Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Zajímalo by mě kdo používá jaký hnojivo a jak je s ním spokojenej!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 18 19 20 21 22 »
Autor
Téma 
Havro
Stálý Člen

Karma uživatele Havro - 81% PěstitelskáKarma uživatele Havro - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 305

Mno a mě chlapík v YAMě doporučoval na květ guano. Pixla za 200, tak jsem si namíchal kuřince a taky v poho...

VYHULENKOVI
400W WW
400W AFGHAN,ZARE,INDIA

Old Post 03-02-2003 v 23:20 PM
Havro je offline   Profil uživatele Havro   Find more posts by Havro   Foto galerie člena Havro   Click here to Send Havro a Private Message   Add Havro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vriter@cz
Stálý Člen

Karma uživatele vriter@cz - 81% Pěstitelská

Havro Příspěvek č. 306

Zajimava kombinace

vriter@cz

Old Post 04-02-2003 v 19:53 PM
vriter@cz je offline   Profil uživatele vriter@cz   Find more posts by vriter@cz   Foto galerie člena vriter@cz   Click here to Send vriter@cz a Private Message   Add vriter@cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vriter@cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zippi
Stálý Člen

Karma uživatele Zippi - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 307

Zdravim
Poslední dobou sem se koukal po levnějších a kvalitnějších hnojkách na květovou fazi.
Narazil sem na celkem vyhovující PK 13+14 od bio novy a potom na Alga blüte od plagronu. Tak se chci zeptat jestli s nima někdo má zkušenosti, popřípadě který z nich je lepší díky.

Zippi

Old Post 13-02-2003 v 20:04 PM
Zippi je offline   Profil uživatele Zippi   Find more posts by Zippi   Foto galerie člena Zippi   Click here to Send Zippi a Private Message   Add Zippi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morello
Nový Člen

Karma uživatele Morello - 10% Pěstitelská

Hojahoj! Příspěvek č. 308

Ahoj, nečetl sem všechny odpovědi na tvé téma, tak doufám, že se nebudu moc opakovat.
Moc, moc moc se mi venku osvědčila hnojiva přírodní. Doporučuji hlavně slepičince, koňský hnůj, kravince a nasnížení PH skořápky od vajíček. Nejlepší je vše smíchat s teplou vodou v kýblu a nechat trochu vyhnít. Jinak dávám na kytku tak čtvrtinu hnojiva a zbytek hlíny. Pokavaď je zemina v místě pěstění dobrá, tak jí nechávám a pouze míchám s hnojivem. V opačném případě je dobré koupit nějakou zeminu v krámu. Letos sme s kmarádem kuchařem vyzkoušeli taky něco trochu jinýho. On v práci shraňoval různé odřezky od ovoce a zeleniny. Vše dával do kbelíku a nechával vyhnít. Tuto nevonící směs sme pak smíchali ještě s jablkama, jichž má plnou zahradu a pak sme tím zkoušeli hnojit některý kiti - nevěřil sem tomu, ale už během růstu se ony kyti projevovaly zvláštní vůní. První ochutnávka přinesla nečekané zjištění - chuť těchto rostlin je totiž opravdu ovocnozeleninová, o stavech radši ani nemluvě. Doufám že ti mé rady příjdou vhod.
Nejlepším hnojivem je však podle mě hlavně láska k rostlině.
Měj se cus Morello.

