Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Fialku udelas treba tak,ze to budes hnojit jenom na kvet.Kytka zezloutne a pak zfialovi.Me to udelalo i ICE (white odruda).Nebo vystavit kytky zime - to je druha varianta.Flushing destilovanou vodou taky zpusobuje filaloveni.Je taky jasny a logicky,ze treba takovy blueberry ma fialoveni uz v genech,ale pokavad mu neudelas spravny podminky,stejne fialovy nebude.
Zdravim vsechny growery,chtel jsem se zeptat jestli jsem vytvoril novy model,kdyz mi srostly 2 odrudy-Puna Blueberry s Hawaiian Skunk,srostly kmeny,a tvori jine listy,jsou to modely od Nirvany,je tedy mozne,kdyz udela palice se semeny,ze je to novy model?
Mám 3 indoorové kytky venku o kterých původu vím že tomu tak je, a můžu říct že rostou úžasně.. No s tím zatemněním by mě taky trochu zajímalo zda mám či ne.. jinak mám asi 10 různých modelů. Něco skun něco, něco gun, a je to jedno. Mnohdy se i kvalitní ganja může vyrovnat outdooru...
co je to za model ten gun?ganja je veskera marihuana a vobec nechapem co si chcel povedat tou poslednou vetou a to si myslim,ze cesky viem celkom dobre.mozes mi to prosim ta vysvetlit?
Kamos mel min. rok seminku z Lampy tak ho zasadil do skleniku a tak 1,80cm kulatej ker ale slysel jsem ze to nema tekovej vynos jako treba venkovni seminka a myslim ze to je docela logicky Lapma pod lampu a Venek VEN! PEACE
i z indoru se dá udělat venku pěknej výnos, pokud je možnost zatemňování tak je to ideální, mluvim z vlastní zkušenosti, mazar, býlej rus.... a ta kvalita je prostě znát že je to in...
ahoj...prosimvás poradte...sekl sem sazet do kukuricného pole a videla nas jedna paní.koukala n nas a při tom zacla telefonovat...mneli jsme docela bobky dosazeli jsme a zdrhli....myme se vzbec vrátit?? co kdys volala cajty!
na nějakou pani nebo co se vykašli, tím nechci říct abys nebyl opatrnej, ale dej si spíš pozor na kombajny, pěstování v poli je riskantní, když ti to neztihne dozrát a přijedou kombajny, máš prd a spoustu práce je ti k ničemu
Zdravim,letos jsem si objednal od nirvany seminka Papaya(y),dnes jsem zjistil ze ta nejhezci nejvetsi nejrozvetvenejsi je hermafrodit,celou dobu vypadala na 100pro samici hafl samicich preflowers,az ted jak prsi tak naskakali i samci koule,je jich tam tak 30,PH pudy 5.5-7 po celou dobu rustu.Nijak jsem ji nestresoval ma naprosto stejne podminky jak PPPxBlack domin co je hned vedle,stejnou zalivku vse.Zajima me jestli je to nestalosti genetiky od nirvany nebo cim,jestli se to nekomu uz stalo u tohodle modelu,je to pheno do fialova.
osobne skusenosti s pestovanim ind. vonku nemam ale kamarati minuli rok vypestovai indor vonku neviem presne nazov ale dozrievalo im to oproti pesion no,1 dost neskoro si myslim ze stym zatienovanim je to dobri napad aj ked este niejake velke znalosti o pestovani nemam..ale potrebujes to dat skorej do tej fazi ked rasia sisky aby ti to dozrelo poriadne...viel gluck
2 bilos: Nechapu... ????
2 Bassman: clovece, nemyslim si, ze by Nirvana meli spatny Papayi. Mas proste asi smulu, nekdy se to stane. Jediny co ti muzu poradit, dej si brigadu- kazdej den otrhavej vsechny koule ktery najdes, vim ze je to picovska prace, ale pokud nechces mit zkurvenou urodu tak ti asi nic jinyho nezbejva... ale jinak hodne stesti...
Zdarek Nazdarek !Tenhle rok pestuju poprve ,koupil jsem si tři řízky a to 1 White Russian (od jaky banky netusim)
1 Jack Flash
1 ? je to myslim Crystal ,ale az me to pokvete byl bych rad kdyby ste mi ho pomohli rozeznat
No a muj problem je ze to stale jeste nekvete ...
a tak jestli byste mi neporadily jak to zatemnit ,nemuzu to tu nikde najit.predem dikas ,a az prijdu na to jak sem poslat nejakou fotecku ,myslim ze stoji za to se na ne mrknout ..