Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
37 den 12/12
Vcera jsem znovu kyti nafotil ale tentokrat jsem fotky nepridal protoze se v boxu zatim nic zazracnyho nedeje a na fotce vypadaji uplne stejne jako posledni tyden.
Vcera jsem prinesl Green Senzation a dnes nasadim tento udajny zazrak.
( objem jednoho kvetinace= 8-9 l substratu )
Hnojeni 2x tydne jen v pul litru vody na kvetinac a 1x proliti 1l na kvetinac-Ata Enzymy.
Aktualni hnojeni-
Pondeli -4ml A 4ml B/1l plagron coco, Ata pk 13 14-3ml/5l, GS-0,5ml/1l, 1x tydne 4ml phytaminu ale uz pouze do zalivky (a ted nevim jesli k hnojkam nebo do zalivky k enzymum ale neco me rika ze k enzymum asi ne)
A to vse do pul litru vody na jeden kvetinac.
Streda- Uplne to same.
Patek- proliti 1 litrem na kvetinac Enzymu.
Naposledy upravil Madical-Strains 19-06-2012 v 12:21 PM
Psal jsem ze fotky davat tento tyden zatim nebudu ze se nic nezmenilo za posledni tyden ale co se zmenilo za poslednich 24 h stoji za pozornost !!!
Otevrel jsem tedy box a nejdrive me omracila nadherna vune a nasledne me malem vypadly oci z dulku. Ten GS by se nemel jmenovat senzace ale zazrak, palicky se skoro za tech 24h zdvojnasobily.
Hned zacaly cukrovatet listecky v palickach
(teda pokud to neni nejaky druh plisne-ani jedno jsem na vlastni oci nikdy nevidel )
a palicky jsou tvrdy jak beton ,ted jsem na ne vlastne sahal poprvy.
Stale tady ctu jak kazdy chce tvrdy palice a jak je to lepsi, tak mam prirozene radost.
Takze pripojuji par fotek-
A to mi do kosy priblize zbyva jeste 45 dni,to jsem zvedav jak moc jeste a jesli vubec se jeste nafouknou.......
Naposledy upravil Madical-Strains 20-06-2012 v 20:47 PM
40.den 12/12 -do konce zbyva cca 40 dni.
Zas prakticky pres noc me zacaly jen na 3 kytkach z 8.mi hnednout blizny ,coz me docela zase vydesilo. (tak brzy!!!)
Cetl jsem ze blizny hnednou az po uplnem nafouknuti palic zhruba 14-21 dni pred kosou. Na tech 2.kyti co jsou ty nejvetsi palice jak jsem naposledy nafotil tak ty jsou uplne svetle,hnednou ale jen ty nejmensi palicky u kterych jsem predpokladal ze se jeste budou nafukovat .
To znamena ze budu za nejakou zkracenou dobu kosit? Nebo je to normal 40 dni pred sklizni? A nikde jeste primo na kvetech nevidim trichomy !!!
Původní příspěvek od V.Butch 40.den 12/12 -do konce zbyva cca 40 dni.
Zas prakticky pres noc me zacaly jen na 3 kytkach z 8.mi hnednout blizny ,coz me docela zase vydesilo. (tak brzy!!!)
Cetl jsem ze blizny hnednou az po uplnem nafouknuti palic zhruba 14-21 dni pred kosou. Na tech 2.kyti co jsou ty nejvetsi palice jak jsem naposledy nafotil tak ty jsou uplne svetle,hnednou ale jen ty nejmensi palicky u kterych jsem predpokladal ze se jeste budou nafukovat .
To znamena ze budu za nejakou zkracenou dobu kosit? Nebo je to normal 40 dni pred sklizni? A nikde jeste primo na kvetech nevidim trichomy !!!
Raději moc nezkoušet tvrdost palic osaháváním a pomačkáváním,protože právě na to blizny takhle můžou zareagovat.., hnědnutím..
Také různá phena jedné odrůdy můžou dozrávat klidně o 10 i víc dní jinak rychle..Ale v tomhle případě,takhle brzo,je to podle mě tím osaháváním..Raděj na ně nesahat,riskuje se tim i zavlečení plísně,spory hub a plísní jsou všudypřítomný..
Tommy92-Dik ,
kyti jsou mensi , asi jsem prepnul driv nez jsem mel, maji cca 38-48 cm.
Jeste mam jden dotaz u GS pisi pridavat do kazde zalivky!
To znamena i do zalivky s Enzymy ???
---------------------------------------------
Green sensation e "Booster" určený pro posledních 4-6 týdnů květu. Mnoho pěstitelů již pochopilo, že používáním Green sensation dosáhnou výrazně vyšších výnosů. Přesvědčte se o tom taktéž Díky sofistikovanému složení dostává rostlina vše potřebné k tvorbě mohutných květenství a plodů.
Jednou z nejdůležitějších vlastností Green sensation je zvyšování obsahu cukru v plodech. Litr Green sensation vystačí na 1000 litrů živného roztoku. Spolu se základními hnojivy používejte tento živný roztok při každé zálivce. Obsahuje hormony, vitamíny, aminokyseliny fosforové a draslíkové živiny. Hormony obsažené v Green sensation stimulují tvorbu cukrů a zlepšují transport molekul cukrů v rostlině. Výsledkem mimo jiné budou mohutné plody a maximální výnos. Green sensation může být použita na všechny typy substrátů.
Naposledy upravil Madical-Strains 24-06-2012 v 16:17 PM
Tak Edit:
Ted jsem vsechny znovu premeril.
Ta nejmensi kyti ma jen 32 cm ale ty nejvetsi palice je na fotce s cigarama Camel ,pokud vyplni 3-4cm mezery mezi palickami tak bude mit ve finale kazda palice 17-23 cm. Ty ostatni maji mezi 45-58cm.
Myslite ze teda s ledovykm klidem muzu smichat Green Senzation s Ata enzymy dohromady?
Myslel jsem to tak ze Atazymem se jen vyplachuje (k snizeni EC),kdyz tam dam GS tak to zas nesnizi EC nebo jo?
Naposledy upravil Madical-Strains 24-06-2012 v 21:33 PM
zdarec imho bych řek že GS rozhodně zvýšší ec ale osobně to odszkoušeneé nemám jinak atazyme only jako enzymatický prvek jednou týdně pro odstranění solí a přebytků hnojiv.... dohromady to určitě neuškodí ale podle mě je to zbytečné s GS až po proplachu enzymů tak snad se tu neztrhne vlna nevolí jak mezi microftem a edou příspěvek only my nazor for haterzz
Tak jo dik za nazory, taky sem to tak cejtil ze by cisty enzymy byly lepsi.
Edit:
Aha mas uplnou ravdu ted sem se na to schema dival,pritom jsem si ho stahnul na plochu ale jaksi sem na nej uz pozapomel.
Tak ted uz bez Atazyme.
V tom schematu je taky 1 tyden Flushing,ja zacnu s pruplachem radeji o tyden driv.
Naposledy upravil Madical-Strains 25-06-2012 v 09:17 AM
40,den 12/12
Zacinaji zloutnout vic listy ,vic nez obvykle,ne jenom dole ale i ve strednich castech.
Bud jsem udelal neco spatne a nebo 5 tydnu pred sklizni se zacinaji samy zbavovat listu,je to obvykle tak brzy ?
Naposledy upravil Madical-Strains 28-06-2012 v 22:32 PM
Původní příspěvek od V.Butch 40,den 12/12
Zacinaji zloutnout vic listy ,vic nez obvykle,ne jenom dole ale i ve strednich castech.
Bud jsem udelal neco spatne a nebo 5 tydnu pred sklizni se zacinaji samy zbavovat listu,je to obvykle tak brzy ?
Chtělo by to foto,můžou se jim zvyšovat nároky na P nebo jim může chybět N..
Aby ti žloutly listy v celý vejšce rostliny,to je těsně za půlkou květu přec jen brzo...