Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak to já začal groweřit asi před měsícem ) teď už mám na okně docela pěkný šestipatrový kití, asi před tejdnem jsem je zašmik, krásně vyjížděj další boční větvičky a trochu mi taky nakvítaj, ale to se srovná. Aspoň zrovínka vytřídim samce. Je to jen první ( zkušební ) várka, nechal jsem si nějaký seeds, kdyby to ty první nevydjechali, ale zatim se jim daří dobře..
Tak to držím palce, ať se ti vydaří a něco z toho vytěžíš
Zkus sem dát nějaké foto kýtí. Jak máš velký ty boční větvičky??? Já jsem to nikdy nezkoušel zaštipovat takle najaře, ale když jsem to dělal v létě, tak se to rozjelo pěkně. To za týden byly ty boční větvičky asi 5 cm velký.
ja som uz tez zacal s predpestovanim, a prvy krat to skusam podlamp, b o doma malo svetla. Som zvedavi co to spravi bo vela lowa za seme som dal. 2x durban poison, 2x khola, 2x cream sodica n.2 =femi, 2x afgani, hollands hope, cal.orange bud
No já si myslim, že je na out brzo... Ráno je ještě velká zima... Spíš to světlo; jeden tejden bylo hezky, ale uz zase prší a slunce přez den skoro nevyleze. Když to někdo doma předpěstovává za oknem, tak se podle mě docela tahaj za světlem co??
no neviem ako ta uvas bratov cechov.... ale tuna unas v Bardejove si to pekne snezi ako nic!!! Takze ludia co zacali predpestovavat asi budu mat co robit... predpoved na najblizsi tyzden v noci siaha do minusov a stale oblacno, takze nic moc slnka si rastlinky neuziju...
jo panove ja nefim jak vy ale nekteri mate pravdu malo svetla urcite je porad se my mrchy tahaj za svtlem ale to snad tolik vadit nebude jen sem zvedavej kdy hodej druhy patro
btw myslite ze by nebylo spatny treba prisvedcovat jim aby se uz netahly??? napadla me napr jestli by se dala pouzit Takovata dlouha zarivka....
dartvader: Přisvěcovat určitě nebude na škodu...
Já to nadměrné vytahávání stonků v počáteční fázi řeším tak, že nádobu naplním cca do půlky substrátem, zasadím klíčky a jak kytičky pak rostou, tak postupně dosypávám substrátem, dokad květník nezaplní až k vrcholu.
JAHmaican : jo tak to me taky napadlo ale uz bych to musel z kelimku strcit do velkejch kvetinacu a hlavne vysokejch soupnu tam tu zarivuku heled mel bych na ne svitit porad nebo staci jen pres den ? potrebujou taky tmu???
Tak prispejem aj ja. Ja som začal 29.1 a postupne som zacal dava dalsie a dalsie tak samec samec a samec a ostatok este rastie dufam že už žiadny nebude
no ja osobne uz kitizz sadnute mam, sice len tri ale aj to sa pocita, samotny out bude sa robit az niekedy v strede aprila, zatial toto mam len tak pre zabavku, ako pozeram tak cechy maju kalamitu no mi v strede slovenska mame iba dazd, ale parapeta to isti, parapeta rulez
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG
tak tady jsou nějaký fotky, jsou focený z mobilu, takže nic moc kvalita.. jen pro představu )
to papek: ty boční větvičky jsou asi 3 cm nejvíc ( jak která kiti ), jenže jak přestalo svítit a poté začlo sněžit , tak se mi zdá že nic nedělaj, snad to brzo poleví