Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Prvni indoor,600w,Tangerine dream
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 18 19 20 21 22 »
Autor
Téma 
yalin
Stálý Člen

Karma uživatele yalin - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 305

yes yes yes

Old Post 14-06-2012 v 21:00 PM
yalin je offline   Profil uživatele yalin   Find more posts by yalin   Foto galerie člena yalin   Click here to Send yalin a Private Message   Add yalin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 306

37 den 12/12
Vcera jsem znovu kyti nafotil ale tentokrat jsem fotky nepridal protoze se v boxu zatim nic zazracnyho nedeje a na fotce vypadaji uplne stejne jako posledni tyden.
Vcera jsem prinesl Green Senzation a dnes nasadim tento udajny zazrak.

( objem jednoho kvetinace= 8-9 l substratu )
Hnojeni 2x tydne jen v pul litru vody na kvetinac a 1x proliti 1l na kvetinac-Ata Enzymy.

Aktualni hnojeni-
Pondeli -4ml A 4ml B/1l plagron coco, Ata pk 13 14-3ml/5l, GS-0,5ml/1l, 1x tydne 4ml phytaminu ale uz pouze do zalivky (a ted nevim jesli k hnojkam nebo do zalivky k enzymum ale neco me rika ze k enzymum asi ne)
A to vse do pul litru vody na jeden kvetinac.

Streda- Uplne to same.

Patek- proliti 1 litrem na kvetinac Enzymu.

Naposledy upravil Madical-Strains 19-06-2012 v 12:21 PM

Old Post 19-06-2012 v 08:49 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yalin
Stálý Člen

Příspěvek č. 307

zdarek ten phytamin nepridavej do zalivky tim 1tydne kropit lysty

Old Post 20-06-2012 v 20:13 PM
yalin je offline   Profil uživatele yalin   Find more posts by yalin   Foto galerie člena yalin   Click here to Send yalin a Private Message   Add yalin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 308

No

Psal jsem ze fotky davat tento tyden zatim nebudu ze se nic nezmenilo za posledni tyden ale co se zmenilo za poslednich 24 h stoji za pozornost !!!
Otevrel jsem tedy box a nejdrive me omracila nadherna vune a nasledne me malem vypadly oci z dulku. Ten GS by se nemel jmenovat senzace ale zazrak, palicky se skoro za tech 24h zdvojnasobily.
Hned zacaly cukrovatet listecky v palickach
(teda pokud to neni nejaky druh plisne-ani jedno jsem na vlastni oci nikdy nevidel )
a palicky jsou tvrdy jak beton ,ted jsem na ne vlastne sahal poprvy.
Stale tady ctu jak kazdy chce tvrdy palice a jak je to lepsi, tak mam prirozene radost.

Takze pripojuji par fotek-
A to mi do kosy priblize zbyva jeste 45 dni,to jsem zvedav jak moc jeste a jesli vubec se jeste nafouknou.......

Naposledy upravil Madical-Strains 20-06-2012 v 20:47 PM

Old Post 20-06-2012 v 20:20 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Onedan
Stálý Člen

Karma uživatele Onedan - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 309

to je nadělení =) nestíhám čumět na ty pálky
moooooooc pěknýýýýý

Doporučuji tento Growshop

"Po trávě se nechodí, po trávě se směje"
říkával můj učitel tělocviku, dějepisu a matematiky

Old Post 21-06-2012 v 00:35 AM
Onedan je offline   Profil uživatele Onedan   Find more posts by Onedan   Foto galerie člena Onedan   Click here to Send Onedan a Private Message   Add Onedan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 310

40.den 12/12 -do konce zbyva cca 40 dni.
Zas prakticky pres noc me zacaly jen na 3 kytkach z 8.mi hnednout blizny ,coz me docela zase vydesilo. (tak brzy!!!)
Cetl jsem ze blizny hnednou az po uplnem nafouknuti palic zhruba 14-21 dni pred kosou. Na tech 2.kyti co jsou ty nejvetsi palice jak jsem naposledy nafotil tak ty jsou uplne svetle,hnednou ale jen ty nejmensi palicky u kterych jsem predpokladal ze se jeste budou nafukovat .
To znamena ze budu za nejakou zkracenou dobu kosit? Nebo je to normal 40 dni pred sklizni? A nikde jeste primo na kvetech nevidim trichomy !!!

Old Post 22-06-2012 v 23:42 PM
EDA45
Stálý Člen

Karma uživatele EDA45 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 311

citace:
Původní příspěvek od V.Butch
40.den 12/12 -do konce zbyva cca 40 dni.
Zas prakticky pres noc me zacaly jen na 3 kytkach z 8.mi hnednout blizny ,coz me docela zase vydesilo. (tak brzy!!!)
Cetl jsem ze blizny hnednou az po uplnem nafouknuti palic zhruba 14-21 dni pred kosou. Na tech 2.kyti co jsou ty nejvetsi palice jak jsem naposledy nafotil tak ty jsou uplne svetle,hnednou ale jen ty nejmensi palicky u kterych jsem predpokladal ze se jeste budou nafukovat .
To znamena ze budu za nejakou zkracenou dobu kosit? Nebo je to normal 40 dni pred sklizni? A nikde jeste primo na kvetech nevidim trichomy !!!

Raději moc nezkoušet tvrdost palic osaháváním a pomačkáváním,protože právě na to blizny takhle můžou zareagovat.., hnědnutím..
Také různá phena jedné odrůdy můžou dozrávat klidně o 10 i víc dní jinak rychle..Ale v tomhle případě,takhle brzo,je to podle mě tím osaháváním..Raděj na ně nesahat,riskuje se tim i zavlečení plísně,spory hub a plísní jsou všudypřítomný..

