Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj idem na istotu selekce to ne možno časom.. ale vela som čital a nwm teda aš taku pozornosť tomu venovať nechcem, a pretosa bojim zemito zhermi alebo niečo podobne a tobi bolo smutne
ahoj, letos chcu jet svůj vlastní outdoor.
vybral jsem si na to tyhle semínka
Mate stim nekdo zkusenosti s pěstováním venku, v našich podmínkách?
PINEAPPLE CHUNK - https://www.growgarden.cz/baneys-fa...-marihuany.html
jo tak panove ted opravdu nevim co vybirat .. ale vidim to na DURBAN , PASSION 1... mozna SHAMAN.. ale libily by se mi řizečky ! jestli ma nekdo možnost a ma zajem tak se ozvěte .)
joo myslim ze na ty zacatky jatli ze jedes OUT je urcite dobrej Durban rychle ti pojede a krasne se vetvi klido bych se kouknul na toho passion 1 mensi tim padem i vynos ale je nenarocnej a dela divi .) aspon co sem slysel ... ale jestli budeš vybirat tak se rozhodne koukej na pocet dni nebo tydnu kvetu je to dost dulezity protoze min rok sem prisel tak o pulku vynosu kuly blbej plisnim ktery me zastihly ponevadz sem mel okolo 60-65 dnu kvetu vybirej okolo 40 ale samozrejme koukej i na jiny specifikace .)
durban nevim jestli se hodně větví, já ho měl dycky dost sativovej a větve začal jet až po pár záštipech jinak to bylo docela koště. rychle roste to jo, ale vejška je relativní , jde o větve - raději metr vysokej hustej keř než dvoumetrový koště s jednou vrchnou
já bych koukl třeba trochu dozadu tam máš infa víc než dost ,)