Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Peshmerga Všechny knihy a články o pěstění doporučují používat vodu buď destilovanou nebo alespoň převařenou a odstátou.
No, nepřeháněl bych to s tou generalizací, zas taková věda to pěstění není
Co já jsem četl, tak normální zahradnické doporučení je dát do vody, né do destilky či nějak upravované. Voda z kohoutku není žádná drastická záležitost - ani to množství chloru, ani nic jiného. Klíčim a zalévám běžnou vodou z kohoutku, klíčivost témeř vždy stoprocentní ..
Inability to accept the mystic experience is more than an intellectual handicap. Lack of awareness of the basic unity of organism and environment is a serious and dangerous hallucination. (Alan Watts)
ja si myslim ze idealni je dat ty seminka hned do hliny navlhcene asi 1 centak hluboko.zvlhcovat povrch destovou vodou a za chvili to vyleze.je jedno jestli klickem nahoru nebo dolu.koren jde vzdy dolu a stonek nahoru.mozna se to zpozdi o dva dny ale to je vse.
chci se zeptat.......jaka teplota je nejlepší pro klíční semínek a jestly je pro to vhodnější světlo nebo tma.......slyšel sem že pry na tom moc nezáleží,ale ve tmě to je prý lepší.......thx
mno ja som dal klicit 40 semien vselicoho ael nie no name! dal som to do mamkinej misky takej uzatvaracej nepriepustnej medzi 2 kapesniki a vopchal do kompu teplota je tam asi 25 stupnov a za 30 hodin mam 12 semien vyklicenych (voda odstata z vodovodu!
Já dávám semínka naklíčit do vaty: semínka položím do vaty a tenoulinkou vrstvičkou vaty znova přikryji, pak mám sprej ve kterém mám odstátou vodu (např: jak je sprej do nosu tak tím to kropím) a tou to krásně pokropím aby to bylo nasáklé ale aby ty semínka neplavali,, po dvou dnech mám krásné tak 1cm klíčky.. Ale pozor nevytrhov semínka z vaty, mohli by se poškodit,, proto je vistřihávám hůžkami.
cau vsichni hele sem zacatecnik a seminka me po 2 dnech vyklicily ale najednou se klicky zastyvily nermalne vubec nerostou 2 sem zasadil a po 2 dnech odkryl a taky furt stejny i v hline!!! prosim o pomoc co s tim mam delat???
Prosím berte ohledy na to, že začínám!!! pěstu ZDAR
Původní příspěvek od FidoBMX cau vsichni hele sem zacatecnik a seminka me po 2 dnech vyklicily ale najednou se klicky zastyvily nermalne vubec nerostou 2 sem zasadil a po 2 dnech odkryl a taky furt stejny i v hline!!! prosim o pomoc co s tim mam delat???
jo to se stane, vyrostou děložní lístky a utrum..
tak je vyhodím
pokud je máš v hlíně, zalitý, maj světlo, teplo, prostě normální podmínky pro růst, a nerostou, tak bych ti radil počkat tejden, a pak udělat to samý
co máš za seeds?