Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od DanDer Zajimalo by me jak casto si zahulite a pripadne taky jakej modylek.Ja si delam radost tak dvakrat tejdne, no jak kdy.Nekdy i vic a nekdy ani jednou.
kouřím víckrát za den než jím
je tomůj denní chleba
děkuji Bohu za ten dar
modýlky?
nejradši mám svoje a potom od hodných lidí a zároveň zkušených pěstitelů....
HULIM FURT, když je co. A když není tak se shání a až se sežene tak se zas hulí. Teď hulím něco lepšího ,ale většinou to je vesnická ganja... A přes zimu jsou to nějaký skaňourci...
Jak kdy.....škola se mi střídá s praxí, takže když je škola tak i 5krát týdně ale když je praxe tak to nejde,.....prostě nemůžu.....když su tam od rána do večera ale výhodou je že mi mistr prodává skéra......bohužel za 250kč ale i tak je to mazec, díky tomu mám svoji práci oc rád..........:-)
ja driapem v priemere tak raz - dva krat do tyzdna...niekedy si nedam aj 2 tyzdne a inokedy mam zas obdobie, ked si zahulim aj viac krat denne.takze asi tak nooo
No ká jsem dostal kopec bílý vdovy a oragbádu. A od tý doby si vopčas dát 3 dení půst. Za to vopčas si dám raná při venčení. Odpoledne při venčení, na večer pro dobrou náladu. A večer přeba při poslechu Radia ajns . Ale musim si lečit oči jak pořád čučim poslední dobou do monitoru .
no ja hulim asi tak 5x za tyzden heh, hulim co pride, kedze nepestujem tak som odkazany na kupovanie alebo pozvania heh, ale spoluziak je growe tak on stale donesie nieco new
no teda já jako holka sem neměla nikdy žádnej problém jako odsuzování ze strany chlapů nebo kohokoliv že hulim.... moc nechápu, co na tom vidíte za rozdíl. jasný, je rozdíl neustále zpukaná holka a chlap, páč u holek je to trochu mín častý než u chlapů, že jo. ale občas se mi spíš zdává že chlapi nasadí takovej obdivnej ton když se dozví že sem taky hulička )