Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky jsem nedavno objevila jednoho 16letyho alias Dr,Martens,takže jako pidi detektivka bych se možná chytla,ale souhlasim,že alespon do ICQ by si nějakej rok mohli přihodit
...Turbogirl... bez Turbo netu...
...přečipovaná na 200HP...
...and now invisible girl...
...lalalalááááá...
Hanulkááá: nojo, v 16-17 letech se jim bouří hormony, ale mozek aktivovat to né. škoda že se za ochycený nezletilce nemažou TB, to bych tu slídil jak rys.
když vidím brutální hrubky nebo "Hulim od 13ti" tak je jasný že se do profilu podívám a obratem napráskám.
ty voe. od 12ti. tak to respekt. maalo bych si asi nedaaval. pukaam 5 let a ted uz spis jenom tak sporadicky. tak jednou do tydne. me to uz nedela to co driv. tedka vetsi uzkosti, vic neprijemny dojezdy (unava), atd.. mno ale toz stejne vim, ze se k tyyhle rostlince jednou vraatiim
jo, tak ja som tacal v 15tich, no to uz je par rokov a okrem jednej prestavky ma nikdy nenapadlo skoncit...
ved preco aj... ak niekto vie, nech mi odpovie
začal jsem hulit v 15-ti a okamžitě jsem věděl že asi budem se Shivovejma vlasama velcí kamarádi, je to nyní s tabákem a rodinkou moje primární droga (tzn. že např. alkohol ZCELA ZÁSADNĚ ODMÍTÁM) a hlavní koníček (pěstování). bude mi 28 ... )