostatek magnesia a vápníku mám doma velmi měkkou vodu.
Díkes za všechny rady
Přeju všem dobrý den.
Rád bych věděl co je špatně. Zda-li je něčeho moc, nebo naopak málo.
Jedná se o Critical, první týden květu, teploty: 25 den, 20 noc, 50% vlhkost.
List nejprve začne žloutnout a následně zhnědnou a usychají části listů. Nejedná se o plíseň? Jak se vypořádat s tímto neduhem?
Předem děkuji za odpověď.
Mám dotaz:když mi lehce a nekdě začali žloutnout kraje lístků ale jen kraje max 1cm od kraje tak to je z 90% tím že mi je pálí lampa což? Mám box 140cm a kytky amnezii haze které matkáři dorůstali do 140cm... sem na 90cm cca když odečtu výšku květníků a zavěšení sem sotva 30cm nad vrchy....mám chlazení výbojky samostatný klipsňák stále na rychlost II teplota max. 28,5 •C ... a jak říkám jen někde a lehce a jen v horní části kytky tal v prvné 1/3 max níže už ne.... :/ díky za rady a názory
Poptej se minimalne matkaře jestli to na něj neni prostě moc. může bejt zasolenej substrát a sice lejes 1,7 ale uvnitř můžeš mít bambilion. změřit EC výtoku a propláchnout...jestli to je tím tedy
ok ok. Substrát stejný jako první kolo a žádný problém takový nebyl... jdu zkusit změřit EC na výtoku a uvidíme...shit fákt
Edit: takže změřen výtok a mrdka.... PH 7... EC přes 10... nechápu jedu druhý kolo a naprosto stejně jak první(substrát a hnojky) a tohle se mi nestalo. Takže průplach čistou vodou s ph down od Advance Hydroponic (voda tu má ph 8,5) a uvidím no. Takže správně pánové je to přehnojené.
Původní příspěvek od zhulbong Edit: takže změřen výtok a mrdka.... PH 7... EC přes 10... nechápu jedu druhý kolo a naprosto stejně jak první(substrát a hnojky) a tohle se mi nestalo.
Voni taky ty kytky nejsou všechny stejný. Některý fenotypy žerou víc živin, jiné méně.
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.