Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim
Poslední dobou sem se koukal po levnějších a kvalitnějších hnojkách na květovou fazi.
Narazil sem na celkem vyhovující PK 13+14 od bio novy a potom na Alga blüte od plagronu. Tak se chci zeptat jestli s nima někdo má zkušenosti, popřípadě který z nich je lepší díky.
Ahoj, nečetl sem všechny odpovědi na tvé téma, tak doufám, že se nebudu moc opakovat.
Moc, moc moc se mi venku osvědčila hnojiva přírodní. Doporučuji hlavně slepičince, koňský hnůj, kravince a nasnížení PH skořápky od vajíček. Nejlepší je vše smíchat s teplou vodou v kýblu a nechat trochu vyhnít. Jinak dávám na kytku tak čtvrtinu hnojiva a zbytek hlíny. Pokavaď je zemina v místě pěstění dobrá, tak jí nechávám a pouze míchám s hnojivem. V opačném případě je dobré koupit nějakou zeminu v krámu. Letos sme s kmarádem kuchařem vyzkoušeli taky něco trochu jinýho. On v práci shraňoval různé odřezky od ovoce a zeleniny. Vše dával do kbelíku a nechával vyhnít. Tuto nevonící směs sme pak smíchali ještě s jablkama, jichž má plnou zahradu a pak sme tím zkoušeli hnojit některý kiti - nevěřil sem tomu, ale už během růstu se ony kyti projevovaly zvláštní vůní. První ochutnávka přinesla nečekané zjištění - chuť těchto rostlin je totiž opravdu ovocnozeleninová, o stavech radši ani nemluvě. Doufám že ti mé rady příjdou vhod.
Nejlepším hnojivem je však podle mě hlavně láska k rostlině.
Měj se cus Morello.
Slepec: Ja jsem jel 2 kytky dele s AH a fakt se mi vic osvedcil Bcuzz. Navic, minule sklizne jsem jel AH a ted mam mnohem lepsi a rychlejsi vysledky. Je to sice trochu zkreslene, ale:
-mam stejny mix hliny;
-stejna semena, dokonce z jednoho sacku;
-stejne nadoby;
-zhruba stejne hnojim a zalevam
a za dodrzeni techle veci se mi jevi Bcuzz lepsi. Koncentrace, ktery uvadi primo AH jsou prilis opatrny, muze se pridat, ale zkousel jsem hafo ruznejch koncentraci a proste Bcuzz u me vede. Tim nechci nejak zatratit AH, i minuly sklizne jsem si nestezoval, predevsim kvalita byla super. Ale proste ja pojedu Bcuzz.
Ja znám to pk13+14 a je docela dobry když máš nejaky 2ou složkovy hnojivo, ale jestli máš advanced hydro a+b+c, tak ti to asi moc nepřidá. K tem a+b+c hnojivum přidávam kvetovej stimulator od b'cuzz, ten je fakt ok.
Cau.Nevie niekto kde sa da kupit B CUZZ A+B lebo na hydroponiiplus ho nemaju a v ostatnych growshopoch Hnojiva od BCuzzu este nepredavaju ale uz to pripravuju a uz tu par ludi pisalo ze A+B pouziva.Dik moc oiro
Tak PK13+14 vyrábý více firem je to prostě fosfor + draslík a ten Alga blute(bloom) to je jiný kafeN-P-K(1,5-13-14) je to organické hnojivo s obsahem výtažků z hnědých mořských řas + květové a růstové hormony takže se přikláním spíše k němu.
Kdyby jste někdo našel další podobná jednosložková hnojiva na květ šup sem s nima myslím tim cenou tak 450kč za litr díky.
Jinak ten krystalon Plod a květ moc nedoporučuju, vypadá to s ním možná v poho, ale fakt se po něm strašně lámou kytí
mluvim z vlastní zkušenosti .
Já používám cellmax a plagron a zatím to je v pohodě !Oproti např.kristalonu se to nedá srovnat ! (bohužel i cenově krist. cca 50 kč/ks,celmax+plagron cca 400 a víš kč/ks)
hoj mam problem do 25 dne kveteni jsem hnojil hnojivama od bio nova firma nedostala povoleni sem nadale dovazet ..shit.takze jsem premyslel o jinech dobrotach nejsem si jistej jak na to holky zareagujou .Mam par kousku euforie nemate nekdo zkusenost s timto modylkem<? chut sila ....... popr nejakou vychytavku nejaky mega hnojivo na zalevani postrik mam , mam to v hline, cena nejak nerozhoduje Dik
no ven to určitě kristalon na růst potom na květ...............
třeba to trochu pohnojit i slepičincem
mam takovou vychytávku jestli chcete aby rostli kytky ze začátku rychleji tak jim zatim nedávat fosfor.........
to mi řekl jeden 35ti letý grower.........