Old Post 23-06-2012 v 10:28 AM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tommy92
Stálý Člen

Karma uživatele Tommy92 - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 312

máš to moc pěkný, jak velký máš kytky?

Old Post 24-06-2012 v 13:19 PM
Tommy92 je offline   Profil uživatele Tommy92   Find more posts by Tommy92   Foto galerie člena Tommy92   Click here to Send Tommy92 a Private Message   Add Tommy92 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 313

Tommy92-Dik ,
kyti jsou mensi , asi jsem prepnul driv nez jsem mel, maji cca 38-48 cm.

Jeste mam jden dotaz u GS pisi pridavat do kazde zalivky!
To znamena i do zalivky s Enzymy ???
---------------------------------------------
Green sensation e "Booster" určený pro posledních 4-6 týdnů květu. Mnoho pěstitelů již pochopilo, že používáním Green sensation dosáhnou výrazně vyšších výnosů. Přesvědčte se o tom taktéž Díky sofistikovanému složení dostává rostlina vše potřebné k tvorbě mohutných květenství a plodů.

Jednou z nejdůležitějších vlastností Green sensation je zvyšování obsahu cukru v plodech. Litr Green sensation vystačí na 1000 litrů živného roztoku. Spolu se základními hnojivy používejte tento živný roztok při každé zálivce. Obsahuje hormony, vitamíny, aminokyseliny fosforové a draslíkové živiny. Hormony obsažené v Green sensation stimulují tvorbu cukrů a zlepšují transport molekul cukrů v rostlině. Výsledkem mimo jiné budou mohutné plody a maximální výnos. Green sensation může být použita na všechny typy substrátů.

Naposledy upravil Madical-Strains 24-06-2012 v 16:17 PM

Old Post 24-06-2012 v 15:30 PM
yalin
Stálý Člen

Příspěvek č. 314

zdarek ja micham vse dohromady

Old Post 24-06-2012 v 20:15 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 315

Tak Edit:
Ted jsem vsechny znovu premeril.
Ta nejmensi kyti ma jen 32 cm ale ty nejvetsi palice je na fotce s cigarama Camel ,pokud vyplni 3-4cm mezery mezi palickami tak bude mit ve finale kazda palice 17-23 cm. Ty ostatni maji mezi 45-58cm.

Myslite ze teda s ledovykm klidem muzu smichat Green Senzation s Ata enzymy dohromady?
Myslel jsem to tak ze Atazymem se jen vyplachuje (k snizeni EC),kdyz tam dam GS tak to zas nesnizi EC nebo jo?

Naposledy upravil Madical-Strains 24-06-2012 v 21:33 PM

Old Post 24-06-2012 v 21:07 PM
Grazzl
Stálý Člen

Karma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 316

zdarec imho bych řek že GS rozhodně zvýšší ec ale osobně to odszkoušeneé nemám jinak atazyme only jako enzymatický prvek jednou týdně pro odstranění solí a přebytků hnojiv.... dohromady to určitě neuškodí ale podle mě je to zbytečné s GS až po proplachu enzymů tak snad se tu neztrhne vlna nevolí jak mezi microftem a edou příspěvek only my nazor for haterzz

chlast je prostě chlast......

Old Post 25-06-2012 v 01:50 AM
Grazzl je offline   Profil uživatele Grazzl   Find more posts by Grazzl   Foto galerie člena Grazzl   Click here to Send Grazzl a Private Message   Add Grazzl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
NORM
Stálý Člen

Karma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 317

tak ono GS myslím, že už obsahuje směs enzimů, tak Atazym už tam dávat nemusíš.. i podle schématu hnojení se už enzymi s GS nepřidávají..

Old Post 25-06-2012 v 06:49 AM
NORM je offline   Profil uživatele NORM   Find more posts by NORM   Foto galerie člena NORM   Click here to Send NORM a Private Message   Add NORM to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 318

Tak jo dik za nazory, taky sem to tak cejtil ze by cisty enzymy byly lepsi.
Edit:

Aha mas uplnou ravdu ted sem se na to schema dival,pritom jsem si ho stahnul na plochu ale jaksi sem na nej uz pozapomel.
Tak ted uz bez Atazyme.
V tom schematu je taky 1 tyden Flushing,ja zacnu s pruplachem radeji o tyden driv.

Naposledy upravil Madical-Strains 25-06-2012 v 09:17 AM

Old Post 25-06-2012 v 07:32 AM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 319

40,den 12/12
Zacinaji zloutnout vic listy ,vic nez obvykle,ne jenom dole ale i ve strednich castech.
Bud jsem udelal neco spatne a nebo 5 tydnu pred sklizni se zacinaji samy zbavovat listu,je to obvykle tak brzy ?

Naposledy upravil Madical-Strains 28-06-2012 v 22:32 PM

Old Post 28-06-2012 v 21:20 PM
EDA45
Stálý Člen

Karma uživatele EDA45 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 320

citace:
Původní příspěvek od V.Butch
40,den 12/12
Zacinaji zloutnout vic listy ,vic nez obvykle,ne jenom dole ale i ve strednich castech.
Bud jsem udelal neco spatne a nebo 5 tydnu pred sklizni se zacinaji samy zbavovat listu,je to obvykle tak brzy ?

Chtělo by to foto,můžou se jim zvyšovat nároky na P nebo jim může chybět N..
Aby ti žloutly listy v celý vejšce rostliny,to je těsně za půlkou květu přec jen brzo...

Old Post 28-06-2012 v 22:48 PM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:49 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 18 19 20 21 22 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
13-09-2018 - Prvy indoor/600w/cote d´ azur - 75 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás