Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak se vcera postrikali phyt-amynem 5ml na litr a pul to byl postrik ph5.8-6.2
a do zalivky jsem jeste pridal 4ml BioCanna Rhizotic a zalil kazdou200ml a vypada to ze se holciny chytnou dikec za kacka uz jsem zas o neca malo chytrejsi :-)
Původní příspěvek od Kokeš Mam tu par fotecek kyticek kterym neco chyby jsou skoro dva dny po zasazeni a nejak se jim nechce rust a ovadaji prosim vas o pomoc
Jestli byl klon dobre zakořeneny a nebyli zadne problemy s koreny tak se jedna 100% o nizkou vlhkost ! Kytka se proste vysuši a uvadne v takovem stadiu by mela byt zvlhčovačka na plny vykon plus to ješte pokropit a stači jen vodou . A nefoukat na ne hned klipsnakama, dost je to vysušuje a ješte nejsou nato silne !!!
moc vám děkuji za rady vlhkost tu sem už zvýšil dostaly pár vitamínu postříkány phyt-aminem zítra možná něco přidám do zálivky v menším množství jinak se trošku rozjely listy začínají chytat svou barvu tak jsi myslím že se z toho všeho zpamatovaly a bude sem jim dařit jak předtím pak hodím nějaké to foto jak vypadají
ja mam naky foto v predchozi strance, jen pres mobil což je na prd nevim jestli to bude stacit. ted se mi na listech jeste navic delaji zlutohnede skvrnky. vse to muze byt phckem to je tezky bez metru. no snad mi uplne neumrou. moc pekne nevypadaji pokusim se sem hodit v nejblassi dobe naky lepsi foto
taky sem si to myslel, ale nehnojil sem to bude ti predhnojenym substratem a nakejma citlivejsima kyti a ta prvni fotka s tema skvrnkama jestli dou trochu videt to je co? taky hnojivem?
obcas zmerim papirkama a papirek se podle me vubec nezbarvi coz by melo byt v rozmezi peti. jsou v substratu s ph 5-7 a jeste namichanym s ph 5-6.5 toho sem tam dal minimalne
Ahoj chci se zeptat tohle mi dělá jedna kytka,na fotkách to neni moc vidět ale je to dost hnědý,nevim co by to mohlo bejt kytky hnojim green sensetion,plagron bloom,repro forte,jinak jedu v hlíně teplota 27 stupňů.že by pryskiřice?nemoc?je to normální u whitte russian.42 den květu