Old Post 23-02-2003 v 13:09 PM
Morello je offline   Profil uživatele Morello   Find more posts by Morello   Foto galerie člena Morello   Click here to Send Morello a Private Message   Add Morello to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High_Land
Stálý Člen

Karma uživatele High_Land - 67% PěstitelskáKarma uživatele High_Land - 67% Pěstitelská

Bcuzz Příspěvek č. 309

Slepec: Ja jsem jel 2 kytky dele s AH a fakt se mi vic osvedcil Bcuzz. Navic, minule sklizne jsem jel AH a ted mam mnohem lepsi a rychlejsi vysledky. Je to sice trochu zkreslene, ale:
-mam stejny mix hliny;
-stejna semena, dokonce z jednoho sacku;
-stejne nadoby;
-zhruba stejne hnojim a zalevam

a za dodrzeni techle veci se mi jevi Bcuzz lepsi. Koncentrace, ktery uvadi primo AH jsou prilis opatrny, muze se pridat, ale zkousel jsem hafo ruznejch koncentraci a proste Bcuzz u me vede. Tim nechci nejak zatratit AH, i minuly sklizne jsem si nestezoval, predevsim kvalita byla super. Ale proste ja pojedu Bcuzz.

We be doing whatever we want

Old Post 24-02-2003 v 09:42 AM
High_Land je offline   Profil uživatele High_Land   Find more posts by High_Land   Foto galerie člena High_Land   Click here to Send High_Land a Private Message   Add High_Land to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vriter@cz
Stálý Člen

Karma uživatele vriter@cz - 81% Pěstitelská

Zippi Příspěvek č. 310

Co je to vubec za hnojivo??

vriter@cz

Old Post 27-02-2003 v 10:58 AM
vriter@cz je offline   Profil uživatele vriter@cz   Find more posts by vriter@cz   Foto galerie člena vriter@cz   Click here to Send vriter@cz a Private Message   Add vriter@cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vriter@cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tor@ Bor@
Stálý Člen

Karma uživatele Tor@ Bor@ - 16% PěstitelskáKarma uživatele Tor@ Bor@ - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 311

Na kytky

Free Bagdad

Old Post 27-02-2003 v 18:40 PM
Tor@ Bor@ je offline   Profil uživatele Tor@ Bor@   Find more posts by Tor@ Bor@   Foto galerie člena Tor@ Bor@   Click here to Send Tor@ Bor@ a Private Message   Add Tor@ Bor@ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tor@ Bor@
Stálý Člen

Karma uživatele Tor@ Bor@ - 16% PěstitelskáKarma uživatele Tor@ Bor@ - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 312

Ja znám to pk13+14 a je docela dobry když máš nejaky 2ou složkovy hnojivo, ale jestli máš advanced hydro a+b+c, tak ti to asi moc nepřidá. K tem a+b+c hnojivum přidávam kvetovej stimulator od b'cuzz, ten je fakt ok.

Free Bagdad

Old Post 27-02-2003 v 18:43 PM
Tor@ Bor@ je offline   Profil uživatele Tor@ Bor@   Find more posts by Tor@ Bor@   Foto galerie člena Tor@ Bor@   Click here to Send Tor@ Bor@ a Private Message   Add Tor@ Bor@ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oiro
Nový Člen

Karma uživatele oiro - 68% Pěstitelská

Dotaz B cuzz A+b Příspěvek č. 313

Cau.Nevie niekto kde sa da kupit B CUZZ A+B lebo na hydroponiiplus ho nemaju a v ostatnych growshopoch Hnojiva od BCuzzu este nepredavaju ale uz to pripravuju a uz tu par ludi pisalo ze A+B pouziva.Dik moc oiro

Old Post 03-03-2003 v 20:27 PM
oiro je offline   Profil uživatele oiro   Find more posts by oiro   Foto galerie člena oiro   Click here to Send oiro a Private Message   Add oiro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bigfoot
Stálý Člen

Karma uživatele bigfoot - 83% PěstitelskáKarma uživatele bigfoot - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 314

OBM. Kamos s tim zalejval kukurici a mnela 4 metry

Old Post 05-03-2003 v 10:59 AM
bigfoot je offline   Profil uživatele bigfoot   Find more posts by bigfoot   Foto galerie člena bigfoot   Click here to Send bigfoot a Private Message   Add bigfoot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zippi
Stálý Člen

Karma uživatele Zippi - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 315

Tak PK13+14 vyrábý více firem je to prostě fosfor + draslík a ten Alga blute(bloom) to je jiný kafeN-P-K(1,5-13-14) je to organické hnojivo s obsahem výtažků z hnědých mořských řas + květové a růstové hormony takže se přikláním spíše k němu.

Kdyby jste někdo našel další podobná jednosložková hnojiva na květ šup sem s nima myslím tim cenou tak 450kč za litr díky.

Jinak ten krystalon Plod a květ moc nedoporučuju, vypadá to s ním možná v poho, ale fakt se po něm strašně lámou kytí
mluvim z vlastní zkušenosti .

Zippi

Old Post 05-03-2003 v 16:52 PM
Zippi je offline   Profil uživatele Zippi   Find more posts by Zippi   Foto galerie člena Zippi   Click here to Send Zippi a Private Message   Add Zippi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Unregistered
Host

Příspěvek č. 316

Ionic bloom - www.growthtechnology.com - www.growing.cz

Old Post 06-03-2003 v 11:00 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rajce
Stálý Člen

Karma uživatele rajce - 70% PěstitelskáKarma uživatele rajce - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 317

To zippy:

A v cem pestujes? Ja to mam ve hline a nedela mi to zadny problemy....A ta cena

Old Post 06-03-2003 v 13:21 PM
rajce je offline   Profil uživatele rajce   Find more posts by rajce   Foto galerie člena rajce   Click here to Send rajce a Private Message   Add rajce to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mc2
Stálý Člen

Karma uživatele mc2 - 64% PěstitelskáKarma uživatele mc2 - 64% PěstitelskáKarma uživatele mc2 - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 318

Já používám cellmax a plagron a zatím to je v pohodě !Oproti např.kristalonu se to nedá srovnat ! (bohužel i cenově krist. cca 50 kč/ks,celmax+plagron cca 400 a víš kč/ks)

Old Post 06-03-2003 v 18:37 PM
mc2 je offline   Profil uživatele mc2   Find more posts by mc2   Foto galerie člena mc2   Click here to Send mc2 a Private Message   Add mc2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FloWeR PoweR
Nový Člen

Karma uživatele FloWeR PoweR - 0% Pěstitelská

Chemie Vymnena hnojiva Příspěvek č. 319

hoj mam problem do 25 dne kveteni jsem hnojil hnojivama od bio nova firma nedostala povoleni sem nadale dovazet ..shit.takze jsem premyslel o jinech dobrotach nejsem si jistej jak na to holky zareagujou .Mam par kousku euforie nemate nekdo zkusenost s timto modylkem<? chut sila ....... popr nejakou vychytavku nejaky mega hnojivo na zalevani postrik mam , mam to v hline, cena nejak nerozhoduje Dik

Old Post 07-03-2003 v 13:52 PM
FloWeR PoweR je offline   Profil uživatele FloWeR PoweR   Find more posts by FloWeR PoweR   Foto galerie člena FloWeR PoweR   Click here to Send FloWeR PoweR a Private Message   Add FloWeR PoweR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fasmos
Stálý Člen

Karma uživatele fasmos - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 320

no ven to určitě kristalon na růst potom na květ...............

třeba to trochu pohnojit i slepičincem
mam takovou vychytávku jestli chcete aby rostli kytky ze začátku rychleji tak jim zatim nedávat fosfor.........
to mi řekl jeden 35ti letý grower.........

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

!!!!!!!!Ať to svítí a roste!!!!!!!!
---------------Hello fasmos----------------

Old Post 09-03-2003 v 09:09 AM
fasmos je offline   Profil uživatele fasmos   Find more posts by fasmos   Foto galerie člena fasmos   Click here to Send fasmos a Private Message   Add fasmos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:57 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 18 19 20 21 22 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
23-07-2021 - Zajímalo by mě kdo používá jaký hnojivo a jak je s ním spokojenej! II. - 198 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás